mám takový problém, dostali jsme ve škole vypracovat protokol, který nám byl zaslán v Adobe reader, ale problém je v tom, že to nejde nějak upravit!! Potřebuju prosím poradit, jak tyto dokumenty upravovat a vyplňovat kolonky..! Problém je v tom ,že to má být to úterka hotové a já pořád nevím jak na to.
Adobe reader prosím o rychlou odpověď!
- dales.luk
- Začátečník

Adobe reader prosím o rychlou odpověď!
Zdravím,
mám takový problém, dostali jsme ve škole vypracovat protokol, který nám byl zaslán v Adobe reader, ale problém je v tom, že to nejde nějak upravit!! Potřebuju prosím poradit, jak tyto dokumenty upravovat a vyplňovat kolonky..! Problém je v tom ,že to má být to úterka hotové a já pořád nevím jak na to.
Díky moc za odpověď.
- ToxicTears
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Adobe reader prosím o rychlou odpověď!
Přes Adobe reader by to mělo jít vyplnit, ale je možný, že ten protokol je špatný a nebo je ve starší verzi nebo naopak. Popřípadě bych zkusil convert do DOC, zde vyplnit a následně zpět DOC to PDF.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze