256gb flash disk za 1500?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Wonder Figi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
256gb flash disk za 1500?
Zdravim vas, predem pisu ze toto neni zadna reklama na nic. Chci se jen jako uzivatel zeptat, zdali je mozne tak velky disk za takovou cenu koupit. Zde je odkaz na jeden slevovy portal kde toto nabizi. Nechce se mi tomu verit, velikost kera se ukazuje u disku lze utilitkama osidit, a taky nikde jinde jsem tento disk nenasel nez zde. http://zapakatel.cz/cs/praha/detail/id- ... apacita-od
Děkuji za rozumnou odpoved, nechci naletet reklamstine.
Děkuji za rozumnou odpoved, nechci naletet reklamstine.
Notebook HP Pavilion DV7-1080ec
- Wonder Figi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: 256gb flash disk za 1500?
Omlouvam se, jak koukam, tak jsem to hodil do blbe sekce... Pardon
- Butch
- Středně pokročilý

Ja bych tomu neveril. Samozrejme takhle na dalku ti to asi nikdo nepotvrdi, leda ze by si to uz nekdo koupil.
I kdyby sedela kapacita, tak budou tak pomale ze tech 32GB tam budes kopirovat pul dne.
//edit
Tohle jsem nasel ze maji v parametrech "udajne"
Rychlost přenosu dat: 15MB/s-21MB/s čtení, 5MB/s-8MB/s zápis
Pokud to sedi, je to vzhledem k cene hodne dobre, ale ja bych te znacce neveril, uz jen z toho duvodu ze mi jej vyhledavac nasel jen na ceskych a slovenskych slevovych portalech a ne v serioznich e-shopech.
I kdyby sedela kapacita, tak budou tak pomale ze tech 32GB tam budes kopirovat pul dne.
//edit
Tohle jsem nasel ze maji v parametrech "udajne"
Rychlost přenosu dat: 15MB/s-21MB/s čtení, 5MB/s-8MB/s zápis
Pokud to sedi, je to vzhledem k cene hodne dobre, ale ja bych te znacce neveril, uz jen z toho duvodu ze mi jej vyhledavac nasel jen na ceskych a slovenskych slevovych portalech a ne v serioznich e-shopech.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Wonder Figi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ano, psal jsem tam prave, ze jsem nikde ten disk nenasel, nez tam, a taky na asi pribuznem slevovem portale...
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
100% fake nehlede na to, cekat na zapis 256GB cca 7 hodin je nesmysl
- Wonder Figi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No, na druhou stranu, jak casto bych tu flesku plnil do max. O ten cas nejde. Pichl bych to do routeru a mel bych to jako ftp uloziste na kere bych mel pristup z netu i pres mob. Ale proste se mi nezda ta cena.
- Butch
- Středně pokročilý

Pokud ty zalohy jsou dulezite, tak bych vzal nejaky provereny Kingston, proste neco kvalitniho.
Jestli ti staci 32GB tak bych sel do nejake proverene, tam das o par stovek vice a budes si jist.
Pokud rad experimentujes a nezalezi ti tak moc na spolehlivosti tak zkus koupit treba zatim 32GB nebo 64 flash disk te pochybne znacky a pokud se osvedci tak pak i vetsi kapacitu.
Koupit rovnou 256ku bych si netroufl. Over si taky jestli je mozno vratit do 14 dnu pokud se jedna o slevu...
Jestli ti staci 32GB tak bych sel do nejake proverene, tam das o par stovek vice a budes si jist.
Pokud rad experimentujes a nezalezi ti tak moc na spolehlivosti tak zkus koupit treba zatim 32GB nebo 64 flash disk te pochybne znacky a pokud se osvedci tak pak i vetsi kapacitu.
Koupit rovnou 256ku bych si netroufl. Over si taky jestli je mozno vratit do 14 dnu pokud se jedna o slevu...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Z facebooku:
dobry den, mam dotaz ohledne vasi nedavne akce na flashdisky getnona od prodejce levnecesko.cz, od 10.2. mely byt disky k odberu, 12teho tomu jeste tak nebylo, dodnes me nikdo z obchodu nekontaktoval, prosim o vyjadreni zapakatel i ostatni zakazniky teto slevove akce
Zapakatel.cz píše:Zájem o flash disky byl opravdu veliký, a proto výrobce nestihl uspokojit Vaši poptávku k danému termínu. Menší varianty 32GB a 64 GB dorazí 27. února. U větších variant 128 a 256 je termín prozatím nejistý. O termínech jsme informovali a dále budeme prostřednictvím emailu. Pokud Vám nastalá situace nevyhovuje, můžete zažádat o vrácení peněz. Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- zombux
- Odborník PCT

- pink_geldof
- Nováček

-
Podobnou odpověď jsem dostal, když jsem asi tak před rokem narazil v inzerátu na 256 GB flashku, ovšem Corsair, za 800. V té době stála v eshopech okolo 15000. Po ujišťování inzerentem, že se skutečně neuklepl v ceně, jsem ji chtěl poslat. K tomu však nikdy nedošlo, neboť se mu právě spozdila zásilka a za měsíc byla situace stejná. Netuším, co tím kdo sleduje.
- lazan
- Začátečník

-
Na to se opravdu vykašli, na 95% bude nějak poškozená (reálná velikost např. 8 gb, nelze na ni kopírovat, neustálé ztrácení dat atd...) Takových to padělků koluje ve světě hrozně moc, nehledě na tu její rychlost zápisu.