nedávno jsem mněl peníze navíc, tak jsem trošku updatnul starej desktop, a tím se mi naskytla možnost hodit tam sedmy, to jsem taky udělal. Ale začáteční extáze časem pominula, win nepracoval tak jak jsem chtěl. Takže jsem zase přeformátovat HDD, udělal si oddíly, hodil na Céčko XPéčka. Všechno v pohodě, celou noc jsem stahoval aktualizace, obnovoval zálohu, atd.. Potom jsem si ráno chtěl něco pustit na youtubku, a v tu chvílku jsem zjistil že ještě nemám "Multimediální ovladače".
Už se dostáváme k tématu
Když jsem zkoušel nainstalovat realteky pro XPčka hodilo mi to chybovou hlášku ve stylu není možno nainstalovat ovladače bla bla. Pak jsem si vzpomněl že pár let zpátky (na xpčkách, totožnej pc) jsem mněl Soundmax, takže jsem ovladače odebral (v tempu stále jsou) a zkoušel jsem tam hodit soundmax, nešlo.. psalo to něco o kompatibilnosti... Potom jsem zase hodil realteky a když už se mi nainstalujou dostanu hlášku "Instalation failed, try rebooting computer and try again". Ale když reinstaluju pc, tak mi aktualizace najdou ovladače, když se instalujou tak se sám od sebe resetne v půlce pc...
Základovka - ASUS K8U-X
CPU - Amd sepron 1600 MHz (jedno jádro)
ram 1.5gb (1x 1gb 1x 512mb) DDR
Zvukovka by mněla být integrovaná na desce, ale Everest říká :
Zvukový adaptér Analog Devices AD1888 @ ULi/ALi M5455 AC'97 Audio Controller
Tak snad vše, kdyžtak se ptejte