Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Battlefield 3

Příspěvek od Flegy »

jj je to nejaky naldovy. treba me se dost casto stava, ze origin vytezuje neustale jedno jadro na 100% :stupid:
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

tej hre vadí všetko hádam aj prievan v miestnosti chybu treba hľadať v tej bete čo hráme a nie u nás :)
btw. Velký patch pro Battlefield 3 vyjde pravděpodobně – 27.3. 2012
http://www.battlefield-3.cz/velky-patch ... 27-3-2012/
no to som zvedavý
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Už sem se kvůli tomu s Flegym i pohádal, ale já osobně si nemůžu stěžovat.
Co to vyšlo, tak mě to padlo tak max. pětkrát/hraju to prakticky denně mám odehráno 217hod./, ani nemám ve hře kdovíjaký chyby.
To že do někoho jasně střílím a jemu to neubírá mě bylo objasněno že je to systémem jakým to zpracovává data
a nic jinýho bych asi hře nevytknul
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

jéé žluťák :-D
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

ŠakaL píše:jéé žluťák :-D
Už to vopadlo, byl i červeňák.

Ale k tématu.

Moh by tu někdo založit hlasování o tom, jestli jste se hrou spokojený a nějakej ten bug, vám nevadí.
A nebo by vývojáři potřeboval přez hubu?
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

za mňa ti poviem že keby som tú hru mohol reklamovať a vrátili by mi za ňu peniaze tak ju milerád vrátim :)
btw. tebe nevadí že nepočuješ nikdy nepriateľa ktorý ide za tebou ?
alebo napríklad http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... NBWM#t=42s ?
si myslíš že ten recon je vážne taký blbec ? nie on ho jednoducho nepočuje !
a vieš prečo ? lebo by ho ten recon najskôr musel vidieť aby ho počul :lol:
aj keď toto nie je bug ale je to spravené naschvál ...
a takýchto vecí sa tam náááájde ajajaaaaaaj :)
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

Red Devil píše:
ŠakaL píše:jéé žluťák :-D
Už to vopadlo, byl i červeňák.

Ale k tématu.

Moh by tu někdo založit hlasování o tom, jestli jste se hrou spokojený a nějakej ten bug, vám nevadí.
A nebo by vývojáři potřeboval přez hubu?
No zaslouzily by poradnou nakladacku.Takle zpicenej netcode sem nevidel.Ta hra je na WiFi nehratelna,to je normalni zlodejna + plus ten pristup jejich,to sou proste svine.
Na ten netcode by mela bejt nejaka norma,kdyz je to jedna hra z tisice.Dodnes sou na foru furt ty samy problemy s "timed out" a vetsina chudaků ani nevi cim to je.No a o dalsich problemech se nema cenu moc bavit,ty zname vsichni.Tim ze to takle uspechali si udelali dost ostudu ,uvidime co vubec dokazou "opravit"

// iOioo: tebe nevadí že nepočuješ nikdy nepriateľa ktorý ide za tebou ?
To je pravda.. ale na to uz sem si zvyk,asi vzhledem k tomu ze si tu hru poradne nezahraju :-D
Naposledy upravil(a) ŠakaL dne pát 23. bře 2012, 15:01, celkem upraveno 1 x.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

No tak já hraju hlavně caspian a tam je tolik zvuků od tanků, stíhaček a vrtníků že nění šance ho slyšet ikdyby to naschvál nebylo.
A osobně mě to nevadí, naopak mě to umožňuje to co se mě hodně líbí:
Několikrát sem si došel pro kempu snajpra a dal ho kudličkou, to na tý hře miluju, kempy nesnáším.
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

Red Devil píše:No tak já hraju hlavně caspian a tam je tolik zvuků od tanků, stíhaček a vrtníků že nění šance ho slyšet ikdyby to naschvál nebylo.
A osobně mě to nevadí, naopak mě to umožňuje to co se mě hodně líbí:
Několikrát sem si došel pro kempu snajpra a dal ho kudličkou, to na tý hře miluju, kempy nesnáším.
Nejde ani o to ze ho neslysis kvuli hluku,Ja ho neslysim ani kdyz je ticho.Jen nekdy,jak kde asi ,a stejne mizerne+prostorovost taky spatna. chyba v ozvuceni hry.Stejne jako kdyz slysis kroky a nikde nikdo neni :lol:
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

nie je to chyba ozvučenia hry :) funguje to asi takto ...
kráčaš a nepriateľ kráča za tebou ale ty si ho predtým nevidel takže ho ani nepočuješ
ak sa otočíš na nepriateľa (uvidíš ho) a otočíš sa naspäť a pokračujete tj. on kráča za tebou tak už počuješ jeho kroky :lol:
ale to o tom že počuješ ako ti niekto skáče po hlave a široko ďaleko nikto nie je to je veľká záhada stále :lol:
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

