Postal 3
Moderátor: Baneshee
- Thellwin
- Administrátor

- smoula
- Mírně pokročilý

Re: Postal 3
Tak co, tak co jaký to je už mám stažených 90 procent a jsem natěšenej jak malej jaryn.
Kolik jsem už jich zmasakrovali ?
Kolik jsem už jich zmasakrovali ?
- niemand
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já zkusil stáhnout ehm ehm verzi, bohužel byla rusky a eng patch přeložil jen hlavní menu = nehratelný, protože v tutorialu nevíš, co po tobě hra chce, jen pokud umíš rusky a přeskočit asi nejde, protože ingame menu už je zase rusky. Na steamu to je, ale neni tam cena, tak jako tak to chci nejdřív zkusit, než bych to případně koupil.
Nečekám od toho moc, prostě taková odreagovačka jako byla dvojka
Nečekám od toho moc, prostě taková odreagovačka jako byla dvojka
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Si najdi nějakej průchoz toho tutoriálu na netu a udělej to podle toho
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Kvalitni recenze na kvalitni hru: http://games.tiscali.cz/recenze/postal- ... enze-58257 (2/10)
Posledni dobou se objevuji samy pecky, po uzasnym Flatoutu 3 je tu tohle
Posledni dobou se objevuji samy pecky, po uzasnym Flatoutu 3 je tu tohle
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Tak sem to dneska zapařil a je to napůl dobrý a na půl hrůza.
Grafika působí letitě, fyzika hry je nic moc, to sekání/střílení/kopání lidí působí moc uměle a nerealisticky.
AI taky děsná slabota a bugů požehnaně.. jednou mi týpek neotevřel dveře a musel sem resetovat level, podruhý sem hodinu běhal po policejní stanici a nevěděl co mám dělat, než sem se podíval na google a zjistil že se mnou měl jít jeden policajt kterej se někde zasek a měl provést naskriptovanou akci..atd
Na to že to běží na source enginu fakt nic moc... na beta testování se asi úplně vyprdnuli.
Navíc se mi hra seká jako prase, i když dvojnásobně překračuju doporučený hw nároky, takže optimalizace taky nulová. O tom svědčí i fakt že nepochopitelně není hra přednastavena pro práci s více jádry procesoru a jede jen na jednom.
Co je ale záhadou je fakt, že hra provoz na více jádrech podporuje, ale musí se to aktivovat ručně v konfiguračním souboru a pak vše jede 5x lépe a čistěji. Proč není hra distribuována už s tímto nastavením jde mimo mě.
Pokud se přes tohle všechno člověk dokáže přenést, tak je to klasická odreagovačka ve stylu shoot'em up s dávkou černého humoru, o nějakém vážnějším příběhu nemůže být moc řeč.
Kdyby tu hru víc doladili a vyleštili tak by to byl parádní kousek, ale takhle bohužel za moc nestojí.
Uvidíme, co vyleze za patche.
Grafika působí letitě, fyzika hry je nic moc, to sekání/střílení/kopání lidí působí moc uměle a nerealisticky.
AI taky děsná slabota a bugů požehnaně.. jednou mi týpek neotevřel dveře a musel sem resetovat level, podruhý sem hodinu běhal po policejní stanici a nevěděl co mám dělat, než sem se podíval na google a zjistil že se mnou měl jít jeden policajt kterej se někde zasek a měl provést naskriptovanou akci..atd
Na to že to běží na source enginu fakt nic moc... na beta testování se asi úplně vyprdnuli.
Navíc se mi hra seká jako prase, i když dvojnásobně překračuju doporučený hw nároky, takže optimalizace taky nulová. O tom svědčí i fakt že nepochopitelně není hra přednastavena pro práci s více jádry procesoru a jede jen na jednom.
Co je ale záhadou je fakt, že hra provoz na více jádrech podporuje, ale musí se to aktivovat ručně v konfiguračním souboru a pak vše jede 5x lépe a čistěji. Proč není hra distribuována už s tímto nastavením jde mimo mě.
Pokud se přes tohle všechno člověk dokáže přenést, tak je to klasická odreagovačka ve stylu shoot'em up s dávkou černého humoru, o nějakém vážnějším příběhu nemůže být moc řeč.
Kdyby tu hru víc doladili a vyleštili tak by to byl parádní kousek, ale takhle bohužel za moc nestojí.
Uvidíme, co vyleze za patche.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Vývojáři, během vývoje, dělali přesně to, co je v úvodním menu... Jinak si nedovedu představit takový polotovar..
- niemand
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A je tam někde dál možnost volného pohybu, jako bylo v Postalovi 2? Nebo je to už předurčený, že musim jít sem a tam a udělat tohle a tamto? To mě u P3 moc nebavilo, proto jsem zkusil pár úkolů na začátku a pak toho nechal. Protože když tam na mě nabíhaj ťamani s mačetama, tak si moc volného pohybu neužiju 
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422