Nutně prosím o POMOC - Thunderbird.

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Pelopones
Začátečník
Začátečník

Nutně prosím o POMOC - Thunderbird.

Příspěvek od Pelopones »

Dobrý den, stala se velice nepříjemná věc a nevím co s tím. Nainstaloval jsem bývalé přítelkyni Thunderbird, napojila do něj školní mejl, své dva soukromé, stáhlo jí to poštu, ale veškerou smazalo na serveru! Přitom jsem nastavil, nemazat na serveru dokud nesmažu. Nechápu proč se to stalo, nikdy mi to neudělalo a to Thunderbird používám leta letoucí. Každopádně už se stalo...teď co s tím? Jde nějak zpět dostat ty mejly na server? Nějaká nejlepší nejjednodušší a rychlá varianta? Končí letos vejšku a mají tam hodně materiálů a musí to rychle dostat zpět. Díky za rady.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Nutně prosím o POMOC - Thunderbird.

Příspěvek od Butch »

Hm ta volba nechavat zpravy na serveru funguje korektne az po vypnuti a zapnuti TB.
Takze 100% nebyla funkcni a maily se stahly.
Navic ta volba vzdy plati jen pro konkretni ucet a musi se vzdy nastavit manualne znovu kdyz pridavas ucet, ale to asi vis.

Jedine me napadlo maily preposlat, ale to by byly jen v dorucene poste. Podle me na to nastroj zadny ani neni.

Predpokladam ze maji jen pop3 a ne imap kde by se to dalo jednoduse udelat tak ze vytvoris slozky a maily tam pres TB jednoduse nakopirujes.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Pelopones
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pelopones »

Jojo, dělal jsem to pro každý účet, doprdele, já myslel, že to platí hned, ne až po restartu. Tak to je ono. Přeposílá to právě no, momentálně ten školní účet, naštěstí to vypla a nestáhlo to všecko. Kurva to je průser. :) Chtěl jsem jí usnadnit práci a místo toho jsem akorát přidal.
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Přes IMAP je můžeš zkopírovat zpět na server.
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Smith píše:Přes IMAP je můžeš zkopírovat zpět na server.
Jo to uz jsem psal vyse, ale jejich server zrejme jede na pop3 a imap nema...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“