Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
pekelnik
Nováček
Nováček

Re: Battlefield 3

Příspěvek od pekelnik »

kolem 16:30~18:30 jsem pařil a žádné potíže jsem neměl...
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Tak to vypadá, že náš čeká hodně změn. Jestli k lepšímu to se budeme muset nechat překvapit? Co vy na to?

http://www.battlefield-3.cz/nepotvrzene ... im-patchi/
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Postnul Nerdboard o dvě strany zpět
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

koukam nektery zbrane jako g3a3 budou jeste vetsi overkill, nektery uplne zabijou :(
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Krteq píše:Postnul Nerdboard o dvě strany zpět
Tak to je dost možný :) my bad :mrgreen:

Flegy píše:koukam nektery zbrane jako g3a3 budou jeste vetsi overkill, nektery uplne zabijou :(
Přesně tak. Místo aby udělali pár úprav těch přeposilovanejch a těch málo účinejch tak se s*rou s timhle když to relativně funguje. Místo toho by mohli třeba rapidně zvýšit účinost u 50. kulometů, který opravdu nejsou účinný tak jak by měly atd.... No uvidíme co se v tom patchi objeví a jestli se vůbec objeví :mrgreen:
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

Nejvic me vadi ze totalne rozjebou Lehké kulomety,to bude skoro nepouzitelny kdyz budou takhle hazet:(
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

ono ta G3A3 bola nerfnuta a teraz znova buffnuta(ale nie na povodnu hodnotu). Ta puska ma vynikat na dialku a oni jej nerfli este aj ten damage co mala dobry. Na blizko je to slabota kvoli malemu zasobniku + kadencii. Ale to je typicky postup dice: nerf, buff, nerf, buff.

Ja zase nechapem preco buffli Pecheneg a ostatne gulomety + mini buff na engi zbraniach a utocnikovych. Teraz sa este znizi TTK(uz teraz je dost nizky).

Aspon ze nerfuju tu M98 sniperku. :-D. A vobec ma netesi ze nerfuju brokovnice. Ved pumpovacky su uz teraz slabota a este to nerfuju... ja nechapem co tam vobec robia a na zaklade coho balancuju/nerfuju tie zbrane. Hraju vobec tu hru alebo len pozeraju na papiere?
H2SO4 píše:Nejvic me vadi ze totalne rozjebou Lehké kulomety,to bude skoro nepouzitelny kdyz budou takhle hazet:(
ved ich buffuju :-D
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

jak buffuju?dmg ale co me to je platny,kdyz budou hazet skoro o 100% vic.....
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

jediny co by meli nerfnout je ECM helin a stihacek. a spis by se meli soustredit na doladeni hry jako takove. porad je tu milion chyb :!:
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Presne. Furt tam su technicke fatalne bugy typu - odohraj 1 conquest kolo a na dalsie sa zaseknes na nekonecnej ciernej obrazovke...to je fakt hroza na taky AAA titul a este v roku 2011.

H2SO4: no sice budu viac kopat pri prvom vystrele ale ked tam hodis bipod tak pohoda. Akurat nerfnu foregrip ze to nieje ultimatny doplnok(bude mat nevyhodu) takze asi tak. Osobne mi to moc nevadi. Najhorsie co existuje je support s laserom ktory spray 'n pray rozseka celu ulicku bez toho aby musel pouzivat mieridla.

Flegy: ECM u stihaciek aj tak nefunguje. je nejaky bugnuty. Niekedy ani vobec nereaguje ked stlacis X a na dalsi krat reaguje 1 raz ale na druhy uz nie. + neodrazi stringre atd... proste na stihacku su lepsie svetlice. A heliny su v pohode len treba buffnut 50tky, pridat 1 hit kill z dela z tanku(teraz je to len disable). ECM je v pohode aj heliny ako v celku. Mozno max este znizit reuse strelcovych svetlic + trosku znizit dmg u kanonu ale rozhodnie nie nerfovat uz viac. Rozhodnie nie poziciu pilota. Ked uz nerf helikopter tak jedine strelcovu poziciu.
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

Nerboard:jako ze pri kazdem strileni si mam lehnout?vsak ta vec je uplne k nicemu.
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Da sa to upevnit aj na mury atd... v tom "feb" patchi bude separatne tlacidlo pre deploy + fix miesta kde sa to zle uchytavalo atd. Je to kulomet, nemozes s tym strielat(pouzivat ako AR) ako s utocnou puskou s 200 nabojmi.
Donald66
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Donald66 »

