The Witcher 2: Assassins of Kings - o hře jako takové

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: The Witcher 2: Assassins of Kings - o hře jako takové

Příspěvek od dexterav »

:lol: jop to urobilo aj mne
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tenhle quest jsem splnil na místě, protože jsem těch per měl snad ještě víc než on chtěl.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

dexterav píše:
Hladis píše:Ja to hraju podruhy s Iorvethem ,ikdyz mi je krajne nesympatickej.
Yennfer je niečo ako osudová žena pre Geralta, btw mňa skorej iritovalo kde nabrali Triss kedže knihy sa o nej zmieňujú skorej pomenej a v nich sa všetko točí okolo Yen a Ciri :mrgreen:
Uh chlipnik co ojede vsechno co ma vaginu (sucuba,upirka,Driada......zadny problem) a ma osudovou zenu ? (zase neni to rasista a bere to vsechno jednim vrzem :) )Jinak netusim kdo je Ciri a Yennfer :oops: Jinak me iritovala zamena prijmeni Triss a Marogolda v ceskym prekladu vuci anglictine.

BTW: jak jste splnili ukol "Zdi maji usi" ,ikdyz jsem vse stihnul obehnout a ukol se odskrtnul ,nakonec se mi ze splneneho zmenil na nesplneny :?
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

V knihách Geralt zas až takovej chlípník není, a ve hrách to záleží jak ho kdo hraje...Yenn je jeho osudovka, tak to prostě je :)
A Ciri je něco jako jeho adoptivní dcera..
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
orfeus4free
Nováček
Nováček

Příspěvek od orfeus4free »

No Geralt je docela děvkař :-)

Ciri je jeho osud, dcera Dunyho a Pavetty, pravoplatná dědička trůnu v Cintře, která přežila Nilfgaardský útok na Cintru, tím že nilfgardský voják ( Cahir ) selhal a vpodstatě jí nechal uprchnout. Dostala se do rodiny obchodníka, tomu pomohl Geralt, tím se znova setkali. Ciri měla jak zaklínačské tak čarodejné vzdělání. V pozdější části popsaného života byla jednou z nejobávanějších žen ( v jejím případě spíš dívek), pod jménem Falka se přidala k loupežné bandě která si říkala Krysy, vraždila, byla lesba, potkala jednorožce, někoho od kulatého stolu ( tuším že Lancelota), atd. ...zajímava osoba :-)

Yenefer je čarodějka, ta na kterou myslel Geralt když šoustal jinou.

Čarodějky obecně jsou přitahovány zaklinači, protože při doteku cití něco jako mravenčení. Tudíž je to snimi asi o dost lepší :wink:

Zaklínač je o sexu a násilí
Takovej oldschool ClockworkOrange :lol:

Každopádně doporučuju přečíst
Your son has been corruptet by sin!
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

orfeus4free píše:Yenefer je čarodějka, ta na kterou myslel Geralt když šoustal jinou.
Existuje povídka, která vysvětluje, jak se potkali a proč je mezi nimi takový "manželský" vztah. :-)

Je to dobré čtení, ale není to vyloženě "sex, násilí a rock&roll". Spíš je to takový méně idealistický pohled na svět a houf zajímavých charakterů v něm. Taky forma je zajímavá, každou chvíli vypravuje příběh někdo jiný, z jiné perspektivy, nepřesně nebo dokonce kecá... Takže je občas otázkou, co je vlastně kanonické. :-)
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
TimTaylor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TimTaylor »

cau lidi, chtěl bych se zeptat, na co jsou "mutageny". začal jsem to hrát, jsem ve druhé části (Vergen) a mám asi 15ks ruzných mutegenů ("malý mutegen síly", mutagen síly znamení atp.). Dají se nějak použít? Předměty vytvářet umím, znamení taky, ale ty mutageny jsem nějak nepochopil, co s nima. Díky
CPU: Core i7 4790K@4,5GHz + chladič Cooler Master Hyper 212EVO, 24GB RAM (DDRIII Kingston HyperX Beast Series), deska GIGABYTE Z97-D3H, grafika Nvidia GeForce ASUS 2070S, SSD Samsung 970 EVO 1TB + 4TB WD 7200 ot, zvukovka Sound Blaster Z, myš Logitech G903 + klávesnice Logitech G910, repráky 2+1 Logitech Z-537, sluchátka Logitech G230, case ZALMAN Z11 Plus + zdroj Seasonic Focus 650W modular,
monitor ASUS ROG SWIFT PG279Q 144Hz, systém Win 10 Pro,
Luksa
Nováček
Nováček