No je pravda, že když jsem hrával COD a měl slušnější sluchátka poznal jsem odkud jde.
Ale tam to prostě byl deathmatch a na takovejhle věcech záleželo.
Teď mám 5.1čky a řek bych že poznám kde ta stíhačla přeletěla/jestli v prave nebo v levo/
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to poznam i s 2.0 reprem :D . myslim si, ze tady je to taky dulezity. je to snad jedina hra, v ktere diky barevnemu ladeni mapy/modelu/nepratel muzes klidne prehlednou tank/pesaka, ktery je par metru od tebe :wink:
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Očividně co máš navíc v uších, když tak dobře slyšíš ti chybí v očích :-)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to vis ze jo zlato :) . me vysledky to nepotvrzujou :)
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to si fakt delaji srandu. konzole bych vymazal z povrchu zemskeho
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Pre PC a Xko to bude 3.4. PSko ma tyzden exkluzivitu - PC lead platform... nasrat im. Na PCcku uz mohol byt patch davno. Aj tak tam nebude kopa veci fixnutych

cely patch v skratke:

nerf
buff
nerf
nerf
buff
nerf
nerf
buff
buff
buff
....
com rose 2.0 (co malo byt uz v plnej hre) no co z toho ked aj tak bude znova nefunkcna a nebudete vediet kto a kde ziada o posily etc. - ziaden text feed
bug fixy non
UI zmeny? non
custom squads, squad leader orders etc etc etc.... non
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

kez bych mel moc nad pateri... odstipnul bych cely rusko a afriku..byl by pokoj od lageru a socialnich cheateru :(
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

To je neskutečný co naslibovali před vydánim, už jenom to že primárně to bude na kompy dělaný.... možná tak náročností, ta exkluzivita pro PS3 už mě celkem sere

Co ale potěší - opravej bug spec ops kamufláže, RPG ničí letajici prostředky na jednu ranu, takže má smysl střílet nemířený rpg na vrtulnik, světlice fungujou na javeliny, javelin je silnější, vylepšení Mil-28 Havoc, Klaksony !!! :D, MAV nebude výtah pro campery, max 2 gaymory a po smrti za 5 vteřin mizí, M224 banánomet nejde rozložit na spawnu (to je ale trochu postižený), menší damage z padání, takže pád z 2 metrů neubere 90% a uvidíme něco, ne jen černobílou podívanou,
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

mne zase tesi, ze se na heliny zreduguje damage kulometu letadel
AA lock helin se skrati, letadla budou znicitelnejsi
letadlo se jiz ruznymi piruetami nebude moc vyhnout AA strele, jedine pomoci svetlic nebo ecm, hura
below radar pusobi i na iglu a stinger :roll: , uvidime v praxi, to mne nezameri ani z tesne blizkosti v operacni hladine tesne nad zemi?to by bylo smrtici, ale pro pechotu, aspon se zacnou vyuzivat rpgecka, kdyz se jim zvysi damage na 100% proti heline
konecne se opravi bug pouziti svetlic na javelin(doufam,ze opravi i bug,ze je budu slyset, jinak jsou mi svetlice k nicemu...)
kamikaze plati i opacne , death i pro letadlo,konecne to prestanou zneuzivat,ze prezili
vseobecne zvyseni ucinnosti svetlic a ecm, a ne ze vas i tak trefili
tanky s jejich citv se muzou.... :P
tresnicka na dortu je zvyseni ucinnosti a presnosti guided a non guded rockets(dle mne dost ucinne a presne i ted)

na druhou stranu se skracuje lock AA zbrani a zvysuje damage, ale pouiztim ecm,flarers a below radar se to vykompenzuje

z me strany spokojenost 8)
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“