Krteq píše:karbonilo píše:Nevim,co za drivery užíváš,ale předpokládám,že mluvíš o položce Adjust Image Settings With Preview-otáčející se 3D logo NVIDIA?Tam jsou standardně 3 polohy nastavení,pokud zaškrtneš položku User Settings.Tu mám nastavenou na"Balanced",teda střed,něco mezi..Ostatní obstarává systém.Co se týče napájení,obstarává to Afterburner,který sice naistalovaný mám,ale nevyužívám ho.
Nikoliv, mluví o položce "Power Management" - série ovladačů GeForce 260.xx a vyšší
Je potřeba nV Control Panel přepnout do Advanced módu
Ještě bych doporučil nastavení volby "Multi display/mixed GPU acceleration" na "
maximální výkon jednoho monitoru"
Sorry,teď mi je to už jasný!Nastavené to mám takhle defaultně.To druhé jsem taky nastavil na "single minitor",ale bez viditelného zlepšení.Nainstaloval jsem taky novou 295.73 WHQL.
Vidím to teda na další reklamaci,zkusil jsem totiž vše,co mne napadlo,ale bez výsledku.Navíc se objevil další problém-po Heaven benchmarku se objevilo jakési horizontální rozdělení obrazu monitoru při pohyblivých obrázcích-stejný problém byl i s původní kartou,tak mne napadlo,esli neposlali starou kartu-ono přelepit štítek se sériovým číslem není problém!Mělo mne to trknout hned,když mi "novou kartu" poslali v původní krabici.Tentokrát ale učiním tajné opatření.Nechci nikoho bez důkazů obviňovat,ale podezření tu je.Zkusím teda štěstí podruhé,pak dám vědět.
Zatím všem dík za rady a tipy!