Cz/Sk First looky

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Nerdis
Začátečník
Začátečník

Cz/Sk First looky

Příspěvek od Nerdis »

Zdravím,
nedávno jsem začal na youtube prvním first lookem na Aion. Hodlám dělat další, momentálně směřuji k free online hrám.
Pokud by jste měli zájem, můžete sledovat moje videa, popř. komentovat, dát odběr atp.

Můj channel: http://www.youtube.com/user/KoliProductionCZ
Díky za pozornost
Nerdis/Koliprodcz :-)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Cz/Sk First looky

Příspěvek od Flegy »

ten hlas mi pripomel jedno joke video v threadu vtipu :)
Nerdis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerdis »

Mohl by jsi linknout, já abych věděl na čem jsem :-D
Nerdis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerdis »

http://www.youtube.com/watch?v=SGXtolDXw_Y
Další first look na hru League of Legends :-)
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Snaha se cení ale tohle je trošku slabé.... Žádné informace ohledně získávání goldů, nic o metagame popřípadě rozdělení charakterů. Pokud se můžu zeptat, vymýšlíš to za pochodu asi co ? Jakože nemáš předem dáno co by jsi chtěl k té hře říct, spíš říkáš co tě napadne. Já bych to zkusil jednou nahrát potom si to poslechnout popřemýšlet jaké informace tomu chybí a udělat to jinak :)
Nerdis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerdis »

Ano, za pochodu a zrovna tohle video jsem dělal poměrně ve spěchu a bylo to asi 6 v řadě :D, ale nechci se nijak vymlouvat, samozřejmě jsem to mohl předělat, jenže některé věci si hráč, který to hraje dlouhodobě neuvědomí. Třeba jak říkáš, jak si vydělat goldy ... To by mě nenapadlo tam říci, ačkoliv je to důležitá věc, beru to už jako samozřejmost .... Ale to rozdělení postav tam jako mam v tom attack dmg a ability power. Hlavně bylo těžký to natočit, když nelze nahrát menu s výběrem postav, atp ...
A zase jsem právě nevěděl, jestli tam nahodit něco o metagame atp. Přišlo mi to už jako guide, což neni ...

Každopádně rozhodně díky ... Vlastně kritika dovádí autora k lepším výsledkům a když teď tak přemýšlím, asi není vůbec špatné si alespoň do těch začátku si udělat osnovu toho nejdůležitějšího co říci a na co nezapomenout :-) ...
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Jo uvedl si tam že jedny mají ability power a druhé DMG ale pořádně jsi to nevysvětlil. Ono pokud chceš aby tady v tomhle jsi měl nějaký úspěch, někdo na to pořádně koukal a libilo se mu to tak to musíš mít perfektně zmáknuté, nezasekávat se, nepřemýšlet co jsi chtěl vlastně říct apod.
Jako první bych natočil něco takového kde se zjistí co to je ten hrdina jak to vybere apod.
http://www.youtube.com/watch?v=mEMbKHAnFPA
Potom bych přešel k samotné hře, uvedl základní sumu goldů, rozvedl jaké pozice se hrají. standart meta (mid- AP, bot AD carry+ support, top bruiser popřípadě druhé AP, jungle bruiser)
Naznačil, co je lasthitování atd... je toho kotel to jo. Zase ale když to pořádně zpracuješ možná by na to koukalo i víc lidí a třeba by ti to hodili i na fun cz stránku lolka. Kdybych něco takového chtěl dělat tak se nesnažím vytvořit třeba 5-6 videí rychle a špatně ale jedno dvě kvalitní a propracované.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“