Dobrý den,
prosím o radu. Mám operační systém Windows XP Home 32 bit a grafickou kartu ATI Radeon HD 2600 Series. Po přeinstalování OS, nainstalování prohlížeče Mozilla Firefox a Adobe Flash Playeru, nejprve verze 10 a pak i 11, se v tomto prohlížeči nezobrazovaly některé hry a po kliknutí na video na Youtube došlo k restartu počítače.Adobe byl stažený přímo z adobe.com pro Firefox. Vypla jsem i akceleraci hardware v možnostech prohlížeče,ale stále stejný problém.Zkusila jsem tedy jiný prohlížeč,konkrétně Google Chrome.Hry již chodí,ale videa stále způsobují restart. Do verze Adobe Flash Player 9 problémy nebyly. Poradíte jiný plug in nebo jak odstranit tento problém s restartem?
Děkuji.
Oskarovamamča
Adobe Flash Player 11 a restart PC
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- oskarmamca
- Nováček

-
Adobe Flash Player 11 a restart PC
Oskarovamamča
- WILLLESS
- Začátečník

-
Re: Adobe Flash Player 11 a restart PC
Stalo se mi to taky. Mě se to stalo s verzí 11, 10 problémy nezpůsobila, stejná grafika i systém. Problém je s grafickou kartou. S novou funguke, myslím že problémy skončily už s aktualizací ovladačů na Catalyst 11.8. Nemáš i jiné problémy se softwarem (jako neschopnost spustit starý software, např. hlášené problémy s DirectX, ačkoliv je aktuální)?