Ano AA podporuje ,ale jde zapnout jen stylem on/off.
EDIT: tak jsem na to kápnul. Udělal jsem to jak u ME2 stačí tedy nahrát do GamerSettings souboru toto a vše pak už jede nad 60FPS
useVsync=False
SmoothFramerate=False
Moderátor: Baneshee

Ano jde a jde i v pohodě na třech či více v AMD EyefinityDeathangel píše:Nevíte někdo prosím, jestli jde ME3 hrát na dvouch monitorech??

A u NVidie to nejak jde? Mam GTX 460Vlastimil91 píše:Ano jde a jde i v pohodě na třech či více v AMD EyefinityDeathangel píše:Nevíte někdo prosím, jestli jde ME3 hrát na dvouch monitorech??

Vlastimil91 píše:No nVidie jede max na dvou monitorech pokud se nemýlím.

jestli ono to nebude tim,ze mas gtx 590 coz jsou prakticky 2 karty v jednydzefo píše:ja mam ale nvidiu a mam 3

Nie offtopic, ale pises somariny. Jedna nvidia to proste nepodporuje, to ze mas dve karty (aj ked v baleni ako jednu) na tom nic nezmeni, len inych, co hladaju riesenie, zbytocne mylis.dzefo píše:ved jasne ze je to tymja som to napisal sem len preto ze pisete ze nvidia to nepodporuje... ale jedna karta to podporuje aj ked su to vlastne dve karty..ale dost uz offtopicu

pokud vim,hra te ma uspokojit, spokojenej hrac si totiz z pohledu tvurcu hry koupi dalsi jejich hru...pokud ale hru,ktera lidi bavila po nekolik let(myslim ze 6 let celkem) totalne zabijou a z epickyho finale je fiasko,muze se to dost negativne promitnout na prodeji dalsich her tohoto studiadurod píše:nespoljute tady, smirte se se zaverem, jde jenom o hru. LOL, menit zaver hry, mne se nelibil konec BF3, taky bude nekam psat? Jako decka....napisem i reziserum filmum, kolik zaveru se mi nelibilo
A ze nekdo nepochopil myslenku je jeho problem, co taklhe to byl tvurci zamer?. Ale to prijde, kdyz dospejete