instalace ovladace

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Mexxy
Začátečník
Začátečník

instalace ovladace

Příspěvek od Mexxy »

Zdravim,
mam takovy problem...chtel sem nainstalovat ovladace ethernet (nebo lan no proste aby sel net :)) ale nejakym zpusobem mi ze spravce zarizeni zmizel ten radek kde jsem vybral aktualizovat ovladac a mohl jsem tam rucne nainstalovat ovladac...
Jedna se o zakladni desku msi kt6 delta-lsr. Stahnul jsem ovladace z webu vyrobce a ve stazene slozce jsou soubory .cat .sys .inf a .txt
Chtel bych poradit jak ten ovladac nainstalovat.
Dekuji za rady
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: instalace ovladace

Příspěvek od KOFis »

a radek se sitovou kartou tam mas? dej sem screenshot ze spravce zarizeni.
Mexxy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mexxy »

no problem je ze pc to neni muj ale strejdy takze ted screen dat nemuzu...no zezacatku tam byli nahore ovladace co jeste nejsou instalovane zj...no a nejakym zpusobem ten radek kterej patril sitovce zmizel a nevim jak to nainstalovat jinak
a ja to tam hledal a myslim ze v jinacim radku sem to nevidel
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Radek nemuze zmizet .. bud nezname zarizeni dostalo ovladac (pak by bylo pod prislusnou kategorii) a nebo bylo odpojeno, kazdopadne jen tak zmizet nemuze
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Mexxy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mexxy »

no ja to zkousel jinym zpusobem aktualizovat ovladac, ale to neslo, tak sem to zrusil a ten radek pak zmizel, aniz by se nainstaloval...pujde to nejak teda nainstalovat jinym zpusobem nebo musim reinstall pc ? :D ono by to nevadilo, protoze tam stejne jeste nic neni...
a dnes sem koukal, jestli tam neni radek se sitema nebo neco takovyho a neni...
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“