all electronics ltd?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Anyss
Nováček
Nováček

all electronics ltd?

Příspěvek od Anyss »

Ahoj,potřeboval bych poradit. Chystám se kupovat Macbook a našel jsem tuto stránku..

Kód: Vybrat vše

http://allelectronicsltd.webnode.com/
Elektronika tm vychází levně,se zasíláním do zahraničí.. nemáte někdo zkušenosti? myslíte,že se tomu dá věřit? přeci jen nechci 20 000kč vyhodt do vzduchu..

Pokud je dotaz ve špatné sekci,omlouvám se!
Frky
Začátečník
Začátečník

Re: all electronics ltd?

Příspěvek od Frky »

Já osobně bych tomu teda vůbec nevěřil... Už podle té domény a stylu těch stránek.
Anyss
Nováček
Nováček

Příspěvek od Anyss »

Právě,taky mne to dost odrazuje.. Snažil jsem se s nima nějak dohodnout a dospěli k tomu,že bych zaplatil půlku ceny,oni poslali notebook a až přijde tak další půlku. Jenže pořád je to dost peněz na to,abych o ně přišel.. :D našel jsem i jejich oficiální sídlo.. Tak já nevim...
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Zadny prodejce Ti ze zahranici neposle notebook bez predchoziho plneho zaplaceni produktu.
Jestli Ti tohle nabizi, tak jde 100% o podvod.
Jestli chces levny Mac, tak checkni aukro, tam jich jsou mraky.
Asus Rog Strix G18
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

ten web je podvod jak vysity, ty stranky delalo 10ti lete decko. emailova adresa jina nez adresa obchodu, telefoni cislo chybi, pisou ze funguji od roku 95 ale stranky jsou stare sotva tyden, chybi jakykoliv kontakt na firmu jiny nez email, atd, atd.
Mr Lucas
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr Lucas »

Ty stránky vypadaj dost podivně a nedůvěryhodně. Neriskoval bych to. Navíc to záhlaví stránky WTF?
... Don't give the noise a chance ...
ULN PC: MB: Asus P8P67 B3 CPU:Core i5 2500K / 4,5GHz@1,3V - passive cooled by Phanteks PH-TC14PERAM: Kingston HyperX Genesis Grey 8GB 1600MHz GPU: Sapphire HD 6850 775/4000MHz@0,975V cooled by Accelero S1 + 2x Noiseblocker PL1 (380-700rpm) SSD,HDD: Crucial M4 64GB + WD Green WD20EARS in Silentmaxx HDD Silencer PSU: Enermax PRO82+ 385W cooled by Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) CASE: Cooler Master Cosmos II - Silent mod with two exhaust fans - rear Noctua NF-A14 ULN (400-700rpm), top Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) + 2,5-5cm soundproofing material Gumex Type 500, Type 503, Type 505 AUDIO: Onkyo Wavio SE-200PCI -> Yamaha RX V559 -> Eagle Cable Silverline -> Yamaha NS 777, NS 444, NS 333 + Velodyne EQ-Max 12 LCD: 27" Asus VE278Q + 50" Philips 50PFL5008K/12 with Ambilight
Anyss
Nováček
Nováček

Příspěvek od Anyss »

Celý ty stránky jsou udělaný tak za 10minut :D..Tak fajn,stejně bych do toho nešel.to si radši připlatím,něž trnpout jestli mi něco přijde..
Každopádně děkuji za odpovědi!:)
Anyss
Nováček
Nováček

Příspěvek od Anyss »

Tak podívejte,co mi na to odepsal :D....

we are not planning to cheat you ..........ok
it is an insult to us when you call us a fraud
Some company document as been attached to this email
Check them to know we are not fraud we are genuie

Kód: Vybrat vše

[IMG]http://i1123.photobucket.com/albums/l557/The_Anyss/eelectronicscertificateofincorporation.jpg[/IMG]
Edit://

Po otázce,kde ty notebooky berou tak levně,mi odepsal..:
Our company Order Products directly from the manufacturing company in USA (Califonia) in bulk and any product we order from them they gives us discount
And Why are products are cheap is to compensate our customer for the new year which ends on the 5th of march
I assure you ,if you buy from us you will always want to buy from us again and again
Waiting for your quick response
Thanks

Edit2:// Poslal mi fotky,kde je s vybaleným macem(2x) které vypadaj celkem věrohodně. Každopádně nechce přistoupit na to,že macbook doplatím,až ho dostanu-což se mu upřímně nedivím..

Tak já nevím:/
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Můžeš aspoň napsat jakého že to chceš Maca a v jakym konfigu?
Asus Rog Strix G18
Anyss
Nováček
Nováček

Příspěvek od Anyss »

Macbook pro 13" s i5 2,3ghz 4gb ram 500gb hdd
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Ten certifikát je podvod, udělané na pc za 20 minut.
Anyss
Nováček
Nováček

Příspěvek od Anyss »

jojo,to jsem mu na to taky napsal.
Původně nechtěl přistoupit na poloviční cenu předem,že by ho vyhodili a bla bla bla.. zkecal jsem ho na cca 3000kč předem. To mu stejně nepošlu,škoda peněz..jen by mě fakt zajímalo,jestli je to zlodějna.. Na 90% věřím,že jo
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

99% vsech "super-vyhodnych" nabidek, at uz se jedna o notebooky nebo treba auta, jsou levoty. v tehle situacich se to chce ridit selskym rozumem, jinak splaces nad vydelkem..
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Asus Rog Strix G18
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

ztracet cas vybavovanim se s nima ... tady asi fakt nekdo nema co delat. ale kdo chce kam, pomozme mu tam ;-)

PS: na webu ma sidlo firmy v londyne a ta jeho anglictina je jak ze zakladni skoly :-)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“