najlepsi program na cistenie registrov?

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
chodec
Začátečník
Začátečník

najlepsi program na cistenie registrov?

Příspěvek od chodec »

Ake mate skusenosti z roznymi nastrojmi na cistenie registrov?Aky program sa vam zda najlepsi?Totizto potreboval by som nejaky spolahlivy program ktory najde co najviac bordelu v registroch a spolahlivo ich odstrani.Dik za kazdy nazor.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Já mám EasyCleaner, ale vím, že ještě je RegClean. Tak to zkus hodit do Googlu
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
chodec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chodec »

Pre mna nie je problem najst program ci uz na google alebo hocikde sam ich mam niekolko , potrebujem vediet osobne skusenosti z pracou s nimi.Ake sa vam osvedcili je ich totizto vela tak ich potrebujem vyselektovat ktore su dobre.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

chodec píše:Pre mna nie je problem najst program ci uz na google alebo hocikde sam ich mam niekolko , potrebujem vediet osobne skusenosti z pracou s nimi.Ake sa vam osvedcili je ich totizto vela tak ich potrebujem vyselektovat ktore su dobre.
A je nějaký způsob, jak ty programy exaktně porovnat? Jak ověříš jejich funkci? Je na to nějakej parametr? Podle mě je to o zkušenosti, že někdo používá to a to a že mu win sere/nesere.
Já používám Easy Cleaner na WinME a společně s AVG6.0 takhle koexistujeme už 5 let a kromě mé blbosti a zvědavosti nic nezpůsobilo nějaké potíže. Toť moje zkušenost.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

Já osobně nepoužívám žádný (až na AdAware, ale to není přesně ono). Stačí vědět co s komplem děláš a neinstalovat tam spoustu "sraček" a warezu no a pak s registry není problém (mluvím pochopitelně o Win2K, XP).
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

davnejsie regcleaner a teraz novsiu verziu regsupreme dost dobry soft pre pripad vymazane registre este zalohuje ale je to shareware :( ten predtym bol free
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

jednu dobu sem používal program total uninstall, který behem instalce programu monitoruje všechny změny
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

zalezi na tom, jaky druh "bordelu" chces odstranit, nekonzistence v registrech Regclean, Norton Windoctor, na odstranovani "spyware bordelu" Spybot S&D, AdAware, na odstranovani bince po instalacich treba CleanSweep
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

RegCleaner 4.3 build 780 8)
ignorelist: kremrole a dezoláti
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

WinDoctor (norton), Regclean a regsuprem
Odpovědět