RSS

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: RSS

Příspěvek od Teuzz »

Je to rozliseni pro rychlou orientaci v RSS feedu. Autori tohoto sdeleni predpokladaji, ze inteligence se projevi uz zde :-).
Burn in hell.
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

Ale je fakt, ze by stacilo treba "N:/C:".
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Nelze u RSS provoznit timestamp..? nebo proste jednoduse receno, nechodi me do mobilu casy.. ve vysledku se zpravy neradi podle toho, kdy vysly.. samozrejme nevim jestli je to cteckou, ale na vsech jinych webech to funguje, takze odhaduji, ze ne..
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

funguje vám rss korektně? Mám ji v google reeder a zprávy mi jen z pct choděj třeba jednou za měsíc a ne po uvedení článku..
jet
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jet »

Maxtor píše:Nelze u RSS provoznit timestamp..? nebo proste jednoduse receno, nechodi me do mobilu casy.. ve vysledku se zpravy neradi podle toho, kdy vysly.. samozrejme nevim jestli je to cteckou, ale na vsech jinych webech to funguje, takze odhaduji, ze ne..
stejny problem, kvuli tomuhle jsem musel vyhodit pctuning ze svych zdroju, protoze mi uplne znehodnocoval ctecku, ktera mi ukazuje zpravy z vice zdroju a sortuje je podle timestampu... je to skoda, novinky jsou tu celkem zajimave...
amoszamba
Nováček
Nováček

Příspěvek od amoszamba »

Pro odebírání rss používám Seznam.cz ale rss z PCTuningu mi tam nefunguje :(
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“