Apple Ipod Touch 4.generace vs. Samsung Galaxy S2 5.0 Wi-Fi

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Dlabík
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Apple Ipod Touch 4.generace vs. Samsung Galaxy S2 5.0 Wi-Fi

Příspěvek od Dlabík »

Chtěl bych si kupoupit jeden z těchto "chytrých" mp3 přehrávačů, ale pořád se nemůžu rozhodnout pro který z nich. Apple je pořád a jen Apple, ale Samsung toho dokáže daleko více a i ten veliký display by mě potěšil. Samsung má pro mě větší výhody např. vestavěná GPS, slot pro paměťové karty, větší display, Android... Ale Apple je Apple.. :-D Zas je to daleko prestižnější značka a doma od Applu ještě nemám nic... A nakonec bych rád věděl, který z těchto mp3 přehrávačů, je lepší (má kvalitnější, hezčí) přednes zvuku. Prostě který z nich lépe hraje. Budu k nim připojovat Sennheiser HD228, tak aby to už pořádně hrálo... Díky za odpověď.
Broxik
Začátečník
Začátečník

Re: Apple Ipod Touch 4.generace vs. Samsung Galaxy S2 5.0 Wi-Fi

Příspěvek od Broxik »

jen te upozornim na jednu vec u applu. Maj neskutecne drahej servis. koupil sem si ipod nano pri me smule mi spadl na lesni ceste a prasklo sklicko. Za vymenu si tenkrat chtlei uctovat 2600 pc je kolem 4k . Duvod je ten ze na te generaci co mam ja bylo sklicko, dotykac a display slepene dohromady.

Samozrejme sem si vymenu nepral to uz si radsi koupimm jiny a uplne novy.

Co se tyka samotne funkcnosti a problemovosti musim naopak apple pochvalit s nicim sem nemel problem a vse funguje vlastne i doted ikdyz mam pavouka pres celou obrazovku :}. Jedina fce co je na facku je prepinani MP3 pri zatrepani ale to se da samo vypnout a nejpise je to jen k tomu ipod nano ktery je pro sportaky.
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
Dlabík
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dlabík »

Děkuji za odpověď. Za veškeré rady budu vděčný...
carl
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od carl »

No, bral bych spis ten iPod. Ten samsung se me osobne vubec nelibi. Na 5 palcich by uz to 800x480 mohlo byt pekne kostickovaty... iPod je vcelku rychly a kdyz si na nej koupis nejake pouzdro tak se mu nic nestane.
iPod je na pomery jeste vcelku stabilni a ty aplikace jsou uzasne.
Dlabík
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dlabík »

Taky díky a asi máte pravdu na tom 5´ display by to bylo už moc malé rozlišení... A navíc co jsem se dočetl, tak na ten Samsung dávaj oproti normální S2 horší display. Ne ten AMOLED, obyč... A na Applu je RETINA takže super. Díky všem a teď jest otázka jakou barvu osobně se přikláním k bílé co vy na to? I někde dokonce jsem četl, že na bílém Applu je ještě lepší kontrast na display díky RETINĚ a bílé... Co je na tom pravdy?
Dlabík
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dlabík »

Spíš ještě by mě zajímalo nějaké věci ohledně toho Samsungu. Neví ještě někdo něco...? Díky :mrgreen:
carl
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od carl »

No ja nevim...Ta barva je vcelku jedno. Fakt ti doporucuji to nosit v nejakem tom silikonovem obale... Je to pekne a kdyz ti spadne tak se vlastne nic nestane. Ten samsung je odvozeny od S1 ne S2, takze ten display bude podobny. Ten iPod ma ovsem tragicky fotak...
Dlabík
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dlabík »

O tom jsem slyšel, že ten ipod má tragickej foťák, ale prej zase točí nádherný videa...
Dlabík
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dlabík »

A který z těcho dvou bude na to lépe při přehrávání hudby. Měl jsem možnost svoje Senny připojit na iPad a tam hrály nádherně. Jeden "stroj" s Androidem už doma mám a tam to nezní moc dobře. (i přes placený přehrávač). Takže zatim podle mích zkušeností na tom bude lépe Apple. A mohu se zeptat co máte za sluchátka s tomu vašemu Nano?
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Touch hraje podle mě velice slušně. Já k němu mám Phonaky - http://headphones.cz/inshop/prenosna/sp ... fe-112.htm
Dlabík
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dlabík »

