Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Battlefield 3

Příspěvek od Flegy »

tak metrosexualni mapu nehraj :lol:
Trewis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trewis »

sa mi zda ta tunguska o nieco odolnejsia ako LAV ale to mi ani nevadi co mi viac vadi su heliny havoc je strasne zle ovladatenly a proti viprovi to ma hodne tazke.
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

všetko RU je zlé ;) už len ten jeep !!! pri pohľade zvnútra vidíte tyč stredom !!! ale z US jeepu pohodička okienko :D
no snáď ten februárový patch je len oneskorený a nemysleli február 2013 :lol:

ale zase chápem že je pre nich prednejšie vydať platené DLCčka do nami kúpenej zabugovanej bety ktorú nie sú schopní opraviť do finálnej podoby pretože ľudia to čo ? no kúpia šak ako inak :shock:
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jo je to Carl Of Duty s technikou víceméně, taky mě to trochu urazilo, ale já to hraju abych měl co hrát, samozřejmě že si rád zahraju kvalitní titul... ale ono dneska...

všechno RU neni zlé, vodnik, jeep, T90A, suchoj, havoc jsou v pohodě, ale zbytek je v nevýhodě
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ru heliny jsou lemry oproti us. jediny, co ma vyhodu je ru tank, pac muze mirit niz s hlavni vzadu
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jo v tom mam T90 radši, z abramse je pak vidět chuj

jinak teda já moc rozdíl v jízdnim modelu helikopter nepocejtil, teda rozdil mezi Littlebirdem a Cobrou určitě, ale jinak ne
Trewis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trewis »

loco tak to asi casto nelietas proste ten havoc je nemotorny tazky zle sa manevruje je tam hodne velky rozdiel viper je velmi dobre ovladatelny. Jo T90 je lepsi ako Abrams.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

no, posledni dobou nelítám, rptože radši lítám s nějakym kámošem s kterym přitom komunikuju na TS/skype, ale předtim mi nepřišlo že by to natom byl havoc hůř...

jinak, celkem prasárna je ta naváděná raketa co může střelit gunner z helikoptéry
jiricek_k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiricek_k »

LoCo99 píše:jo v tom mam T90 radši, z abramse je pak vidět chuj

jinak teda já moc rozdíl v jízdnim modelu helikopter nepocejtil, teda rozdil mezi Littlebirdem a Cobrou určitě, ale jinak ne
T90 je lepší než abrams, hlavně když zastavím a potřebuju se rychle rozjet tak s abramsem je to peklo, to pak bych shift nejraději zarazil do stolu...
Obrázek Obrázek
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

docela sranda je na kharg islandu nebo na operation firestrorm rozjet LAV na 180 km/h, je to celkem zajímavě bugnutý

ted sem dostal "protipěchotní kartáč" , musim říct že víc useless věc ve hře snad už neni, vůbec to nefunguje
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

jjojo to me baví skákat do vody a lítat na khargu :D
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jo to je další výhoda LAV, můžou plavat, neskutečná chujárna odjet na kraj moře nebo pod ty ropovody v moři a střílet stíhačky :D
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

LoCo99: kartac useless? LOL. Kartac je najlepsia vec do tanku ak nepouzivas guided shell. Je to presne aj na velku dialku a na pechotu instant kill. Skus 2x trafit helinu a uvidis co sa stane.

A co sa tyka plavania mAA tak to nieje moc vyhoda kedze ten tank je vyradeny po 1 zasahu a vo vode opravis prd. Tunguska sa moze otocit na mieste. To je asi taka rovnaka vyhoda ako moznost plavat.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

viz nerboard, kartac je proste libovost. akorat helinu s kartacem musis hitnout z vetsi dalky i 5x nez zacne cudit :lol:

ja ho pouzivam spolecne s armorem a nocnim termalnim videnim. pri strelbe prepinam kartac/delo . kdyz nejde na tank 3 a vice supportu/inzenyru, je to celkem v pohode :)
pekelnik
Nováček
Nováček

Příspěvek od pekelnik »

jj není nad to v tankový bitvě mít kartáč - jakmile z nepřátelskýho tanku začnou zdrhat vojáci (srabi), tak je kartáčem pročísnout :)

Uvítal bych ale, kdyby ta věžička na tanku (3.pozice) mohla střílet a ne jen zaměřovat - když ke mě někdo přiskočí a vleze do věžičky, pak nejen, že vidím všude jen samý červený p*či (zaměření cílů), ale pořád mi to tam pískám a co já s tím nadělám? když mám "nasazeno" Thermo, reaktiv a kartáč... jen mám zbytečnou "diskotéku" v tanku :(
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to neni jen pro tebe, je to pro cely tym. takze kdyz ma nekdo javelin, nebo heliny/stihacky guided strely, muzou rovnou palit, coz je vyhoda. v kombinaci s tim, ze soflamem locknutym targetem tyhle navadeny streli maji i vyssi damage je to bomba
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

tak to musim ještě vyzkoušet ten kartáč, já tim na Shaqi zkoušel kosit pěchotu tak na 100 metrů a furt se mi to nedařilo, ale to bude tim že mam občas takový levý období :D
jiricek_k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiricek_k »

LoCo99 píše:tak to musim ještě vyzkoušet ten kartáč, já tim na Shaqi zkoušel kosit pěchotu tak na 100 metrů a furt se mi to nedařilo, ale to bude tim že mam občas takový levý období :D
kartáč určitě vyzkoušej, protože proti pěchotě je to bomba...na větší dálku miř nad nepřítele a je vymalováno. Sám ho používám a jenom si přepínám mezi granáty a kartáčem...
Obrázek Obrázek
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Tak musim uznat že sem se opravdu splet, ten kartáč mi hodně vyhovuje, jenom jsem teda eště netrefil stíhačku s tim, na to je moc pomalej

a s tou helikopterou sem si to dneska taky celkem dal, za dnešek asi 15000 XP, jo šlo nám to... :D jak se najde dobrej pilot tak je to paráda, já jako co-pilot jsem měl rychlý nabíjení, světlice a AGM, bejval bych si vzal termál místo světlic ale jelikož měl frajer něco lepšího tak světlice sem vozil já

má někdo odemčenou G3 ? má cenu kvůli ní expit v COOP ?
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

g3a3 je perfektni zbran, ale nesmis na blizko potkat nekoho kdo ma vyssi kadenci
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“