PCTforum STEAM community
Moderátor: Baneshee
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

Re: PCTforum STEAM community
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- tsmart
- Nováček

-
potřebuju radu. Dřív jsem hrál Dirt 3 přes Steam, ale nepamatuju si nick ani heslo, mám jen kupón od grafiky na stažení hry s kódem. Zkoušel jsem si nechat na mail poslat nové heslo, ale nefunguje to. Má někdo postup, kterým se dokážu znovu přihlásit a stáhnout si znovu svoji hru?
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No jestli si pamatujes mail ke kteremu mas vazanej ucet tak si pozadej o nove heslo nebo mam dojem, ze jde odpovedet na kontrolni otazku.
Jestli to uz teda nekdo neudelal za tebe
Jestli to uz teda nekdo neudelal za tebe
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- tsmart
- Nováček

-
to jsem zkoušel poslat si na mail nové heslo. Pak mě to vyzvalo napsat nové heslo, to jsem udělal a potvrdil a pak to píše, že heslo je neplatné a, že jsem neodpověděl na kontrolní otázku. Přitom to možnost odpovědět nikde nenabídlo.
- veteran13
- Začátečník

V tomhle steamu občas jebe... Nech si to vygenerovat a počkej do druhého dne, pak to zadej. Mě to pomohlo
Naposledy upravil(a) veteran13 dne pon 27. úno 2012, 19:41, celkem upraveno 1 x.
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
- PeITeeR
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tak presne nejak takhle jsem si zablokoval totalne jeden ucet a uz jsem na nej davno zanevrel.. 
- bounty[cz]
- Začátečník

Odpověděl sis sám. To je pak inu problém, když si nepamatuješ login.tsmart píše: a pak to píše, že heslo je neplatné a, že jsem neodpověděl na kontrolní otázku.
- tsmart
- Nováček

-
Přitom to možnost odpovědět nikde nenabídlo.bounty[cz] píše:Odpověděl sis sám. To je pak inu problém, když si nepamatuješ login.tsmart píše: a pak to píše, že heslo je neplatné a, že jsem neodpověděl na kontrolní otázku.
???
- Riku
- Začátečník

To nejspíš bude tím že steam kontrolní otázku dávno zrušil a má to asi nějaký pokakaný.. protože když jsem si jí chtěl změnit tak to už pár let nejde a ani ji to nikde nechce když nevíš třeba heslo.
Ale nechápu proč ti nefunguje heslo který ti vygenerujou na mejla, to mě funguje normálně.
Ale nechápu proč ti nefunguje heslo který ti vygenerujou na mejla, to mě funguje normálně.
PS5 Pro | LG OLED CX55
- jakubom
- Začátečník

-
Mám otázku na email kde mám registrovaný steam mě přišel email že jsem byl vybrán do bety CS:go byl tam i klíč a odkaz na který jsem kliknul. Přes odkaz jsem se dostal na steam stránku kde jsem zadal svůj nick a key potom to napsalo něco v tom smyslu, že mi hra příjde na steam do 24 hodin je to asi 26 Hodin a hra stále nikde.
Udělal jsem něco špatně nebo mám prostě čekat až to příjde ?
Udělal jsem něco špatně nebo mám prostě čekat až to příjde ?
- PeITeeR
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jsi si jistej ze to bylo fakt od steamu ? A jsi si jistej ze jsi ten login zadaval na origo strankach steamu ?
Ja jen aby to nebyl fake a o ten steam jsi neprisel.
Pristi mi ten mail rovnou preposli, mam vyborne predpoklady byt betatester ,-DD
Ja jen aby to nebyl fake a o ten steam jsi neprisel.
Pristi mi ten mail rovnou preposli, mam vyborne predpoklady byt betatester ,-DD
- jakubom
- Začátečník