Příspěvek od Luksa »

mutageny mozes vlozit do niektorych skillov (su pri nich take prazdne bodky), tym ziskas ten dany bonus
TimTaylor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TimTaylor »

aha, díky, to mě nenapadlo, marně jsem přemýšlel, na co tam ty "otvory" jsou...
CPU: Core i7 4790K@4,5GHz + chladič Cooler Master Hyper 212EVO, 24GB RAM (DDRIII Kingston HyperX Beast Series), deska GIGABYTE Z97-D3H, grafika Nvidia GeForce ASUS 2070S, SSD Samsung 970 EVO 1TB + 4TB WD 7200 ot, zvukovka Sound Blaster Z, myš Logitech G903 + klávesnice Logitech G910, repráky 2+1 Logitech Z-537, sluchátka Logitech G230, case ZALMAN Z11 Plus + zdroj Seasonic Focus 650W modular,
monitor ASUS ROG SWIFT PG279Q 144Hz, systém Win 10 Pro,
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

orfeus4free píše:No Geralt je docela děvkař :-)
...
ještě doplněk:
Triss Ranuncul (v originale Triss Merigold) a Yenefer byly něco jako nejlepší kamarádky, dokud se Geralt s Yenefer zase jednou nepohádali, následkem čehož se Geralt s Triss vyspal. Geralt se nakonec vrátil k Yenefer, ale Triss ho stále miluje a je ochotná pro něj riskovat život (i když ví, že když ji geralt šoustá tak myslí na jinou)

Takhle napsané to vypadá skoro jak nějaká blbá červená knihovna, ale naštěstí tyhle vztahy jsou jen na pozadí příběhů a slouží hlavně k dokreslování postav a jejich motivací.

Každopádně také doporučuju přečíst
geralt737
Nováček
Nováček

Příspěvek od geralt737 »

Hoj prosím nemáte někdo save na začátku třetí kapitoly ? Pokud ano prosím pošlete mi odkaz na geralt737@seznam.cz a nebo na facebook http://www.facebook.com/profile.php?id=100003635893725

Díky
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Interaktivní komiks Zaklínač 2 pro iPhone a iPad na iTunes zdarma: (133MB)

Obrázek
Video na YouTube

Podrobnosti:
http://itunes.apple.com/gb/app/witcher- ... d514528113
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

chtel bych jsi zahrat Zaklinace 2, jak ted vysla rozsirena edice. Asi to pujdu 2x kuli rozdilnemu pribehu od 2. kapitoly. Kterou mam dat prvni - herne horsi, "mene zajimavou", tu 2. variantu jsi dam pote...resp. ktrou doporucujete hrat jako prvni?

Bohuzel nemam tolik casu, aby to hral defakto 6x kuli povolani... co je zabavnejsi, hrat s mecem, magie, nebo alchymie, kterou vetev rozvijet?
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

durod nepride mi zeby 2 kapitola bola v style "jedna horsi". obidve su super len sa odohravaju na inych miestach a tym padom mas aj iny vysledok v hre. ked to zacnes hrat tak sa rozhodnes podla seba. to iste s bojom. ak sa ti nechce hrabat s lektvarmi tak chod bud mec alebo magia alebo chod mix. nikdy nieje na zahodenie ist mecom a mat vylevelovane niektore znamenie
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Chtěl bych se zeptat neměl by někdo save? Já je totiž ztratil a nechce se mi to hrát znova. Chtěl jsem se tam podívat jen na pár misí. Dík moc
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
_marduk_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _marduk_ »

teraz citam znova poviedky a vsimol som si ze, u questu s trollom sa tvorcovia inspirovali kratkou prihodou v poviedke hlas rozumu 5
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

Zdravím,
potřebuju poradit jak na zbroj z Kajrana. V inventáři mám vše potřebné - všechny materiály, "kousky z kajrana" i řemeslný návod (koupený tuším od Cedrika), ale když příjdu ke kováři a dám "vyrob mi něco" stejně tam možnost výroby zbroje chybí, nevíte někdo co s tím?

ď
Jen další blázen, v bláznivém království.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hrajete/hral to nekdo na temnou obtiznost?
Sem ve 2 kapitole a potrebuju poradit do ceho cpat talenty.Pochybuju, ze to pude dohrat na temnou obtiznost s jakymkoli buildem.
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

mozes to dohrat jak chces. len si postav tie temne sety. ja som to siel na combat + vylepsene aard a igni a nieco do alchymie.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak sem asi dohral.
Prvni faze bitva s duchama ve 2 kapitole..
Sem tam za vojaka..nemam zadny schopnosti nic.Moji spolubojovnici chcipnou behem prvni vteriny a ja tam sem sam proti 3 vojakum a draughirovi.
Mega demence...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“