Nezdá se vám, že od toho posledního patche je ta hra nějaká divná ? Ve smyslu že na serverech kde hraju tak dřív byla zábava, hrálo se tak nějak "na pohodu" jednotlivá povoláni dělali to co měli, jednou výhra jednou prohra... Teď je to samý hňup co o týmové hře neslyšel ani od maminky od které má hru. Mega skilleři v létajících vehiclech (ne cheateři). Naši místo Stinger/Igla po nich střílí z tanku dělem atd... Kempové zalezlý kdový kde se skóre 16/14 :D. A jen 5 -6 lidí (1/3!!!) útočí na vlajky (hraju jen 32conquest) Od toho patche vydržím hrát tak 30min - 1 hoďku pak to vypínám a jsem pěkně nasraný jak u jiné hry snad nikdy, dříve v pohodě několik hodin. Hraju pro zábavu po práci na odreagování, ne na K/D ratio tak mi umírat nevadí když to pomůže týmu. (omluvte pár vulgarismů, ale teď jsem to vypl po 15min Dámavadu)
čupr kluk
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Mě se stává něco podobnýho, někdy pohoda, supr tým.
Jindy takový debilní smrti, tým nic nedělá, často na bázi střílej po sobě...
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

No ja som si dnes zahral a mal som epic hru. Kazdy(90%) hral teamovo. Vyrovnany boj az do konca(180 tickets) a jednoducho epicke to bolo :-D. V BF3 som taku bitku este nezazil. Piloti stihaciek bola zohrata dvojica a vedeli velmi dobre lietat tazke lietanie v heline bolo zaujimave. Velmi vyrovnane. Vlajky sa nonstop zaberali az do konca kola. Heliny mali co robit aby sa udrzali vo vzduchu. F35tky nicili pechotu + heliny(kedze na dogfighty sux) a flankeri zase dominovali ale dalo sa prezit. V heline som dal takych 20-30 killov cisto za pilota. Ked je dobry pilot v stihacke tak to nieje ako lietanie a strielanie na vacsine serverov ale musite sa aj skryvat atd. takze to bolo dost vyrovnane. Jednoducho epic a ako vzdy som zase nefrapsoval.... :(
http://battlelog.battlefield.com/bf3/ba ... 311474026/
jiricek_k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiricek_k »

Red Devil píše:Mě se stává něco podobnýho, někdy pohoda, supr tým.
Jindy takový debilní smrti, tým nic nedělá, často na bázi střílej po sobě...
jj, přesně...někdy je to super hra a někdy se stane, že mě při respawnu na vlastní základně mě přejede vlastní hráč tankem nebo džípem, to mám někdy chuť mrsknout klávesnicí o zeď.

Raději by měli hru optimalizovat aby všechno fungovalo než dělat mraky zbytečných změn, kterými akorát nas.rou hráče...
Obrázek Obrázek
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Mne se po patchi stava dost casto, ze mam respawn primo uprostred skupiny nepratel, asi dvakrat se mi podarilo zareagovat driv nez oni, ale vetsinou jsem mrtvej nez se stacim otocit, to se driv nedelo, asi se hrabali i v tomhle.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Fenous píše:Mne se po patchi stava dost casto, ze mam respawn primo uprostred skupiny nepratel, asi dvakrat se mi podarilo zareagovat driv nez oni, ale vetsinou jsem mrtvej nez se stacim otocit, to se driv nedelo, asi se hrabali i v tomhle.
Podle mě je respawn furt na těch samejch místech (alespoň na Firestormu mi to tak připadá). Spíš bych řek, jestli tam nekempujou. Občas se mi to stává.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Mě iritujou rychlosti stíhaček. Nechápu jak mohli nechat ve hře to aby stíhačka při nízky rychlosti byla úplně úžasně manévrovatelná a navíc jsem to zkoušel a ono snad nejde ani úplně zastavit, nejnižší rychlost sem měl nějakých 200. To je podle mě fail všech failů. Opět nechápu proč ty stíhačky tak dojebali, když v BF2 byly naprosto perfektní (ikdyž J-10 se nedala skoro sejmout raketou).
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

tak jako minimalni pristavaci rychlost u F18tky je tusim neco kolem 180km/h :roll:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“