Výpadky netu

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Sten74
Nováček
Nováček

Výpadky netu

Příspěvek od Sten74 »

Dobrý den,
doma mám více pc + notebok byla to spousta kabelu k netu a tak jsem se rozhodl,že postupně přejdu na bezdratovou síť. Tak jsem na zkoušku koupil TP-LINK TL-WN7200ND Wireless USB adapter zapojil jsem ho a vše šlapalo bezvadně,do té doby než jsem koupil a zapojil ještě jeden ten samý.Pak mi začal net padat , vypadky jsou krátke tak 5-10 vteřin pak to opět najede.Prvně jsem to nějak nespojoval a myslel si ,že chyba je u O2 po telefonatu poslali technika ten to proměřil a zdělil mi,že je to nejspiš chyba ADSL Routru.Zakoupil jsem teda nový výpadky jsou pořád a tak jsem na zkoušku jeden ten USB adapter odpojil a net nepadá. Stím se ale nehodlám smířit a tak prosím o radu jestli se to dá nějak nastavit aby ta bezdratová síť šlapala bez výpadku.

Děkuji předem
Sten74
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Výpadky netu

Příspěvek od LiveBomb »

Nepouzivat USB sitovky, respektive nepouzivat wifi tam kde neni potreba (stolni pocitace, ty se stehuju tak 2x za rok - pri malovani a kdyz ma partnerka sklony predelavt hnizdo) a nechat wifi jen pro zarizeni ktera sou mobilni - notebook, tablet, mobil, pda, etc
Kabel proste neahradis a kdyz uz ho nahravoat musis, tak nepouzivat USB sitovky a tak nejak osobne bych se vyhybal i TP-Linku ... zkus si prehodit kanal, na kterem vysilas, je dost mozny ze je zaruseny..
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Sten74
Nováček
Nováček

Re: Výpadky netu

Příspěvek od Sten74 »

Zdravim,
tak vše je jinak byl to přerušený kabel k přípojce.:D
Takže problém vyřešen.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“