pomoc pri rozhodnuti razer - gigabyte

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
krokodýl
Nováček
Nováček

Re: pomoc pri rozhodnuti razer - gigabyte

Příspěvek od krokodýl »

Pokud jsi spokojen s DA neváhal bych a koupil bych ho znova, dělám to taky tak s myší na kterou jsem zvyklej. Jinak myši typově podobné DA: L MX518 G400, G500, SS ikary a asi i Kone+, ale tu bych si nevybral, je dost těžká a nepotrpím si na svítící serepetičky.

Určitě jsou i jiné myši podobné DA, kouknul bych se po značkách jako gygabite, ozone. Za zvážení by stála R.A.T. 5 Gaming Mouse. Chtělo by to taky vědět jestli chceš spíš optiku, nebo laser.

R.A.T. 5 Gaming Mouse
http://mysi.heureka.cz/madcatz-cyborg-r-a-t-5/

L MX518, G400, G500
http://mysi.heureka.cz/logitech-mx518-g ... cal-mouse/
http://mysi.heureka.cz/logitech-g400-gaming-mouse/
http://mysi.heureka.cz/logitech-gaming-mouse-g500/

SS ikary
http://mysi.heureka.cz/steelseries-ikari-laser/

Jinak teď je cenově zajimavá logitech g9x některé shopy ji nabízejí +- za 1200, což není špatná cena na takovou myš. Škoda že není DA moc podobná, měl by jsi hned kandidáta.
TOC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TOC »

Logitech G9x je podle mě strašná myš (karikatura?), taková hnusná plastovka s kolečkem jak... ble
G500 je taky tokový hnusný plasťáček, kde se člověk bojí, že když jí tmáčkne, tak se rozszpe na tisác kousků, v tomhle ohledu jsou na tom i geniusy lépe....
Kone+ je težká, ano, ale to je dle mého názoru výhoda, pohyb je mnohem jistější a člověk cítí, že něco v ruce má.
Podsvícení se dá samozřejmě vypnout. ;)
R.A.T myši sice vypadají yajímavě, ale jsou hrozné. Měl jsem R.A.T 7 a nikdy více, fakt odpad...
Laptop: Lenovo Legion 5 Pro 16" (R7 5800H, RTX3060, 16GB, 2TB) ///
Periferie: Razer BlackWidow Elite (yellow) / Razer Orbweaver Chroma / Roccat Nyth / Dell S3220DGF + Dell U2719D (portrait) + Alza Ergo ///
Audio: Sennheiser HD650 / Cambridge Audio Dacmagic / Hypa 1 ///
opilejpes
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od opilejpes »

tak nakonec zkousim roccat kone + a musim rict ze jsem spokojen:) sice si jeste trosku zvykam ale to prijde samo a bude to snad ok:)
krokodýl
Nováček
Nováček

Příspěvek od krokodýl »

Tak ať slouží ...
opilejpes
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od opilejpes »

zatim slouzi:) ted budu resit dalsi vec:D klavesnici:D mam ted sidewinder x4 ale vadi mi jak jsou pismenka vysoky a maly:D byl jsem zvykly na logitech ultra-x slim a s tim microsoftem jsem splakal nad vydelkem:D
tmaven
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tmaven »

g15 a neni se o cem bavit (:)
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
opilejpes
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od opilejpes »

ano i po te jsem koukal, ale cenove do toho tolik uz davat nechci:D doufal sem v neco do 1500, klidne snad ozelim i podsviceni:)
TOC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TOC »

Periferie: Razer BlackWidow Elite (yellow) / Razer Orbweaver Chroma / Roccat Nyth / Dell S3220DGF + Dell U2719D (portrait) + Alza Ergo ///
tmaven
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tmaven »

ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
TOC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TOC »

To je to samé jako G15 vlastně, ale já tu klávesnici nemám moc rád...
Není tichá, vypadá nezajímavě, celkem se mi hnusí, G19 to samé. Display nevyužitelný,
Radši ty co jsem postoval výše. :)
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“