Neznámý CPU blok

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Odpovědět
Kllrt
Začátečník
Začátečník

Neznámý CPU blok

Příspěvek od Kllrt »

Kamarád mi před dlouhou dobou věnoval CPU blok, nedávnou jsem ho našel, ale nevim co je to přesně za typ, nikde na netu jsem ho nenašel. Jediný co na něm je, že je od Thermaltake. Nevědel by někdo co je to za blok? :)

Obrázek

Moje Q9400 má v zátěži dost stupňů, tak uvažuju že bych dal dohromady vodníka, pokud by tenhle blok pasoval na 775 :oops:

P.S.: Doufám že to mám v správné sekci :wink:
PC: MSI Z87-G45; i5-4670k @ 4GHz; Crucial Ballistix Tactical 8GB 1600 CL9; MSI GTX 970 GAMING 4G; Chieftec A135 550W 80+; CoolerMaster HAF 932 Advanced; SyncMaster S24B300 + SyncMaster 2243NW
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Neznámý CPU blok

Příspěvek od Flegy »

ahoj, tenhle blok daval Tt k prvnim bigwaterum. pro nove cpu je krajne nedostacujici. mozna po uprave na chipset, ale na cpu nedoporucuju
Kllrt
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kllrt »

Ok, dik za odpoved, asi zadnej vodnik zatim nebude :(
PC: MSI Z87-G45; i5-4670k @ 4GHz; Crucial Ballistix Tactical 8GB 1600 CL9; MSI GTX 970 GAMING 4G; Chieftec A135 550W 80+; CoolerMaster HAF 932 Advanced; SyncMaster S24B300 + SyncMaster 2243NW
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

on je prusvih v tom, ze ma malou teplosmennou plochu. na socketA to driv stacilo, ted uz je to horsi. sam sem ho mel a pamatuju si ze po vymene za poradnou vodu klesla teplota o 18°C :lol:
Kllrt
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kllrt »

No nevadi, zeptam se kamose, on nekde ma vodnika ktereho nepouziva. (A tohle byl pravdepodobne jeho CPU blok :D) Snad to nejak dopadne, kdyztak se obratim na vas. :razz: Zatim diky.
Tiero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tiero »

Jo je to k BigWateru jak psal Flegy, jen ho doplním v odstrašování od tohohle bloku. To plexi docela rádo praská, je to hned. Takže pozor na to při utahování hadic.
"Třeba je to jen špatná čtvrť..."
"Hele, ve špatný čtvrti maj rozbitý okna a na rohu se opíjejí děti. Tohle... Tohle je k***a konec světa!"
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

jj, na to sem zapomel. to se mi tehdy stalo. kamos mi to tehda udelal z acetalu
Odpovědět

Zpět na „Voda“