Brutálně přetížená paměť

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
naaze
Nováček
Nováček

Brutálně přetížená paměť

Příspěvek od naaze »

Zdravím, jsem po reinstalaci windowsu, udělal sem obvyklé věci jako nainstaloval ovladače a podobně... jenže asi po 5-7 minutách na PC se začal PC brutálně lagovat, složky se otevírají cca 10 sekund, kurzor myši se seká, a tak podobně. Podíval jsem se do správce systému a vidím že z mé 4 gb RAM zbývá 400 MB a ve vyrovnávací paměti je snad 3000mb. Jak už jsem napsal RAM pamět 4GB, OS Windows Vista 64bit...
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Brutálně přetížená paměť

Příspěvek od Flegy »

nepouzil si nahodou beta ovladace? antivirem si to projel?
naaze
Nováček
Nováček

Příspěvek od naaze »

Antivirem sem to projel 2x, nic, ovladače jsem použil ty, které jsou přiloženy k PC. Nemůže to způsobovat grafická karta ? Občas mi problikne monitor, při logování do windowsu je tam občaš něaky černý pruh. Před reinstalem winu se mi občas na obrazovce objevily barevné pruhy a počítač se restartoval..?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Může to způsobovat cokoliv. Ty drivery co jsou k PC, jsou prave staré. Ty nikdy nepuzivej :-)
Zkus nove.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

pokud je obsazená paměť cachováním tak to je v pořádku, to je Superfetch. problém bude jak už píšou kolegové někde jinde - v ovladačích, vadném harddisku atd.
ignorelist: kremrole a dezoláti
naaze
Nováček
Nováček

Příspěvek od naaze »

Děkuju za rady.. Každopádně, počítač zuřivě bliká a hučí, i když nic nedělá. Co sem koukal do správce, nemá ho co zatěžovat, pošlu to na reklamaci, a bude po problémech(snad).
Odpovědět

Zpět na „Paměti“