Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: Battlefield 3
To jako vleze do tanku, zastřílí se a odstřeluje body přímo z báze?
- ŠakaL
- Začátečník

ty si se zblaznil neFlegy píše:xtron: tak sem ted absolvoval caspian na ty vasi vagine. nejenom ze tam byl RainbowSVK, retard nejhrubsiho zrna ( ten impotent neni schopnej vystrcit obe pulky z techniky), ten imbecil si vleze do tanku na bazi, nastreli si vlajky a jede... kde to sme. proc tuhle hru hrajou dementi,lamy a imbecilove. potkat ho v realu tak mu tu palici rozdupu
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
Krteq: presne tak... jako koncil s cca 100:0 ...
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Tak tomu říkám teamový hráč 
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
to jo, hlavne nechapu, treba na caspianu z baze amiku daval v pohode delem letici helinu na Dcku 
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Nj, namísto tankisty jsi natrefil na trenovanýho dělostřelce 
- jiricek_k
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak to si děláš pr.el, ne? Tak to musí mít fixou namalované na monitoru křížky aby ty vlajky dávalFlegy píše:to jo, hlavne nechapu, treba na caspianu z baze amiku daval v pohode delem letici helinu na Dcku
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

To mi připomíná jednoho exota, se kterým jsem byl na paintballu. Taky ze "základny" nevystrčil řiť a pral to do všeho, co se hnulo, na dálku. Nepřítel/vlastní, bylo jedno, koho trefil... Podobnýho joudu jsem včera potkal na Firestormu. Za USA vyjel na kopec a strávil na něm asi půlku hrací dobyKrteq píše:To jako vleze do tanku, zastřílí se a odstřeluje body přímo z báze?
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Nerboard
- Začátečník

-
"feb" patch bolo klamstvo a nic nebude
(preco neny som prekvapeny?)
http://twitter.com/#!/zh1nt0/status/170237976801058816
edit zh1nt0-
"I don´t know why February was announced. To be honest, I was on vacation at that time after we launched BF3 + Karkand and I turned my phone off and disconnected from e-mails and everything.
I can see a scenario where someone said "These are all the fixes we need" and someone put a tentative date on the package. Someone thought it´d be nice to tell the community and so he did.
It´s a really big patch. Me and Joe Grant are going to go through the fixes and verify them with QA and the people who´ve checked in the changes to see that they are actually in and actually work. We will also try to get you guys a date although, getting a solid date has always been kind of tricky. "
http://twitter.com/#!/zh1nt0/status/170237976801058816
edit zh1nt0-
"I don´t know why February was announced. To be honest, I was on vacation at that time after we launched BF3 + Karkand and I turned my phone off and disconnected from e-mails and everything.
I can see a scenario where someone said "These are all the fixes we need" and someone put a tentative date on the package. Someone thought it´d be nice to tell the community and so he did.
It´s a really big patch. Me and Joe Grant are going to go through the fixes and verify them with QA and the people who´ve checked in the changes to see that they are actually in and actually work. We will also try to get you guys a date although, getting a solid date has always been kind of tricky. "
Naposledy upravil(a) Nerboard dne pát 17. úno 2012, 11:30, celkem upraveno 1 x.
- durod
- Středně pokročilý

Tak to jste blbe hrali, ne?Ja jiz dost lidi odnaucil nekde kempovat, nejradeji mam spawnkilleri na kopcich, po 5 killech to vetsinou pochopi a odchazi, kdyz tak jej jeste slovne pocastuji a a nepomuze mu ani IGLA . A nejradeji mam kdyz jsou aspon 2-3Sir_-_Death píše: Podobnýho joudu jsem včera potkal na Firestormu. Za USA vyjel na kopec a strávil na něm asi půlku hrací doby.
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To sedí od helicampera 
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Helináři ho nějakym záhadnym způsobem ignorovali, tankem ho trefit byl problém a já to objížděl zespoda. Nebudu mu dávat kill zadarmo. Stejně jsme nakonec vyhráli, takže tam moh smrdět klidně to kolo celý.durod píše:Tak to jste blbe hrali, ne?
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
durod: zkus taky obcas vystrcit zadek z heliny a vzit to pesky, budes mluvit jinak a helinare budes taky nesnaset 
- Nerboard
- Začátečník

-
flegy: mam nahrate v helinach + tankoch dost. pesi hrajem 60% a este sa mi nestalo zeby ma niekto "rapoval". narazil som na velmi dobrych pilovot no eventualne som ich dal dole(bud som pouzil helinu, stihacku) alebo som zobral MAA a pockal si na neho.
- durod
- Středně pokročilý

Mne bavi jenom litani v heline,delat ridice,co uz,jiny nebudu. A pesaky krome baseraperu primarne nelikviduji,jenom kdyz jdou po mne iglama. Vetsinou jsi to jako prvni odnaseji MAA a tankisti
Flegy,ale jak jsem psal,kdyz si mne nekdo zamane, udela mi z hry peklo,pote mne to i nebavi. Kdyz nekde do rohu schovaji soflam, stale me to lockuje ani nevim odkud, k tomu schopne letadlo a je po zabave(v pravem smyslu slova). Takze staci kooperovat
Flegy,ale jak jsem psal,kdyz si mne nekdo zamane, udela mi z hry peklo,pote mne to i nebavi. Kdyz nekde do rohu schovaji soflam, stale me to lockuje ani nevim odkud, k tomu schopne letadlo a je po zabave(v pravem smyslu slova). Takze staci kooperovat
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Nerboard
- Začátečník

-
tweaky zbrani v dalsom patchi
http://symthic.com/f/viewtopic.php?f=3&t=471
- Trewis
- Začátečník

-
Dajte nejake typi na kvalitne servere kde radi hravate.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
oldmeni, obcas sou dobry i zabozroutsky servery 
- sierpe
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě teď opět začala problikávat postava
hlavně že jsem v noci hrál a nic ..ale teď hru zapnu a děla to
cca před měsícem mě to dělalo nejmíň týden..Pak jsem ale přeinstalovat hru a vypl ve hře MSAA a vše jelo ok. Divný že teď to začalo zničeho nic 
CPU: Intel Core i7-9700K / NOCTUA NH-D15S + NF-S12A PWM, MOTHERBOARD: ASUS ROG Maximus XI Hero, GPU: ASUS ROG Strix GeForce RTX 3080 Ti O12G, RAM: Kingston HyperX Predator 16GB DDR4 3333MHz, SSD: M.2 Samsung 970 EVO PLUS 500gb, Samsung SSD 850 EVO 1TB, HDD: WD Black 1TB, 3x WD Blue 4TB, POWER: Corsair RM850x, CASE: FRACTAL DESIGN Define 7 - XL / 6x NOCTUA NF-A14 PWM upgrade, MOUSE: Logitech G700s, AUDIO: Logitech Z323 2.1, HEADSET: Logitech G633 Artemis Spectrum 7.1, KEYBOARD: Logitech G910 Orion Spectrum, GAMING: 2x Microsoft XBOX ONE Controller, IPS: ASUS ProArt PA329C / ASUS ROG Strix XG349C
- H2SO4
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jezis marja,co mi to udelaji s MG36Nerboard píše:tweaky zbrani v dalsom patchi
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11