WD Scorpio Black-obnovení dat po format

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Horis
Nováček
Nováček

WD Scorpio Black-obnovení dat po format

Příspěvek od Horis »

Zdravím všechny,dostal se mi do ruky disk od kamaráda WD 2500BEKT.Údajně disk přestal pracovat,nešlo z něj nabotovat.Dal si ho do svého PC a nabídka k přístupu zněla format.Disk zformatoval rychle.Po té ho napadlo,že má na disku foto z dovolených,a tak disk skončil u mě za účelem dostat foto z disku.Původní win disku byla XP.Mě se disk hlásí ve správě počítače jako -V pořádku,aktivní-ovšem systém souborů je RAW.Zkusil jsem TestDisk.Při analyse cylinder se od 15 hlásí read error,a tak to jde dál/strašně pomalu-na 24 jsem to vzdal,spousta hodin a pořád error.
Poraďte,dík.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: WD Scorpio Black-obnovení dat po format

Příspěvek od Butch »

Osvedcil se mi program get data back. Dostal jsem data i z dost pozkozenych disku u kterych ani windowsy nevidely oddily. Samozrejme ty chyby cteni ti to preskace a asi nezachranis vsechno, ale co pujde to ano. Zkus a uvidis.

Dalsi program kterym to muzes rychle projet je undelete plus, ale ten nepouziva tak hrubou silu :lol:
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Riku
Začátečník
Začátečník

Re: WD Scorpio Black-obnovení dat po format

Příspěvek od Riku »

Přesně, hned to projeď GetDataBack.. dostla mi i fotky ze zničený paměťovky i z vadnýho disku.
PS5 Pro | LG OLED CX55
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“