Jagged Alliance - Back in Action
Moderátor: Baneshee
- xecuttor
- Začátečník

-
Re: Jagged Alliance - Back in Action
Ta hra není vyloženě špatná, jen tam je spousta nedomyšleností, zbytečností, je to osekaný, menší... Nevím, sice jí hraju a zatím mě jako fandu série a žánru baví (dokonce víc než hired guns a 7,62 díky lepší plynulosti hry), ale zároveň mě jako fandu JA2 hodně věcí irituje.
Přijde mi, že si tvůrci chtěli jen přivydělat na zvučnosti jména a odflákli to.
Přijde mi, že si tvůrci chtěli jen přivydělat na zvučnosti jména a odflákli to.
- huhla
- Začátečník

-
mam podobne pocity, neni to spatne, ale je to misty takove nedodelane, nejsmutnejsi je, ze s vyhradami se da skousnout takticka cast, ale strategicka (mapa ostrova) je vylozene odflaknuta, pritom naprogramovat nejake rozhrani aby z hlavni mapy byl pristup k obchodnikum, do inventare zony, k milici, atd, je jen otazka par dnu pro jednoho cloveka, neni potreba zadna specialni grafika je to jen o manipulaci s datovymi strukturami
- xecuttor
- Začátečník

-
Co mě vyloženě irituje a neskutečně sere, natolik že jsem myslel že to už odinstaluju, jsou špatné save game. Občas se to bugne a hra spadne při kždym pokusu načíst poslední uloženou hru a musím jít o jeden nebo dva savy zpátky.
- huhla
- Začátečník

-
savy se mi jeste neposrali, ale co neni muze byt, mas steam verzi nebo nejakou jinou? serou se savy z mise nebo z hlavni mapy nebo oboje?
- xecuttor
- Začátečník

-
nene mám klasiku, každopádně teď od patce kterej jsem nainstaloval pár minut po mym předchozim příspěvku už to vypadá v pohodě, dokonce mi to načetlo i save kterej jsem měl předtím buglej. Savy v misi, když jsi byl v tý taktický plánovací obrazovce a automatický combat save
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mate nekdo krabicovku nebo vsichni hrajou steam verzi?
Zase jsem se pustil do dema a po malinkatych krocich postupuju a savuju co 5 vterin. Zacatek plne hry ale neni tak obtizny - to bude nejaka mala mapa a jeden nebo dva typci s pistoli a pacidlem, ze jo? Asi si pockam na nejaky vetsi post-release patch.
A treba i pokles ceny na steamu
Btw pres twitter jsem dneska nasel youtube channel, kde nejaky rusak dela JA-BIA videa, mrknete sem.
Zase jsem se pustil do dema a po malinkatych krocich postupuju a savuju co 5 vterin. Zacatek plne hry ale neni tak obtizny - to bude nejaka mala mapa a jeden nebo dva typci s pistoli a pacidlem, ze jo? Asi si pockam na nejaky vetsi post-release patch.
A treba i pokles ceny na steamu
Btw pres twitter jsem dneska nasel youtube channel, kde nejaky rusak dela JA-BIA videa, mrknete sem.
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- smoula
- Mírně pokročilý

Jak je to se známými žoldáky, Shadow, Viky, Ivan, Ice, Scope jsou tam ? nebo je to založený na jiných ?
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tohle je seznam zoldaku v BIA, akorat myslim je to pred patchem 1.06...smoula píše:Jak je to se známými žoldáky, Shadow, Viky, Ivan, Ice, Scope jsou tam ? nebo je to založený na jiných ?
Jinak jsem koukal na steam verzi a na krabicovku a na ruzny fora a zda, ze obe verze jsou v cestine, wtf ?!?!
- huhla
- Začátečník

