Tak sem objednal lianli 7fnw za 100eur. Corsair800D co mi ho tady vsichni radi (mel ho vubec nekdo jinak nez na obrazcich????) za ty prachy nema usb3, taky ten uzasny system vytahovani disku je delanej jen pro sata 3gb/s, cize je mirne zastaralej. Na takovehle zbytecnosti se muzu akorat tak vytoto.
jinak zhodnotil sem ze ten tj10 je vazne zastaralej hladisi, takze dik, skoro sem jej vzal
Skrin do 5-6 tisic (cca)
Moderátor: L4mka
- RastyFOX!!
- Začátečník
- Hladis
- Moderátor
Re: Skrin do 5-6 tisic (cca)
Ten Corsair samozrejme USB3.0 ma a SATA 6G v tech suplikach taktez http://www.corsair.com/pc-cases/obsidia ... -800d.html
chjo
Ten Lian-Li je klacickej nicim nevybocujici case akorat je z hliniku a tudiz predrazenej oproti klasikam za 2k.

Ten Lian-Li je klacickej nicim nevybocujici case akorat je z hliniku a tudiz predrazenej oproti klasikam za 2k.
- RastyFOX!!
- Začátečník
Lhal bych kdybych rekl ze se mi ten corsair nelibi ... to info co sem koukal je mozna z drivejsich verzi. V kazdym pripade si budu stavet do konce roka jeste jeden komp tak zase pak
- RastyFOX!!
- Začátečník
V pondeli mi prisla skrin LianLi 7FWN, velmi se mi libi, nebila nejdrazsi a je cela z hliniku. Po CM 690 II Lite a NZXT Phantom 410 sem konecne spokojen. Odporucuji lidem hledajicim prvotridni kvalitu a jednoduchou eleganci.