Problém - Čtečka karet I-BOX 62w1 + USB

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Borg2of3
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém - Čtečka karet I-BOX 62w1 + USB

Příspěvek od Borg2of3 »

Ahoj všem.
Před Vánoci jsem si sestavil novej počítač. Jediná věc která na celé sestavě odmítá pracovat je čtečka karet I-BOX 62w1 + USB. Při prvním zapojení pc normálně nastartuje. Dokonce ve Win7 se daří zapisovat na vložené paměťové karty, ovladač se tváří v pořádku. Ale trvá vše značně dlouho. Když pak dám pc vypnout, tak to zatuhne a musím to natvrdo vypnout. Při dalším startu jí už BIOS nedetekuje, respektive se o to pokouší, ale po cca 20 vteřinách to vzdá. Zkoušel jsem vyměnit ovladače, přehodit na desce na jinej USB port, nahrát novej BIOS, ale nic z toho nepomohlo. PC není přetaktované. Jediné co mě ještě napadá je, že by ta čtečka mohla nějak kolidovat se zabudovaným panelem ve skříni. Příjde mi to ale nepravděpodobné a zatím jsem to nezkoušel. Nemáte někdo s tímto zkušenosti?
PC viz podpis.

Předem díky
My jsme borg. Budete asimilováni!
AMD Athlon II X4 631, Sapphire HD 6570 Ultimate 1GB DDR3, Asus F1A75-M PRO - AMD A75, Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1866, SSD OCZ Vertex 3 - 60GB, WD Green 500GB, OCZ zdroj ZS Series 550W 80 PLUS Bronze, CoolerMaster Hyper TX3, Sweex LW322 Wi-fi síťová karta PCI, CoolerMaster Elite 343 (RC-343-KKN1), Samsung SH-222AB SATA, Čtečka karet I-BOX 62w1 + USB, Microsoft Windows 7 Home Premium CZ 64bit OEM, Logitech Wireless Desktop MK320 CZ, Philips 246EL2SBH - LCD monitor 24"
otomar
Začátečník
Začátečník

Re: Problém - Čtečka karet I-BOX 62w1 + USB

Příspěvek od otomar »

Zkušenost nemám, ale vzhledem k ceně sto korun bych to tipoval na problém čtečky.
Potřebujete něco vytisknout na 3D tiskarně? Napište mi zprávu.
Borg2of3
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém - Čtečka karet I-BOX 62w1 + USB

Příspěvek od Borg2of3 »

Díky za "radu", ale předpokládám, že když si koupím nějaký výrobek, tak pokud to není vyloženě vadný kus, tak že bude fungovat. Po dlouhém testování a hledání na netu jsem nakonec nakonec narazil na diskuzi na czc kde na zcela jiným typu čtečky za 350Kč měl jeden uživatel naprosto totožný problém. Kamarád si nedávno kupoval čtečku a opět stejný problém. Společný jmenovatel byly windows 7. Tomu uživateli na diskuzi se podařilo problém vyřešit pomocí ovladačů:
O2Micro Flash Memory Card Driver 3.00
Mě čtečka začala fungovat až po nainstalování ještě tohoto:
O2Micro Flash Memory Card Reader
Netuším jestli pomohla ta kombinace, nebo je to náhoda, každopádně čtečka mi již funguje. Jediný problém je, že není nijak závratně rychlá, spíše závratně pomalá. Ale alespoň, že funguje. :)
My jsme borg. Budete asimilováni!
AMD Athlon II X4 631, Sapphire HD 6570 Ultimate 1GB DDR3, Asus F1A75-M PRO - AMD A75, Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1866, SSD OCZ Vertex 3 - 60GB, WD Green 500GB, OCZ zdroj ZS Series 550W 80 PLUS Bronze, CoolerMaster Hyper TX3, Sweex LW322 Wi-fi síťová karta PCI, CoolerMaster Elite 343 (RC-343-KKN1), Samsung SH-222AB SATA, Čtečka karet I-BOX 62w1 + USB, Microsoft Windows 7 Home Premium CZ 64bit OEM, Logitech Wireless Desktop MK320 CZ, Philips 246EL2SBH - LCD monitor 24"
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“