-
mam steam verziBRKO píše:Mate nekdo krabicovku nebo vsichni hrajou steam verzi?
A treba i pokles ceny na steamu![]()
zrovna prvni mapa (letiste) neni uplne jednoducha (ale mozna jsem to hral blbe), jde o to ze ti chybi vybaveni, mas malo naboju, zoldak/zoldaci nemaji potrebne dovednosti, po zabrani letiste v obchode nakoupis naboje, par granatu, nakou tu lekarnicku a kdyz zbydou penize tak i neprustrelne vesty a pak je to o dost lehci
co se tyce tech patchu, tak jsem cetl vyjadreni jednoho z vyvojaru a planuji 2 velke updaty, prvni by mel byt uz brzo a prinese hlavne zlepseni uzivatelskeho rozhrani v strategicke casti (hlavni mapa), co bude v druhem updatu nenapsal, doufam ze pracuji na fog of war
jsou tu vetsinou novi zoldaci, ale treba zrovna ivan tu je a myslim ze i scope, ale tihle jsou dost drazi, takze ze zacatku stejne hrajes s nejakyma amateramasmoula píše:Jak je to se známými žoldáky, Shadow, Viky, Ivan, Ice, Scope jsou tam ? nebo je to založený na jiných ?
jinak co se tyce vlastni hry tak mam zabranou zhruba pulku mapy a docela me to chytlo, mistama jsou to pekne boje, i kdyz samozrejme tahle hra stoji a pada s umelou inteligenci, ta je lehce nadprumerna, nekdy pocitac hraje opravdu pekne, ale jindy zas dela strasne koniny, obecne by to chtelo, aby agresivneji a hlavne casteji pouzival normalni/jedovate granaty a taky by to chtelo predelat reakci na snipersky utok, protoze kdyz kolegovi na hlidce nekdo ustreli hlavu tak je pekna blbost se zvednou a bezet nekam do dali na toho snipera
ps: vyuzivate nekdo kulomety(machine guns)? a jak? tak nejak se mi zdaji nepouzitelne, ale mozna mi jen neco uniklo ...
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A jaky ma tato verze pomer anlictina/cestina?mam steam verzi
- huhla
- Začátečník

-
ja to mam cele anglickyBRKO píše:A jaky ma tato verze pomer anlictina/cestina?mam steam verzi
abych rekl pravdu, tak az do tohoto okamziku jsem nevedel, ze je nejaka ceska verze
- forestak
- Začátečník

-
Taky mám Steam verzi. Nevím přesně, co myslíš tou otázkou poměru čeština/angličtina. Jazyk se dá přepínat a když se nastaví čeština, tak je to prostě česky. Hraju to tak a přeložený je to celý
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dik .)
Parada, takze steam verze jede i plne anglicky. Radsi bych sice krabicovku, ale pokud tam bude cestine tak neberu a podporim valve
.
Parada, takze steam verze jede i plne anglicky. Radsi bych sice krabicovku, ale pokud tam bude cestine tak neberu a podporim valve
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Posledni patch 1.13 z toho dela vice oldskulovou JA.
Pridany ficury jako sector inventory, trenovani milic a neco na zpusob fog of war.
http://www.jaggedalliance.com/en/allgem ... h-1-13-dlc
Pridany ficury jako sector inventory, trenovani milic a neco na zpusob fog of war.
http://www.jaggedalliance.com/en/allgem ... h-1-13-dlc
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
za sebe rikam ne dekuji,to uz radsi zustanu ja2 mod 1.13,tohle nove uz uplne o necem jinem,stacilo kdyz jsem videl graficke podani lidi z aim .....
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A zkousels to vubec, ze tady dekujes?wolf00 píše:za sebe rikam ne dekuji,to uz radsi zustanu ja2 mod 1.13,tohle nove uz uplne o necem jinem,stacilo kdyz jsem videl graficke podani lidi z aim .....
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nebudu to skouset nemam zajem.... to graficke pojeti me naprosto odrazuje
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To je jiste zajimave. Ale proc teda spamujes vlakno hry, ktera te vlastne vubec nezajima?wolf00 píše:nebudu to skouset nemam zajem.... to graficke pojeti me naprosto odrazuje
Btw milice se daji vytrenovat, ale bohuzel zustalo to, ze se kazdemu jednotlivemu trupikovi puska musi osobne donest.
- T1ger
- Začátečník

-
To mi asi vadi na tej hre najviac. Ked jak blazon musim kazdemu s prepacenim debilovi doniest zbran osobne. A beham po mape tam aj spat.BRKO píše:...
Bonusom je ked po najazde vojakov aj tak padnu po par vystreloch a cele potom robit odznova
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
- huhla
- Začátečník

-
vysel standalone datadisk Jagged Alliance: Crossfire (http://store.steampowered.com/app/205810 )
stoji to za to?
takhle na prvni pohled me to prijde jako malo muziky za hodne penez(na datadisk) ...
mate to nekdo?■Tactical combat at its finest, using the enhanced “Plan ‘n’ Go” system of plotting your team’s moves strategically, then executing them in nail-biting real time
■10 new mercenaries round out your team, offering a roster of more than 50 unique combatants with unique skills, weaknesses and quirky personalities
■10 new maps, set in the unforgiving, frozen mountainous countryside will challenge your planning skills – rocky mountain terrain, narrow valleys and icy cliffs will provide new cover opportunities, chokepoints and offer optimum ambush points
■15+ hours of gameplay across a brand new campaign with a broad variety of missions
■New weapons, enemies and equipment – supplies are scarce, and your mercenaries will have to make the most of outdated weapons, limited supplies and equipment
■Enjoy the Jagged Alliance series as never before with vastly improved graphics, enhanced AI behavior, a polished interface and numerous performance and gameplay updates
stoji to za to?
takhle na prvni pohled me to prijde jako malo muziky za hodne penez(na datadisk) ...