Tak to potom ano... :lol: Jo rozhodl jsem se, že půjdu teda do toho iPodu Touch a asi bílej.. Co říkáte na tu bílou..?
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Nejsem moc příznivcem bílého čehokoliv, ale musím uznat, že Apple produktům bílá sluší, takže pokud se ti líbí, proč ne :)
Dlabík
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dlabík »

Jo... to já taky bílou moc nemusim jediný co mám teď bílý tak jsou právě ty Senny. Ale narovinu... Černej (jakejkoliv) Apple má skoro každej, tak proč ne si vzít bílej... A jo líbí se mi tak jo díky moc za vše a jdu do toho Touche bílýho! A ještě jednou díky 8-)
TOC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TOC »

Jj, mám ho taky, na ven si vytahuju Senny IE6 a někdy si poslouchám i doma (když se mi nechce zapínat PC s Essence) a to na Sennech HD595 a když to porovnám s Essence, tak to je trošku méně dynamičtější,méně prokreslené, ale stále hodně dobré. Pochybuju, že ho nějaký smartphone přehraje (krom iPhonu 4 a 4S), Apple má v tomhle ohledu opravdu luxusní osazení. :)
Co se foťáku týče, tak někde v přírodě za dostatečného osvětlení dělá celkem pěkné fotky, problém nastává, když je světla málo, výsledky jsou pak katastrofální. Video je dobré. :)
Laptop: Lenovo Legion 5 Pro 16" (R7 5800H, RTX3060, 16GB, 2TB) ///
Periferie: Razer BlackWidow Elite (yellow) / Razer Orbweaver Chroma / Roccat Nyth / Dell S3220DGF + Dell U2719D (portrait) + Alza Ergo ///
Audio: Sennheiser HD650 / Cambridge Audio Dacmagic / Hypa 1 ///
Dlabík
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dlabík »

TOC píše:Jj, mám ho taky, na ven si vytahuju Senny IE6 a někdy si poslouchám i doma (když se mi nechce zapínat PC s Essence) a to na Sennech HD595 a když to porovnám s Essence, tak to je trošku méně dynamičtější,méně prokreslené, ale stále hodně dobré. Pochybuju, že ho nějaký smartphone přehraje (krom iPhonu 4 a 4S), Apple má v tomhle ohledu opravdu luxusní osazení. :)
Co se foťáku týče, tak někde v přírodě za dostatečného osvětlení dělá celkem pěkné fotky, problém nastává, když je světla málo, výsledky jsou pak katastrofální. Video je dobré. :)

Oka. Dobře a díky, já jsem se už rozodl pro již zmiňovaný iPod touch. A ještě bych se zeptal z Vašeho pohledu co by bylo lepší (stylovější): Mám Senny HD228 White, tak jestli si mám vzít k tomu iPod černýho nebo bílího? Černej je takovej obyčejnej, ale elegantní, naproti bílej ten je prostě jinej a pěknej, ale zase se bojim aby se rychle neumazal. Samozřejmně že se budu k tomu chovat slušně, ale jde mi jen o názor... Osobně stejnak asi preferuju ten bílej...
TOC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TOC »

Těžká volba. Já bych volil černej, protože, když je displej vypnutej, tak ta černá nebude v černém dámu působit "rušivě". Prostě jednolitá plocha. Bílej jen tak někdo nemá, ale i tak si myslím, že černá je praktičtější po všech stránkách, ať už rýhy nebo nějaké zašpinění nebo zmiňovaná jednolitost designu.
Za mě černý (já osobně také černý mám :D).
Laptop: Lenovo Legion 5 Pro 16" (R7 5800H, RTX3060, 16GB, 2TB) ///
Periferie: Razer BlackWidow Elite (yellow) / Razer Orbweaver Chroma / Roccat Nyth / Dell S3220DGF + Dell U2719D (portrait) + Alza Ergo ///
Audio: Sennheiser HD650 / Cambridge Audio Dacmagic / Hypa 1 ///
Dlabík
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dlabík »

Tak teďka jsem se byl dívat ve zdejším obchodě na ně a ten černej mě teda moc nenadchnul, ta bílá vypadá daleko lépe i na dysplay (možná se mi to jenom zdá) vypadají barvy daleko lépe takže já mám vybráno iPod Touch 8GB White. Díky všem za rady a názory... :wink:
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

na bílym nejsou tolik vidět otisky prstů, šel bych spíš do něj, stejně tak ipad a iphone, nutno ale podotknout, že bílej iphone je spíš pro ženský
Dlabík
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dlabík »

Taky pořád ještě rozmýšlim jakej, ale sten bílej je torpstě bílej asi jo půjdu do bílýho, když mám ty Senny taky bílý ať to je do barvy... :P
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“