Jak nainstalovat Bios ke GTX560

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
vojtakazar
Nováček
Nováček

Jak nainstalovat Bios ke GTX560

Příspěvek od vojtakazar »

Ahoj
chtěl bych si aktualizovat nov bios na této kartě http://www.gigabyte.cz/products/page/vg ... /download/ takže si stáhnu bios potom utilitu přes kterou to budu flashovat a extrahuju bios protože je v 7-zipu potom nainstaluju utilitu zapnu ji dám flash najdu ten extrahovany bios na ploše a dám otevřít ale objeví se mi tabulka The BIOS version not match !!! nevíte co s tim? tady mám obrázek jak to probíhá http://vojtkazar.rajce.idnes.cz/Desktop#Bez_nazvu.jpg
Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Re: Jak nainstalovat Bios ke GTX560

Příspěvek od Kyselinka »

Mas nejake problemy s kartou, ze chces updatovat bios?
vojtakazar
Nováček
Nováček

Příspěvek od vojtakazar »

No měl sem ale to se vyřešilo ale stejně je to lepší mít novej Bios ne ?
Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kyselinka »

Pokial nemas problem, nie je dovod k updatu :wink:
Kiith_Sjet
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kiith_Sjet »

U 560 Ti prave resi dost problemu novy Bios. Jak problem s napeti (da se resit jinak treba Afterburnem) ale taky opravuje nejake chyby v DX11. Ale at odpovim na otazku..Vydim ze ma kartu od GB..takze tam jenom stahnout to Zipko s Biosem a nekam si ho rozbal. A potom das zalozku Utility a program VGA Tools -- @BIOS. V nem uz neda(snad) nic zkazit..nepusti flasovani pokud by Bios neodpovidal tve GK a nebo pokud by jsi mel uz novejsi Bios. Takze urcite to neni nic tezkyho ale take se da spatnym flasem vschno posrat:) ...
dff
Nováček
Nováček

Příspěvek od dff »

zdravim

pokusil jsem si upgradovat pc novým hardwarem a docela jsem nalatěl zatim bohužel pro mě můžu říct vyhozené peníze, kdokoliv mi pomůže budu mu velice vděčný.

K problému, mám stejnou grafickou kartu GV-N56GOC-1GI po koupi si nemůžu zahrát žádnou hru, vždy po pár minutách padá. Začal jsem všema aktuálníma ovladačame beze změny.
Po doporučení známeho jsem si pokusil udělat flash a stejný problém jak kolega The BIOS version not match !!! bios stažený ze stránek výrobce.

Možná u mě bude problém v ramkách, neni 3gb málo?

sestava:
IntelCore 2400, Arctic Cooling Freezer 7 Pro
Asus P5B
3GB DDR2 800MHZ Kingstone dualchannel
Win7 64Bit

+nově
grafická karta GV-N56GOC-1GI http://www.gigabyte.cz/products/page/vga/gv-n56goc-1gi/
zdroj ARCTIC Cooling Fusion 550 http://www.alza.cz/zdroj-arctic-cooling ... 106385.htm
coyd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od coyd »

pokusil jsem si upgradovat pc novým hardwarem a docela jsem nalatěl zatim bohužel pro mě můžu říct vyhozené peníze, kdokoliv mi pomůže budu mu velice vděčný
Ani bych nerek ze jsi naletel vina opravdu neni v grafice ale spis na tobe takze poporade..
3gb ram na 64bit wokna ehmm.. dej si tam 32bit nebo dokup ramky (64bit si veme 2gb a kolik ti zustane na aplikace si spocitej sam), proc to pada tezko rict a nebo spise je toho docela hodne -
narval jsi "silnou" grafiku a spatny OS do obstarozniho PC a to nikdy nedela dobrotu..
Taky mi neni jasne jak jsi udelal dualchannel z 3gb ram :) kdyz na to potrebujes sudy pocet shodnych pameti :) moje rada - soupni tam zpatky starou grafarnu a bud k te nove dokup nove komponenty nebo ji prodej a nasetri si na komplet novy pc nic jineho nema opravdu smysl
CPU: AMD Ryzen 7 5700X@4,5GHz MB: ROG Strix X570-I Gaming GPU: Inno3D GeForce RTX 4070 TiS (1,0V)
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
CPU cooler: Corsair H100x Monitor: 34" 2K UltraWide Dell Alienware AW3423DWF
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“