Problem s externím diskem

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
hranicarrr
Začátečník
Začátečník

Problem s externím diskem

Příspěvek od hranicarrr »

DObrý den mám problém s pevným diskem :
Je asi rok starý,
Typ : WD jináč nwm
Problém : Pevný disk je zapojený v notebooku a po chvíli se sám vysune a zasune (slyšíte ten zvuk tudum a td vypojen zapojen).Hledal jsem pocelem internetu.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Problem s externím diskem

Příspěvek od Butch »

Zkusit jiny usb port, jiny kabel. Muze byt v haji el prevodniku nebo cokoliv dalsiho. Malo informaci...

Je to 3,5" s ext napajenim nebo 2,5"? Muze tam byt pripadne nastaveny nejaky vypnuti po dobu necinnosti atd...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
hranicarrr
Začátečník
Začátečník

DObře poskouším pak se ozvu díky
No to asi ne nikdy me to nedělalo:D
Je to tenhle jenže ja mám 1 tb
http://www.alza.cz/western-digital-2-5- ... 192808.htm
a ještě jsem zapoměl když ho vypojim a zapojim tak se objeví jestli chcu opravit a zkontrolovat disk když dám ano tak se někde za pulkou sekne se a nechce se to pohnout dál .
Zkusil jsem to opravit znova ale seklo se to na stejnem místě :
POČET ZPRACOVANÝCH POLOŽEK INDEXU 422155 A DÁL ANI HOUBY. Po minute se pevny disk sám vypojí a zapojí , a kontrola disku je pořád seklá.
hranicarrr
Začátečník
Začátečník

Mám to skusit naformátovat???
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Covece to neni asi reseni(zatim), chce to vice informaci jak se to chova.

Disk normalne funguje a obcas se odpoji? Nebo vubec nejede a jen slysis ten ding ze se odpoji a propoji?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
hranicarrr
Začátečník
Začátečník

Disk normálně funguje a občas se vypojí.
V kabelu chyba není a ani v ostatních usb concovkách.Proskoušel jsem to horem spodem ale disk normálně funguje dál.
hranicarrr
Začátečník
Začátečník

Možná už vím disk byl v pohodě dokud mi tam kamarad nedal film , který měl problem a nešel spustit v žádném programu (vlc player nic prostě).A od te doby se objevuje jestli chcu opravit pevny disk .
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“