Tiskrána do 3 000 Kč

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
JeyJ
Nováček
Nováček

Tiskrána do 3 000 Kč

Příspěvek od JeyJ »

Zdravím, nemohl by mi prosím někdo doporučit nějakou kvalitní tiskárnu do 3000 Kč? Prioritou je, aby vydržela co nejdéle a hlavně aby hned nevyschla !!! Není nutné, aby byla barevná, prostě jen chci, abych ji mohl používat po delší dobu a nemusel se bát toho, že mi najednou začne během měsíce hlásit, že tam není barva, jako to dělala snad každá, kterou jsem si kdy pořídil.
Nagant
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Tiskrána do 3 000 Kč

Příspěvek od Nagant »

Hm, tak to nějakou laserovku.

U inkoustovky buď hodně tiskneš a pak ti náplň dlouho nevydrží, nebo netiskneš a zaschnou trysky.

Jen zas musíš ty výtisky z laserovky držet dál od PVC a podobných materiálů, do kterých se ten tisk rád zaleptává.
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
JeyJ
Nováček
Nováček

Re: Tiskrána do 3 000 Kč

Příspěvek od JeyJ »

Popravdě jsem doufal, že mi někdo poradí nějaký konkrétní model se kterým už má zkušenosti, opravdu se v tom neorientuji, nevím pořádně co bych od toho měl tak čekat za vlastnosti (třeba nějaký ten standard, který by průměrná tiskárna měla splňovat). Opravdu nerad bych vzal nějaký drek, na který budu za chvíli zase nadávat, že to vydrží měsíc a barva fuč a kupovat nový toner, který by navíc mohl být ještě předražený.
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“