Zdravím všechny,dostal se mi do ruky disk od kamaráda WD 2500BEKT.Údajně disk přestal pracovat,nešlo z něj nabotovat.Dal si ho do svého PC a nabídka k přístupu zněla format.Disk zformatoval rychle.Po té ho napadlo,že má na disku foto z dovolených,a tak disk skončil u mě za účelem dostat foto z disku.Původní win disku byla XP.Mě se disk hlásí ve správě počítače jako -V pořádku,aktivní-ovšem systém souborů je RAW.Zkusil jsem TestDisk.Při analyse cylinder se od 15 hlásí read error,a tak to jde dál/strašně pomalu-na 24 jsem to vzdal,spousta hodin a pořád error.
Poraďte,dík.
WD Scorpio Black-obnovení dat po format
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Horis
- Nováček

-
- Butch
- Středně pokročilý

Re: WD Scorpio Black-obnovení dat po format
Osvedcil se mi program get data back. Dostal jsem data i z dost pozkozenych disku u kterych ani windowsy nevidely oddily. Samozrejme ty chyby cteni ti to preskace a asi nezachranis vsechno, ale co pujde to ano. Zkus a uvidis.
Dalsi program kterym to muzes rychle projet je undelete plus, ale ten nepouziva tak hrubou silu
Dalsi program kterym to muzes rychle projet je undelete plus, ale ten nepouziva tak hrubou silu
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Riku
- Začátečník

Re: WD Scorpio Black-obnovení dat po format
Přesně, hned to projeď GetDataBack.. dostla mi i fotky ze zničený paměťovky i z vadnýho disku.
PS5 Pro | LG OLED CX55