Jak do BIOSu bez klavesnice
Moderátor: Eddward
- Blizzard
- Začátečník

-
Jak do BIOSu bez klavesnice
Predem chcu upozornit, ze s pc to moc neumim, takze se prosim neposmivejte
Pujcil jsem si od dedy pc (intel celeron - 466MHz, w xp ... vic jsem nezjistil). Jenomze kdyz zapnu pc, nactou se tam udaje pres cely monitor adal to nejde. Chce to, abych sel do BIOSu, ale klavesa nereaguje, jakoby tam nesel proud. Nevite nekdo co s tim?
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak do BIOSu bez klavesnice
USB klavesnice? Pokud jo, zkus PS/2
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- Butch
- Středně pokročilý

Predpokladam ze tam je PS2 klaveska.
Udelal bych to tak ze bych ji uplne vypojil, comp si o ni rekne(takova ta hlaska ze neni klaveska zapojena a at ji zapojis). Pak ji zapoj a stiskni to co to po tobe bude chtit. Co si vzpominam tak vetsinou delete a nekdy F1.
Pripadne zkusit uplne jinou klavesku.
Udelal bych to tak ze bych ji uplne vypojil, comp si o ni rekne(takova ta hlaska ze neni klaveska zapojena a at ji zapojis). Pak ji zapoj a stiskni to co to po tobe bude chtit. Co si vzpominam tak vetsinou delete a nekdy F1.
Pripadne zkusit uplne jinou klavesku.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Blizzard
- Začátečník

-
dal jsem tam redukci z usb na ps2. jo, pise to jakusi hlasku, ze tam neni pripojena klavesa.
- Blizzard
- Začátečník

-
sakra ... porad nic. ta klavesa vubec nereaguje!
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jen nektere USB klavesnice funguji s redukci i v PS/2. Nemas po ruce vyzkousenou nebo primo PS/2?
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- Blizzard
- Začátečník

-
mel jsem tam zapichlou starou ps/2, ale to bylo t same.