Chybějící log?
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- zaxxon
- Začátečník
-
Chybějící log?
Mohl by mi někdo pls poradit, jak odstranit hlášku, která se mi zobrazí po každém naběhnutí Win 7 a to: "Assus setup" "C:\Users\AppData\Local\Temp\194921\Log.iniis lost" po odkliknutí "ok", nebo zavření okna zmizí a myslím, že to na nic nemá žádný vliv, ale je to otravné to po každém zapnutí poče odmačkávat. Začalo se mi to objevovat po tom, co jsem jednou projel počítač CC cleanerem a vymazal to co našel. Mám základní desku Asus, tak jsem myslel že to smázlo něco v ovladačích desky, ale i když jsem znova přeinstaloval všechny ovladače z orig CD, tak to tu hlášku neodstraní.
- zombux
- Odborník PCT
Re: Chybějící log?
nic z tohohle nepomohlo? http://www.google.cz/search?client=oper ... el=suggest
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- zaxxon
- Začátečník
-
Díky, tak jsem tam podle toho návodu našel v editoru registru ty hodnoty co se mají odstranit, ale nejde mi to odstranit, po tom co se mě to zeptá zda to chci opravdu odstranit...atd. tak když dám ok, tak mi to hodí hlášku, že při odstraňování došlo k chybě a že nelze odstranit všechny vybrané hodnoty, tak nevím co s tím..
- zaxxon
- Začátečník
-
Zkoušel jsem i v editoru registru nastavovat ty oprávnění jako správce atd. a stejně mě to nenechá nic s těmito hodnotami měnit, nebo je mazat...