Jagged Alliance - Back in Action

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

xecuttor
Začátečník
Začátečník

Re: Jagged Alliance - Back in Action

Příspěvek od xecuttor »

Ta hra není vyloženě špatná, jen tam je spousta nedomyšleností, zbytečností, je to osekaný, menší... Nevím, sice jí hraju a zatím mě jako fandu série a žánru baví (dokonce víc než hired guns a 7,62 díky lepší plynulosti hry), ale zároveň mě jako fandu JA2 hodně věcí irituje.

Přijde mi, že si tvůrci chtěli jen přivydělat na zvučnosti jména a odflákli to.
AMD Phenom II X4 940 BE, Asus M2N-E, 4GB 800Mhz DDR2, Sapphire AMD Radeon 5770 1GB Vapor-X, Enermax Eco80+ 500W
Obrázek
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

mam podobne pocity, neni to spatne, ale je to misty takove nedodelane, nejsmutnejsi je, ze s vyhradami se da skousnout takticka cast, ale strategicka (mapa ostrova) je vylozene odflaknuta, pritom naprogramovat nejake rozhrani aby z hlavni mapy byl pristup k obchodnikum, do inventare zony, k milici, atd, je jen otazka par dnu pro jednoho cloveka, neni potreba zadna specialni grafika je to jen o manipulaci s datovymi strukturami
xecuttor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xecuttor »

Co mě vyloženě irituje a neskutečně sere, natolik že jsem myslel že to už odinstaluju, jsou špatné save game. Občas se to bugne a hra spadne při kždym pokusu načíst poslední uloženou hru a musím jít o jeden nebo dva savy zpátky.
AMD Phenom II X4 940 BE, Asus M2N-E, 4GB 800Mhz DDR2, Sapphire AMD Radeon 5770 1GB Vapor-X, Enermax Eco80+ 500W
Obrázek
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

savy se mi jeste neposrali, ale co neni muze byt, mas steam verzi nebo nejakou jinou? serou se savy z mise nebo z hlavni mapy nebo oboje?
xecuttor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xecuttor »

nene mám klasiku, každopádně teď od patce kterej jsem nainstaloval pár minut po mym předchozim příspěvku už to vypadá v pohodě, dokonce mi to načetlo i save kterej jsem měl předtím buglej. Savy v misi, když jsi byl v tý taktický plánovací obrazovce a automatický combat save
Obrázek
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Mate nekdo krabicovku nebo vsichni hrajou steam verzi?

Zase jsem se pustil do dema a po malinkatych krocich postupuju a savuju co 5 vterin. Zacatek plne hry ale neni tak obtizny - to bude nejaka mala mapa a jeden nebo dva typci s pistoli a pacidlem, ze jo? Asi si pockam na nejaky vetsi post-release patch.
A treba i pokles ceny na steamu :oops:

Btw pres twitter jsem dneska nasel youtube channel, kde nejaky rusak dela JA-BIA videa, mrknete sem.

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od smoula »

Jak je to se známými žoldáky, Shadow, Viky, Ivan, Ice, Scope jsou tam ? nebo je to založený na jiných ?
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

smoula píše:Jak je to se známými žoldáky, Shadow, Viky, Ivan, Ice, Scope jsou tam ? nebo je to založený na jiných ?
Tohle je seznam zoldaku v BIA, akorat myslim je to pred patchem 1.06...

Jinak jsem koukal na steam verzi a na krabicovku a na ruzny fora a zda, ze obe verze jsou v cestine, wtf ?!?! :?

huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

BRKO píše:Mate nekdo krabicovku nebo vsichni hrajou steam verzi?

Zase jsem se pustil do dema a po malinkatych krocich postupuju a savuju co 5 vterin. Zacatek plne hry ale neni tak obtizny - to bude nejaka mala mapa a jeden nebo dva typci s pistoli a pacidlem, ze jo? Asi si pockam na nejaky vetsi post-release patch.
A treba i pokles ceny na steamu :oops:
mam steam verzi

zrovna prvni mapa (letiste) neni uplne jednoducha (ale mozna jsem to hral blbe), jde o to ze ti chybi vybaveni, mas malo naboju, zoldak/zoldaci nemaji potrebne dovednosti, po zabrani letiste v obchode nakoupis naboje, par granatu, nakou tu lekarnicku a kdyz zbydou penize tak i neprustrelne vesty a pak je to o dost lehci

co se tyce tech patchu, tak jsem cetl vyjadreni jednoho z vyvojaru a planuji 2 velke updaty, prvni by mel byt uz brzo a prinese hlavne zlepseni uzivatelskeho rozhrani v strategicke casti (hlavni mapa), co bude v druhem updatu nenapsal, doufam ze pracuji na fog of war

