Skrin do 5-6 tisic (cca)

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

RastyFOX!!
Začátečník
Začátečník

Re: Skrin do 5-6 tisic (cca)

Příspěvek od RastyFOX!! »

Tak sem objednal lianli 7fnw za 100eur. Corsair800D co mi ho tady vsichni radi (mel ho vubec nekdo jinak nez na obrazcich????) za ty prachy nema usb3, taky ten uzasny system vytahovani disku je delanej jen pro sata 3gb/s, cize je mirne zastaralej. Na takovehle zbytecnosti se muzu akorat tak vytoto.
jinak zhodnotil sem ze ten tj10 je vazne zastaralej hladisi, takze dik, skoro sem jej vzal
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Ten Corsair samozrejme USB3.0 ma a SATA 6G v tech suplikach taktez http://www.corsair.com/pc-cases/obsidia ... -800d.html :roll: chjo

Ten Lian-Li je klacickej nicim nevybocujici case akorat je z hliniku a tudiz predrazenej oproti klasikam za 2k.
RastyFOX!!
Začátečník
Začátečník

Lhal bych kdybych rekl ze se mi ten corsair nelibi ... to info co sem koukal je mozna z drivejsich verzi. V kazdym pripade si budu stavet do konce roka jeste jeden komp tak zase pak
RastyFOX!!
Začátečník
Začátečník

V pondeli mi prisla skrin LianLi 7FWN, velmi se mi libi, nebila nejdrazsi a je cela z hliniku. Po CM 690 II Lite a NZXT Phantom 410 sem konecne spokojen. Odporucuji lidem hledajicim prvotridni kvalitu a jednoduchou eleganci.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“