Pravé kliknutí do složky/plochy - dlouhá odezva
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- marsty
- Nováček
-
Pravé kliknutí do složky/plochy - dlouhá odezva
Zdravím, mám problém s dlouhou odezvou (čekací dobou) při pravém kliknutí do kterékoliv složky, nebo na program, nebo plochu a podobně. Myslím že ve flashce a na CD mi to nedělá, ale na ploše a ve složkách čekám okolo půl minuty, dvaceti vteřin. Všechno už vyzkoušeno, 3x defragmentace, antivirák bez problému, oprava chyb - žádná nenalezena. Počítač zacpaný nemám, zhruba čtvrtina HDD je ještě volná, plocha promazaná. Prostě kliknu pravým tlačítkem a než se zobrazí Vlastnosti, Vložit, Kopírovat,.. čekám 20 vteřin, potom si ale můžu klikat jak chci a je to během vteřiny, jenže pak jdu do jiné složky a zase musím čekat. :/ Co mi poradíte? Já už vážně nevim co s tím. Pokud mi napíšete co mám udělat, prosím trošku to rozveďte, abych pochopil jak na to
- S.h.I.t.
- Začátečník
-
Re: Pravé kliknutí do složky/plochy - dlouhá odezva
Imho to dělá některý shellový rozšíření - něco z toho, co v té nabídce je přidané oproti čistým Win
- marsty
- Nováček
-
A jak zjistit které? Jak postupovat?
- zombux
- Odborník PCT
zjistit co se tam přidalo a dočasně jedno po druhém rušit
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- Maranov
- Mírně pokročilý
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."