Zamrznuti PC
Moderátor: Baneshee
- Logue
- Začátečník

Re: Zamrznuti PC
Skontroluj ci ti tie hry nejako neblokuje Firewall alebo Antivirus alebo nejaky iny software. Mozno tam je nejaky konflikt.
- Scirius
- Nováček

-
Zkousel jsem tedy vypnout v biosu integrovanou zvukovku a nechal bezet jen mou starou kartu creative xtreme music, ale i tak behem 40min PC zamrznul. Pak jsem ji opet zapnul a zkusil do ni zapojit repraky, ale PC zamrzl asi behem 5min a byl slyset opakujici se zvuk. Na zahranicnich forech, spostu lidi resi podobne problemy. Nasel jsem tam radu, zkusit ve spravci zvuku u zarizeni pro prehravani v karte upresnit odskrtnout "povolit aplikacim, aby mely nad zarizenim vyhradni kontrolu" a "davat prioritu aplikacim ve vyhradnim rezimu". Hral jsem skoro 3 hodiny a k zadnemu zamrznuti nedoslo. Bohuzel toto nefunguje u me interni zvukove karte creative xtreme music.
Az budu mit zase vice casu, zkusim to jeste poradne otestovat a hrat dele.
Az budu mit zase vice casu, zkusim to jeste poradne otestovat a hrat dele.
- TankGeorge
- Začátečník

-
Ten typ se snížením frekvenčního rozsahu zvuku není marný. Hodně her kvůli tomu padá (ale nezamrzá). Ještě zkus ručně zvýšit virtuální paměť.
Tento počítač > vlastnosti > upřesnit nastavení systému > upřesnit (záložka) > nastavení (výkon) > upřesnit (záložka) > změnit (virtuální paměť) >>
>> Zde si vyber disk, kde bude stránkovací soubor. Vyznač si vlastní velikost a nastav min max hodnoty na 1.5x až 2x násobek tvé RAM. Nepotvrzuj tlačítkem OK ale tlačítkem "nastavit". Potom OK, restart... atd
S tímhle se setkávali kolegové z práce. Většinou u AMD karet, nebo jiných postarších kusů. I kdyby to nepomohlo, není marné tuto položku nastavit. Obecně, pokud ti nějaká hra blbne, ale spousta jiných funguje, na 99% to není HW problém.
Tento počítač > vlastnosti > upřesnit nastavení systému > upřesnit (záložka) > nastavení (výkon) > upřesnit (záložka) > změnit (virtuální paměť) >>
>> Zde si vyber disk, kde bude stránkovací soubor. Vyznač si vlastní velikost a nastav min max hodnoty na 1.5x až 2x násobek tvé RAM. Nepotvrzuj tlačítkem OK ale tlačítkem "nastavit". Potom OK, restart... atd
S tímhle se setkávali kolegové z práce. Většinou u AMD karet, nebo jiných postarších kusů. I kdyby to nepomohlo, není marné tuto položku nastavit. Obecně, pokud ti nějaká hra blbne, ale spousta jiných funguje, na 99% to není HW problém.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- mental
- Nováček

-
Zdravím, mám problém se zamrznutím pc. Včera jsem si stáhl hru sniper elite v2, jenomže od 3 mise mi z ničeho nic zamrzne pc a z repráku jde slyšet takové divné vrčení, které se cca co 3 sekundy trošku mění a musím natvrdo vypnout nebo restart. Vždycky když začnu hrát tak cca po 10 min se sekne... Mám to jen u téhle hry. už jsem vyčistil chladič GK od prachu a stahl si program AIDA64. Ve hře mela GK od 60C do 65C a CPU cca 50. už nevím co s tím. díky za radu
Sestava: Intel Core i5-2500 3.3Ghz 4x
4 GB RAM
Win 7 64bit
Nvidia GeForce GTX 560 Ti 1.5 GB RAM
hadr 1 tera
Sestava: Intel Core i5-2500 3.3Ghz 4x
4 GB RAM
Win 7 64bit
Nvidia GeForce GTX 560 Ti 1.5 GB RAM
hadr 1 tera
- Lovec.
- Začátečník

Me to delala online hra APB zamrzalo na ingerovane zvukovce po koupi nove a vypnuti v biosu integrovanou, pc prestal zamrzat
CPU: Intel Core i7-920 3,85ghz MB: Gigabyte GA-EX58-UD5 - Intel X58 GPU: Sapphire HD 5970 OC 2GB RAM: CORSAIR 16GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Vengeance ZDROJ: Corsair Professional Series HX750 750W SSD: Crucial m550 256gb HDD: WD Caviar Black - 500GB , WD Caviar Blue KS - 500GB CHLADIČ CPU: Vodník OS: Windows 7 Pro 64bit CASE: Thermaltake Armor Revo LCD MONITOR: LG D2770P-PN 27"