dneska jsem to nevydržel a rozhodl jsem se kvůli hlasitému drnčení větráčků vyluxovat PC, konkrétně větráky, trochu na desce kde byly chomáče prachu a pak jsem taky odšrouboval větrák na zdroji, abych ho mohl opravit (byl ulomený) a vyčistit. Taky jsem zajel tím luxem do toho zdroje, když už jsem to měl odkryté a bylo tam tolik prachu.
Potom jsem to všechno zavřel, spustil, všechno běželo jak má, jenže za pár minut lepidlo nevydrželo a opravený ulomený větráček se opět ulomil, takže jsem PC odpojil, zdroj znova vyndal, plastové křídlo opravil pájkou (to se netýká zdroje, jen na větráku) a spustil jsem znovu. Jenže najednou se to spustilo v malém rozlišení, bylo to hrozně pomalé a ve správci zařízení to hlásilo asi 15 neznámých zařízení. Tak jsem to spustil v nouzovém režimu, neznámá zařízení se "nainstalovala" až na tři zbylé.
Pak při normálním spuštění mi to hlásilo, že bylo nalezeno neznámé zařízení a je potřeba vyhledat software, ale hlavně nefungovalo připojení k internetu a počítač tak po 1-3 minutách vždycky zmrzne, můžu hýbat myší, ale jinak vůbec nic nereaguje.
Nevíte, čím byto mohlo být? Je možné, že bych si vyluxoval někde nějakou součástku nebo o něco špatně zavadil ve zdroji? Zkoušel jsem třeba vyměnit grafickou kartu, odpojit CD mechaniku a síťovou kartu, po částech ramku, zatlačit správně všechny konektory.. Nic mi nepomáhá, hrabu se v tom celý den
/edit: teď jsem počkal déle co se bude dít po tom zamrznutí a asi po 5 minutách mi to napíše takovouhle modrou smrt: http://imageshack.us/photo/my-images/269/p1020146u.jpg