zvuk u windows7
Moderátor: CageJ
- venca477
- Nováček

-
zvuk u windows7
Čau mám jeden problém mám čerstvě nainstalovaní windows7 ultimate a nejde mi u něj zvuk nevím proč.
Mohl by mi někdo prosím poradit ?????
mám dvě zvukové karty nevim která znich je na zakladní desce jako integrovaná:
Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card PCI
Realtek ALC850 @ nVIDIA nForce4 (CK8-04) - Audio Codec Interface PCI
jestli chcete bližší info o PC můžu vám tito informace poskytnout DĚKUJI.
Mohl by mi někdo prosím poradit ?????
mám dvě zvukové karty nevim která znich je na zakladní desce jako integrovaná:
Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card PCI
Realtek ALC850 @ nVIDIA nForce4 (CK8-04) - Audio Codec Interface PCI
jestli chcete bližší info o PC můžu vám tito informace poskytnout DĚKUJI.
- Wuuduu
- Středně pokročilý

Re: zvuk u windows7
cerstvo nainstalovany Win znamena, ze mas nainstalovane aj ovladace na svoj HW? Asi nie, ze... preto.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- venca477
- Nováček

-
Před týdnem sem si instaloval windows ale nic víc jsem stim nedělal ani nvm co to vlastně ovladače sou mohl bys mi prosím poradit co mám tet dělat aby mi šel zvuk ??
- Dabass
- Nováček

-
Creative SB PCI128 není podporována ovladači pro windows 7. Ovladače končí na Windows XP. Při vypnutým počítači vyjmout kartu z PCI a znovu zapnout počítač. Ten by si měl potom automaticky vybrat integrovanou Realtek a sám vyhledat ovladače. Pokud ovladač nenajde nainstaluj Realtek ovladač pro operační systém Vista, mělo by to fungovat. Tady jsou ovladače: http://www.realtek.cz/realtek-download. ... 0&system=4
- venca477
- Nováček

-
Ovladače jsem nainstaloval ale zvuk nejde 
Ovladače co jsem stáhl jsou tady: http://www.realtek.cz/realtek-download. ... 0&system=4
Integrovaná zvuková karta: Realtek ALC850 @ nVIDIA nForce4 (CK8-04) - Audio Codec Interface PCI jak je psáno výše.
Můj problém vypadá takhle :
před instalací ovladačů. Po instalaci ovladačů U toho posledního obrázku při hraní hudby vedle ikoniy (reproduktory) lítá něco nahoru a dolu myslím že to sou výšky z hudby ( ale zvuk stále nejde).
NEVÍ NĚKDO CO MÁM DĚLAT ???
Budu vděční za každou radu.
Ovladače co jsem stáhl jsou tady: http://www.realtek.cz/realtek-download. ... 0&system=4
Integrovaná zvuková karta: Realtek ALC850 @ nVIDIA nForce4 (CK8-04) - Audio Codec Interface PCI jak je psáno výše.
Můj problém vypadá takhle :
před instalací ovladačů. Po instalaci ovladačů U toho posledního obrázku při hraní hudby vedle ikoniy (reproduktory) lítá něco nahoru a dolu myslím že to sou výšky z hudby ( ale zvuk stále nejde).
NEVÍ NĚKDO CO MÁM DĚLAT ???
Budu vděční za každou radu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) venca477 dne stř 14. bře 2012, 15:04, celkem upraveno 4 x.
- venca477
- Nováček

-
PORADÍ MI NĚKDO ??????????? PROSÍM !!!!!!!!!!!!!!!
- Dabass
- Nováček

-
Výborně! Nainstaloval jsi funkční ovladač. Nyní to už není záležitost ovladače, ale spíše záležitost fungujícího připojení. Klikni pravým tlačítkem myši na ikonku repro v dolní liště a zkontroluj nastavení hlasitosti. Pak to samé a zkontroluj správce zvuku. Jestli je všude nastavena dostatečná hlasitost, vyzkoušej na všech výstupech z integrovky nějaká sluchátka. Tam, kde to bude hrát můžeš připojit i zesilovač.
- venca477
- Nováček

-
čau díky že si se mi ozval tet jsem se koukal na to nastavení a vše vypadalo v pořádku potom jsem vyzkoušel výstupy z integrovky ale zvuk stále nehraje
v BIOSU jsem se koukal a je to tam nastavení na AUTO.
NEVÍŠ ČIM TO MŮŽE BÍT ???
- Octopuss
- Začátečník

Je to troll nebo ne?...
- venca477
- Nováček

-
co ??
- Octopuss
- Začátečník

Já nefím poraďýš my se to ptalo na nějakou hláškuajá to zavřel co mám djelattt???!!!
- venca477
- Nováček

-
Už mi ten zvuk de ale musel sem si pořídit jinou zvukovku ale jinak dík všem co se snažili pomoct.