Záznam zvuku je nefunkční

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
anti.77
Začátečník
Začátečník

Záznam zvuku je nefunkční

Příspěvek od anti.77 »

Dobrý den,nejsem pc analfabet ale pravděpodobně při úpravách W7 po instalaci se mi povedlo vypnout záznam zvuku,jelikož ho nepoužívám.Nyní jsem ale chtěl jen tak nahrát kamarádovi text s jeho melodií a objevilo se :"Aktuální nastavení oprávnění neumožňuje neumožňuje nahrávání zvuku pomocí programu Záznam zvuku.Toto nastavení je řízeno zásadamy skupiny ...." . Mikrofon je funkční (Skype atp) .... netuším,prolejzám co se dá a doopravdy to nejsem schopen zprovoznit .... nesetkal ste se s tím někdo někdy ????? Dík za každou radu
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
CZDaywalker
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Záznam zvuku je nefunkční

Příspěvek od CZDaywalker »

Nevím, jaké úpravy v instalaci jste udělal, nicméně, hrabat se v systému z zjišťovat, čím to může být je opravdu cesta bez konce.

V těchto případech Vám mnoho uživatelů poradí reinstalaci a nehrát si v instalaci, pokud opravdu tomu, co děláte, nerozumíte.
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

CZDaywalker píše:Nevím, jaké úpravy v instalaci jste udělal, nicméně, hrabat se v systému z zjišťovat, čím to může být je opravdu cesta bez konce.

V těchto případech Vám mnoho uživatelů poradí reinstalaci a nehrát si v instalaci, pokud opravdu tomu, co děláte, nerozumíte.
No,nevím podobnou radu(reinstal) jsem doopravdy nečekal.Rok po instalaci jsem prostě zapoměl,kde jsem záznam zvuku zakázal a nemohl jsem to najít....to ještě neznamená,že dělám to čemu nerozumím.Chybu jsem našel,záznam zvuku jsem zakázal kdysi ve Windows 7 manageru ... takže vše vyřešeno bez reinstalu,do kterého se mi doopravdy nechtělo !!!!
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

anti.77 píše:ve Windows 7 manageru
:blee:
myslím že tahle sekce by měla mít jedno pravidlo - problémy se řeší zásadně se systémem v továrním stavu. pokud si někdo rozese*e systém nějakým sůpr-trůpr-tůnidlem, je to jeho problém.
ignorelist: kremrole a dezoláti
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

To Zombux : No teda doopravdy nevím,problémy se řešej,když vzniknou a většinou u čerstvý instalace jich moc nebejvá,takže pak by doopravdy sekce nebyla nic moc.Žádal jsem o radu,což si myslím je věc vcelku normální,jak chyba vznikla jsem netušil a nakonec jsem to vyřešil.Tak doopravdy netuším cos chtěl naznačit.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

nepřijde mi moc inteligentní ptát se "už mám něco najeto ale dneska mi nestartuje auto, nevíte proč?", samozřejmě nikdo neví, a teprve pak z tazatele vyleze "no když já jsem odmontoval startér a zapomněl jsem na to"
ignorelist: kremrole a dezoláti
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

anti.77: Chápej, takových jako ty, co si myslí, že můžou vytunit a odstranit cokoliv a všechno bude mnohem výkonnější (nebude) a pořád stejně použitelné a stabilní (taky ne), je na tomhle fóru spousta. Každou chvílí jsou zde případy, kdy na dvou stránkách si místní lámou hlavu, proč nejde nainstalovat SP1, až přijdou na to, že systém je "roztůněný" něčím, co je samozřejmě "legitmní" a "problém bychom v něm vidět neměli".

Pak to končí beztak reinstalem a všichni zde jen ztráceli čas - radící, protože se nic nového nedozvěděli a nic nevyřešili; tazetel - protože beztak ty programy používat nepřestane (je to skoro kultovní záležitost, když zmíním, že CCleaner může poškodit něco, co nemá, jsem málem ukřižován).
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

O.K. nehodlám tady s váma polemizovat ....
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“