Proč je tenhle nb tak levný? Fujitsu Celsius H910 za 20k

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Fak-Ju
Nováček
Nováček

Proč je tenhle nb tak levný? Fujitsu Celsius H910 za 20k

Příspěvek od Fak-Ju »

Sháním nějaký notebook s 17.3" a 1920x1080, tak mě napadlo se podívat na Heureku. Zadal jsem požadované parametry a našlo to tenhle notebook.

http://www.fttg-obchod.cz/fujitsu-ntb-c ... /d-108495/
http://www.heureka.cz/?h[fraze]=Fujitsu+Celsius+H910+

V tom obchodě jej mají za 20 000 Kč, přitom jinde stojí 45000kč+.. Nikde jsem nenašel zmínku o tom, že se jedná o bazar nebo je to notebook repasovaný. V čem je tedy háček? Jestli je to hloupý dotaz, tak se omlouvám, v této oblasti se příliš nevyznám. :)
gck23
Začátečník
Začátečník

Re: Proč je tenhle nb tak levný? Fujitsu Celsius H910 za 20k

Příspěvek od gck23 »

Moc bych tomu neveril, ten obchod na heurece nema zadne hodnoceni, jestli to chces skusit, tak radim si ho vyzvednout osobne, jeste pro jistotu bych si pak zavolal na servisni podporu Fujitsu a overil tu NBD zaruku (imho budes potrebovat SN)
Core i7 8700K, Asrock Taichi Z370, HyperX 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 Predator, Kingston A1000 960GB NVMe, MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G, Be quiet! DARK BASE 700, AOC ag352UCG
PS3master
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PS3master »

Pokud by to byla opravdová nabídka jdu do něj též...bohužel tohle bude nějaké šmelení
I když tohle není zrovna věc na šmelení...většinou se snaží tihle pochybní výrobci o prodávání známých věcí(jako iPad, iPhone, Macbooky, Ultrabooky) a tohle si přece nekoupí každý
Probook 430G2
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Ja bych Fu-shit-su, nechtel snad ani zadarmo...

Nebo je to jina kvalita nez Fujitsu-Siemens?
S nima mame totiz nejhorsi zkusenosti celkove. Hlavne s U9200 radami a 3025
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

Celsius je profi rada, tam bych (v pripade nejaky extra nabidky) se nebal sahnout ani po FSC-ku. v pripade toho shopu bych si ale pro booka radeji zajel osobne :wink:
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
Fak-Ju
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fak-Ju »

Zítra tam zavolám a zkusím zjistit nějaké info. Pokud to nejsou nějací podvodníci, tak mi přijde jako jediné logické vysvětlení, že buďto spletli cenu nebo tam nejsou schopni někde napsat, že se jedná např. o použité zboží.

Bohužel to mám do Zlína docela daleko. Pokud by se někdo rozhodl si notebook koupit a vypravit se tam, napište pak, prosím, jak to dopadlo. Jiná možnost než osobní odběr tady u toho obchodu asi nepřipadá v úvahu (pokud byste nechtěli skončit v černých ovcích nebo občanské judu :D ).
PS3master
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PS3master »

Já bych ho za takovou cenu koupil klidně i použitý, pokud by byl v dobrém stavu
Probook 430G2
maTTew
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od maTTew »