smoula píše:Jak je to se známými žoldáky, Shadow, Viky, Ivan, Ice, Scope jsou tam ? nebo je to založený na jiných ?
jsou tu vetsinou novi zoldaci, ale treba zrovna ivan tu je a myslim ze i scope, ale tihle jsou dost drazi, takze ze zacatku stejne hrajes s nejakyma amaterama

jinak co se tyce vlastni hry tak mam zabranou zhruba pulku mapy a docela me to chytlo, mistama jsou to pekne boje, i kdyz samozrejme tahle hra stoji a pada s umelou inteligenci, ta je lehce nadprumerna, nekdy pocitac hraje opravdu pekne, ale jindy zas dela strasne koniny, obecne by to chtelo, aby agresivneji a hlavne casteji pouzival normalni/jedovate granaty a taky by to chtelo predelat reakci na snipersky utok, protoze kdyz kolegovi na hlidce nekdo ustreli hlavu tak je pekna blbost se zvednou a bezet nekam do dali na toho snipera

ps: vyuzivate nekdo kulomety(machine guns)? a jak? tak nejak se mi zdaji nepouzitelne, ale mozna mi jen neco uniklo ...
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

mam steam verzi
A jaky ma tato verze pomer anlictina/cestina?

huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

BRKO píše:
mam steam verzi
A jaky ma tato verze pomer anlictina/cestina?
ja to mam cele anglicky
abych rekl pravdu, tak az do tohoto okamziku jsem nevedel, ze je nejaka ceska verze
forestak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od forestak »

Taky mám Steam verzi. Nevím přesně, co myslíš tou otázkou poměru čeština/angličtina. Jazyk se dá přepínat a když se nastaví čeština, tak je to prostě česky. Hraju to tak a přeložený je to celý
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Dik .)
Parada, takze steam verze jede i plne anglicky. Radsi bych sice krabicovku, ale pokud tam bude cestine tak neberu a podporim valve :).

BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Posledni patch 1.13 z toho dela vice oldskulovou JA.
Pridany ficury jako sector inventory, trenovani milic a neco na zpusob fog of war.

http://www.jaggedalliance.com/en/allgem ... h-1-13-dlc

wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

za sebe rikam ne dekuji,to uz radsi zustanu ja2 mod 1.13,tohle nove uz uplne o necem jinem,stacilo kdyz jsem videl graficke podani lidi z aim .....
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

wolf00 píše:za sebe rikam ne dekuji,to uz radsi zustanu ja2 mod 1.13,tohle nove uz uplne o necem jinem,stacilo kdyz jsem videl graficke podani lidi z aim .....
A zkousels to vubec, ze tady dekujes? :mrgreen:

wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

nebudu to skouset nemam zajem.... to graficke pojeti me naprosto odrazuje
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

wolf00 píše:nebudu to skouset nemam zajem.... to graficke pojeti me naprosto odrazuje
To je jiste zajimave. Ale proc teda spamujes vlakno hry, ktera te vlastne vubec nezajima? :mrgreen:

Btw milice se daji vytrenovat, ale bohuzel zustalo to, ze se kazdemu jednotlivemu trupikovi puska musi osobne donest.

T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

BRKO píše:...
To mi asi vadi na tej hre najviac. Ked jak blazon musim kazdemu s prepacenim debilovi doniest zbran osobne. A beham po mape tam aj spat.
Bonusom je ked po najazde vojakov aj tak padnu po par vystreloch a cele potom robit odznova :(
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

vysel standalone datadisk Jagged Alliance: Crossfire (http://store.steampowered.com/app/205810 )
■Tactical combat at its finest, using the enhanced “Plan ‘n’ Go” system of plotting your team’s moves strategically, then executing them in nail-biting real time
■10 new mercenaries round out your team, offering a roster of more than 50 unique combatants with unique skills, weaknesses and quirky personalities
■10 new maps, set in the unforgiving, frozen mountainous countryside will challenge your planning skills – rocky mountain terrain, narrow valleys and icy cliffs will provide new cover opportunities, chokepoints and offer optimum ambush points
■15+ hours of gameplay across a brand new campaign with a broad variety of missions
■New weapons, enemies and equipment – supplies are scarce, and your mercenaries will have to make the most of outdated weapons, limited supplies and equipment
■Enjoy the Jagged Alliance series as never before with vastly improved graphics, enhanced AI behavior, a polished interface and numerous performance and gameplay updates
mate to nekdo?
stoji to za to?

takhle na prvni pohled me to prijde jako malo muziky za hodne penez(na datadisk) ...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“