M2 se 70mm flak kanonem je vcelku sranda , a kdyz si clovek da pozor tak se daji drtit cile i 2 kategorie vys .
OPRAVA : Tak francii sem nebral ne ze by nemela heavy ale protoze je strom z vyberem vcelku prazdny.
Moderátor: Baneshee

Tohle je vážně pěknej voser, vystřílíš 10 střel za více jak 10k a jen jedna projde přitom střílíš do boku nebo zezadu.Jackiii píše:Ja zameruju porad a obcas se mi odrazi strela i od KV nebo od papiru jako jsou Panter,E50 nebo AMX heavy T8+

http://worldoftanks.eu/community/accoun ... 644-HEADD/J X P píše: Heade, jaky mas nick na WoT?

Ano 1 na 1 a nebo smečka medek proti samotnému tanku, ale pokud tam mení sám tak to myšákový dělo ty medka roztrhá. Převaha HP a DMG je znát. Navíc na kopci na Himmlu není moc místa pro manévrování.Max Casper píše:Když několik medek potká E-75, tak se nakonec většinou diví E-75, jak to, že je najednou mrtvej.

Záleží jak jsou zkušení... hodně hráčů se zalekne a stáhnou se, mezitím se tam hevyna s medkama doplazí a rozseká je.Max Casper píše:Když několik medek potká E-75, tak se nakonec většinou diví E-75, jak to, že je najednou mrtvej.

tak já na 4520KubasCZ píše:Taky hraju na NTB HP Probook 4510s, nic světaborného, ale hrát se to dá. Co se týče akce, tak jsem zaslechl cosi o tom, že by se Type 59 mohl objevit v nějaké krátkodobé akci a pak ho zase stáhnou.. Otázka je, jestli to není blaf
Jinak já 5. tier používám na vydělávání stříbrnejch (Pz IV a KV) a když mě MM vysloveně nepodkopne, tak se dá i slušně vydělat (nelze porovnávat s prémiovými tanky na VIII. tieru). Jestli jedeš na Ferdu a jsi na V. tieru, tak se Stugem se dá hrát ještě dobře, zklamání přijde až na JgPzr IV, to je papírovej werk a dělo taky nicmoc...