Mám 256MB USB 2.0 flashdisk Cruzer mini od Sandisku. USB subsystém v mých Woknech je ale nějakej divnej a po prvním vložení se mi (woknům) povedlo zlikvidovat tomu filesystém a partition tabulku. Teď se sice po vložení hlásí správně (jak ve Woknech, tak v Linuxu), ale při pokusu ho zformátovat okno exploreru vytuhne a tím to končí. Stejně tak v Linuxu fdisk vyhodí mrtě chyb a končí.
Kruci, vždyť je to jen paměťová karta s vestavěnou čtečkou (:))... Existuje nějaký soft, který to dokáže opravit ?
Jak oživit USB flashdisk ?
Moderátor: L4mka
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jak oživit USB flashdisk ?
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Dony
- Středně pokročilý

zkus na to pustit testdisk, třeba bude fungovat i na tohle
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=12056
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

- wr250
- Nováček

-
Re: Jak oživit USB flashdisk ?
Mě se nějak porouchala flashka 8GB Kingston (asi sem ju vytáhl z počítače zrovna když se něco ukládalo).
Když ji strčím do počítače, tak hlásí "USB Device not recognized" a v seznamu USB portů se píše "Unknown device".
Dalo by se to nějak zvrátit? Data zachránit nepotřebuju, jen bych rád tu flashku nevyhazoval do koše...
Za každou radu budu rád.
Díky
Když ji strčím do počítače, tak hlásí "USB Device not recognized" a v seznamu USB portů se píše "Unknown device".
Dalo by se to nějak zvrátit? Data zachránit nepotřebuju, jen bych rád tu flashku nevyhazoval do koše...
Za každou radu budu rád.
Díky