Montazni spona pro D-Tek Fuzion
Moderátor: morke
- Dr.Buba
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Montazni spona pro D-Tek Fuzion
Nevite nahodou, kde by se to dalo koupit. Presel jsem na 1155 a uz druhy den mi v PC huci Intelacky BOX. Myslel jsem, ze bych si to nejak vyrobil, ale casu je malo a kdyz uz se dostanu k tomu, ze si k PC sednu, tak mi tu huci ta boxova mrdka. V CR jsem nasel jen backplate CLICK
a tady to posilaji jen ze zahranici CLICK
Potrebuju tip. Diky.
a tady to posilaji jen ze zahranici CLICK
Potrebuju tip. Diky.
MB:ASUS Z77-A; CPU:i5 2500K@4.5GHz water cooled by HeatKiller rev. 3.0; RAM:Kingston+Corsair 4x4GB CL9 1600Mhz; GPU:GTX 780; HDD's:Samsung 850 256GB + ADATA 1TB NVMe Blu-Ray:BD-RE BH08LS20; LCD:24" HP ZR24w; Sound:Audigy 4; PSU:Corsair TX750w; CASE:Thermaltake Armor
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
Re: Montazni spona pro D-Tek Fuzion
cau, tenhle blok sem mel a i spona na s775 pasuje. srouby jsou mimo kolmici od desky jen o 1.5mm coz je v pohode. nebo muzes diry na spone projet 4kou ci 5kou vrtakem a pak pujde i na s1366 klidne, mam to vyzkousene. akorat si priprav ostry a dobry vrtaky, je to opravdu tvrdyho plechu 
- Dr.Buba
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No ale nepasuje mi backplate. Napadlo me koupit treba heatkiller a d-tek prodat, ale jak jsem tak koukal, tak by to byly vyhozene prachy.Zbytecne, menit tenhle blok. Zkusim to tak, jak rikas a backplate bud koupim nebo necham vyrobit, eventuelne kdybych sehnal kus nerezu, tak to vyrobim sam. Dremell mam, jen koupit hromadu frez a obetovat jeden den volna. Ale za to mi to asi nestoji, to radeji zaplatim.
MB:ASUS Z77-A; CPU:i5 2500K@4.5GHz water cooled by HeatKiller rev. 3.0; RAM:Kingston+Corsair 4x4GB CL9 1600Mhz; GPU:GTX 780; HDD's:Samsung 850 256GB + ADATA 1TB NVMe Blu-Ray:BD-RE BH08LS20; LCD:24" HP ZR24w; Sound:Audigy 4; PSU:Corsair TX750w; CASE:Thermaltake Armor
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
garantuju ti, ze je to tak tvrdej matros na upravu, ze se s dremelem nechytas, akorat bys mrvil loziska
. a delat to z mekciho nema cenu, protoze i takhle tvrdej matros se mi trochu ohybal pri montazi. jako fakt to staci provrtat a nebude problem
vyzkouseno.
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Sehnat se to dá ale je pravda, že už je to starší blok a na dnešní nejvýkonnější bloky se už nechytá...takže je otázka, jestli to má cenu.
Mám vyzkoušený třeba toto http://www.alphacool.cz/produkt/Noctua_ ... g_Kit.html + vrtačkou o 1mm zvětšit díru pro uchycení v tom bloku...
Mám vyzkoušený třeba toto http://www.alphacool.cz/produkt/Noctua_ ... g_Kit.html + vrtačkou o 1mm zvětšit díru pro uchycení v tom bloku...
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- Dr.Buba
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
"Se nechyta" je dost silne tvrzeni.... Tohle nevypada spatne.
- Dr.Buba
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pro doplneni...sponu jsem si vyrobil i s backplate z 5mm plexiskla, co jsem nasel za skrini. Obkreslil jsem sponu na s775, montazni diry vyvrtal s rozteci 75mm oproti 71mm na s775 a odvrtal ten tvar pro D-Tek. Backplate prakticky to same jen s malou upravou kvuli sroubkum, ktere drzi original backplate patice. Trocha prace s vrtackou, rucnimi malymi pilnicky a spona byla na svete. Odhadem tak 3 hodinky prace, kdyz nespechate. Podminkou je mit plexi, vrtacku a pilnicky, eventuelne dremel a nemit nas*ano v rukach.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
congrats. akorat bych plexi pro backplate nepouzil. je to nevhodnej material. jak vuci teplote, tak i ucelnost. spis bych koupil od mawi za par korun ten backplate od EK, ten je fakt suprovej 
- Dr.Buba
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je to docasne reseni. Chtel bych casem koupit Heatkiller, tak jsem do tohohle nechtel investovat ani korunu. Mam a budu dost dlouho mit problem s penezma.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
je mi to jasny. jde o to, ze moje zkusenosti s plexi nejsou moc dobre. vyresil sem to takhle kdysi u bigwateru s tim backplate a po pul roce se plexi vyhralo a zkrehlo. preci jen i na zadni strane pcb mb je docela vysoka teplota (od kondiku a odpurku a samotneho cpu)
- Dr.Buba
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Plastovy backplate menim za tohle. Bezkonkurencni cena.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
to ano
. ja sem koupil backplate od EK. taky super