Zdravim,
mam takovy problem...chtel sem nainstalovat ovladace ethernet (nebo lan no proste aby sel net ) ale nejakym zpusobem mi ze spravce zarizeni zmizel ten radek kde jsem vybral aktualizovat ovladac a mohl jsem tam rucne nainstalovat ovladac...
Jedna se o zakladni desku msi kt6 delta-lsr. Stahnul jsem ovladace z webu vyrobce a ve stazene slozce jsou soubory .cat .sys .inf a .txt
Chtel bych poradit jak ten ovladac nainstalovat.
Dekuji za rady
no problem je ze pc to neni muj ale strejdy takze ted screen dat nemuzu...no zezacatku tam byli nahore ovladace co jeste nejsou instalovane zj...no a nejakym zpusobem ten radek kterej patril sitovce zmizel a nevim jak to nainstalovat jinak
a ja to tam hledal a myslim ze v jinacim radku sem to nevidel
Radek nemuze zmizet .. bud nezname zarizeni dostalo ovladac (pak by bylo pod prislusnou kategorii) a nebo bylo odpojeno, kazdopadne jen tak zmizet nemuze
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
no ja to zkousel jinym zpusobem aktualizovat ovladac, ale to neslo, tak sem to zrusil a ten radek pak zmizel, aniz by se nainstaloval...pujde to nejak teda nainstalovat jinym zpusobem nebo musim reinstall pc ? ono by to nevadilo, protoze tam stejne jeste nic neni...
a dnes sem koukal, jestli tam neni radek se sitema nebo neco takovyho a neni...