Tribes: Ascend - Shazbot!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Tribes: Ascend - Shazbot!

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Jelikož tu ještě Tribes nemají téma, tak jedno uděláme.

Obrázek

Jedná se o střílečku v duchu UT, kde navíc ještě při střelbě lyžujete.
Navíc je ta hra kompletně zdarma, takže proč to nezkusit že.

Zatím je v beta stádiu, takže si musíte zažádat o klíč zde http://www.tribesascend.com/

Samotná hra se točí okolo klasického zabírání vlajek a má i mód jako TDM.
Hráčské postavy jsou rozdělené na třídy a každá třída má svojí specializaci. Tady taky nic revolučního, víceméně TF2 styl.
Například technik může stavět turrety a další věci, nebo opravovat a upgradovat radar a generátor v bázi. U sebe si může svářečku pro provádění oprav, samopal a podobně.
Juggernaut je zaměřený na dálkové odstřelování nepřátelské báze jeho minometem a pro klasickou PvP řežbu má raketomet (ve hře tomu říkají spinfusor).
Každá třída je zaměřená na jiný styl boje a ve hře je jich tušim 8. Ze začátku máte odemčené 3, zbytek si pak můžete odemknout za EXPy, které dostáváte za hraní.

Dále má pak každá postava svůj inventář věcí, které nosí při boji u sebe a ty můžete měnit.
Takže například vojákovi místo samopalu nasadíte spinfusor, na opasek mu místo vylepšení pro regeneraci zdraví plácnete turbo boost (pro okamžité nabrání max lyžovací rychlosti) a tak dále. Nové zbraně a předměty odemykáte rovněž za expy a navíc můžete každou zbraň a předmět dále vylepšovat.

Kategorie věcí co může postava mít u sebe
Obrázek

Za zabírání vlajek, assisty a masakrování nepřátel dostáváte kredity, s platností pouze pro danou hru, za které si můžete kupovat vychytávky, které vám zajistí lepší šanci proti nepřátelskému týmu. Mezi ně patří například vozidla jako je motorka pro dva lidi, tank a stíhačka.
Případně si můžete v poli za 2000 kreditů nechat shodit zásoby (náboje, náhradní výbava) a pokud budete chtít, můžete za 10 000 kreditů zavolat na nepřátele orbitální útok.

Video ze hry: http://www.youtube.com/watch?v=PcIOx3WwILU

To jsou víceméně shrnuté základy, pokud vás zajímá něco dalšího můžete se zeptat.
A nezapomeňte při hře hojně využívat klávesovou kombinaci VGS.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Re: Tribes: Ascend - Shazbot!

Tady je jeden kód pro přístup do bety:
A281D-AAD9E-C6FE4-6B8BD-4C570
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Tak jsem to chtěl zkusit... v menu nemám myš... nějak jsem se proklikal a založi účet... po pokusech jsem se dostal do hl. menu a když jsem chtěl hrát tak to spadlo. Celkem škoda no... Zkusím to ještě zítra.. třeba to pojede.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Hmm to je divné, mě to jede jako po másle.

Můžeš se zkusit zeptat u nich na foru: http://forum.hirezstudios.com/phpbb/viewforum.php?f=234
Taky si stáhni poslední ovladače na grafiku.

Pokud máš nvidia ovladače 295.51 použij předchozí verzi
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Tak už jsm to rozjel hra mě celkem chytla je to trošku rozdíl když můžeš létat a "bruslit" ale právě kvůli té originálnosti mě to baví :lol: Doporučuju všem kteří mají rádi UT nebo Quaka.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

K hraní Tribes už není potřeba beta klíč, beta je teď otevřená všem.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Za likování tribes na facebooku dostanete teď v akci 250 goldů (dají se za to kupovat věci ve hře)
https://www.facebook.com/tribesascend?s ... 9555807414
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“