GTX 560 Ti -nejde větráček
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Carrypto
- Nováček

-
GTX 560 Ti -nejde větráček
Dobrý den,
už asi rok mám v PC grafickou kartu MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC.Bohužel se mi dneska přestal otáčet jeden z větráčků na chlazení.Takže teď mám teploty 50 st. v klidu a 80-85 st. při složitějších aplikacích.
Možná by to šlo takhle provozovat,ale nelíbí se mi to.
Hledal jsem na různých fórech odpověď,ale nic jsem nenašel.Takže jsem nucen napsat topic.
Karta je vyčištěná,žádnej prach.Když kartou otáčím ručně,větráček je jakoby ztuhlej.Nejde tak lehce jako ten druhej.Celý chlazení jsem odmontoval a zase dal zpátky,žádná změna.
Nemám s tím moc zkušeností,za každou radu budu vděčnej.Při nejhoršim budu muset koupit novej chladič.
Díky
už asi rok mám v PC grafickou kartu MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC.Bohužel se mi dneska přestal otáčet jeden z větráčků na chlazení.Takže teď mám teploty 50 st. v klidu a 80-85 st. při složitějších aplikacích.
Možná by to šlo takhle provozovat,ale nelíbí se mi to.
Hledal jsem na různých fórech odpověď,ale nic jsem nenašel.Takže jsem nucen napsat topic.
Karta je vyčištěná,žádnej prach.Když kartou otáčím ručně,větráček je jakoby ztuhlej.Nejde tak lehce jako ten druhej.Celý chlazení jsem odmontoval a zase dal zpátky,žádná změna.
Nemám s tím moc zkušeností,za každou radu budu vděčnej.Při nejhoršim budu muset koupit novej chladič.
Díky
- LoCo99
- Začátečník

Re: GTX 560 Ti -nejde větráček
nebude problém v ložisku ?
- Carrypto
- Nováček

-
Mno možný je všecko.To by možná byla odpověď na to,proč se větráček rukou otáčí tak ztuha.Ale co s tím?Ložisko nijak nevyměnim,nebo to nějak jde?
- tielka
- Středně pokročilý

Ten ventoš nerozděláš
- Carrypto
- Nováček

-
Takže co s tím,to jako novej chladič?:D
- tielka
- Středně pokročilý

Mě se tam namotal vlas takže jsem stím laboroval otáčením do leva větší část vlasu jsem odmotal zbytek tam zůstal dělá to pazvuky.podobným způsobem to zkus rozchodit
- Carrypto
- Nováček

-
no jo.zkusim,pak dám vědět co a jak