-
Jo je to posíláno ofi. email supportu.
No link byl tento
http://steamsupport.1gb.ru/steam.htm
Sice to 1gb.ru tam nějak nesedí, nevím steam jsem nikdy nezkoumal, nepoužívám ho. Pokud to byl fake a chtělo to ze mě dostat jenom přihlašovací údaje tak ať si stím někdo užije. Nic na tom steamu není
No link byl tento
http://steamsupport.1gb.ru/steam.htm
Sice to 1gb.ru tam nějak nesedí, nevím steam jsem nikdy nezkoumal, nepoužívám ho. Pokud to byl fake a chtělo to ze mě dostat jenom přihlašovací údaje tak ať si stím někdo užije. Nic na tom steamu není
- PeITeeR
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je podle me fake. (110%)
Na tomhle odkazu bych nikdy login nezadal.
Mas ted tak neajak jediny stesti ze ke steamu je potreba i mail. Ikdyz na tom steamu nic neni, zmen hesla.
Btw jeste ten mail z kteryho ti to prislo ?
Na tomhle odkazu bych nikdy login nezadal.
Mas ted tak neajak jediny stesti ze ke steamu je potreba i mail. Ikdyz na tom steamu nic neni, zmen hesla.
Btw jeste ten mail z kteryho ti to prislo ?
- jakubom
- Začátečník

-
Tak jsem ho změnil pro klid v duši
Tenhle mail... support@steampowered.com když jsem ho měnil tak ze stejného emailu mi přišel kod abych ho mohl změnit tak nevim
Tenhle mail... support@steampowered.com když jsem ho měnil tak ze stejného emailu mi přišel kod abych ho mohl změnit tak nevim
- veteran13
- Začátečník

mě z tohohle taky chodí emaily do steamu.. ti ajťáci jsou šikovní kluci 
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
- Mirek1
- Začátečník

Jakubom.Valve nekomunikuje přes email,pokud se na něco nezeptáš.Dříve,než něco klikneš,ptej se.
Pokud jste obdrželi od Steamu obdrželi e-mail s klíčem na přístup do bety hry Counter Strike: Global Offensive a máte v něm následující odkaz: http://steampowerad.1gb.ru/steam.htm tak na něj ani neklikejte (a když už klikněte, tak do něj proboha nevpisujte žádné údaje). Jedná se o velice zdařilý podvod (že by první globálně znatelné zneužití údajů, které byly získany při poměrně nedávném hacknutí Steamu?). Ani nemusím dodávat, že tyto klíče nefungují.
Pokud jste obdrželi od Steamu obdrželi e-mail s klíčem na přístup do bety hry Counter Strike: Global Offensive a máte v něm následující odkaz: http://steampowerad.1gb.ru/steam.htm tak na něj ani neklikejte (a když už klikněte, tak do něj proboha nevpisujte žádné údaje). Jedná se o velice zdařilý podvod (že by první globálně znatelné zneužití údajů, které byly získany při poměrně nedávném hacknutí Steamu?). Ani nemusím dodávat, že tyto klíče nefungují.
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Promin, ale kazdej kdo ma na uctu neco o co nechce prijit si 3x overi odkud chodi maily.
Klikat na link kde je 1gb.ru uz je vice ci mene podezrely
Takze pro priste a ne steampowerad.1gb.ru 
Klikat na link kde je 1gb.ru uz je vice ci mene podezrely
Takze pro priste
Kód: Vybrat vše
steampowered.comMB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
- Frky
- Začátečník

-
Tenhle víkend Trine 2 za 6.49 a Trine 1 za 1.60 
- Lajnhard
- Začátečník

-
Prosím o radu
. Dnes jsem si koupil originál balení Skyrim, přijdu domu a začnu instalaci. Instalace je přes steam tak mi to řekne že se soubor stahuje, když je staženo nabídne mi to PLAY tak dám PLAY.......a potom mi to říká že hra není teď přístupna, prý to mám zkusit později. Prosím můžete mi to vysvětlit jsem nováček se Steamem a na tu hru jsem se už dlouho těšil. Tak nevím na jaké straně je problém.