MSI620dx 458cs WIN7 problém

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
DemoRR
Nováček
Nováček

MSI620dx 458cs WIN7 problém

Příspěvek od DemoRR »

( Předem se omlouvám jestli to se nepatří)
Dobrý den všem.Vlastním notebook MSI ge620dx-485cs.

Po zaseknutí systému win7 64bit jsem restartoval notebook,boužel načítání zamrzlo-grafický průběh běžel normálně ale nic nebootoval.Pomocí Windows Recovery disku pro můj systém jsem zkoušel systém obnovit nic,opět načítal systém z disku.Potřeboval jsem dostat ven data,věci do školy atd..Spustil jsem LIVE CD Linux Ubuntu,do disku jsem se normálně dostal,vše přetáhl na flash disk.Pomocí Ubuntu jsem zkoušet formátovat disk ( abych mohl znovu nainstalovat Win7) ,ten byl zformátován boužel né uplně celý.Nainstaloval jsem Ubuntu, znovu zformátoval disk.Pomocí instalačního disku Windows 7 jsem chtěl znovu naistalovat systém,ale po vložení to začalo znovu načítat systém z disku který byl minimálně 2x formátovaný,začal se spouštět normálně ale jaky vždy zamrzl,jakékoliv režimi spouštění nepomohli,jen Stav nouze,kdy jsem pouze vyčet že se při bootování nenačte soubor (driver) disk.sys . Nikde jsem nenašel žádné informace,soubor je v systému nevyditelný a nedá se nijak nahradit. Dále jsem to zkoušel pomocí instalace windows XP,CD se normálně nabootovalo,proběhla předběžná instalace windows xp ( v modrém okně) dále měli naskočit další nabídky jako pro zformátování disku atd... ale co se nestalo, napsalo mi to Setup is starting windows a šup,zase to se to sekne. Pomocí Live CD Ubuntu jse zkoušel prá programů , disk,paměti i ostatní hardware je v pořádku.

Nevím co dál.Díky všem
CZDaywalker
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: MSI620dx 458cs WIN7 problém

Příspěvek od CZDaywalker »

Napadá mě vytáhnout disk, dát do externího boxu, připojit přes USB k jinému PC, naformátovat jako externí disk a zkusit to znova instalovat.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“