Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- Nerboard
- Začátečník

-
Re: Battlefield 3
Tak ja mam screeny aj pred patchom a aj po a minimapa je vsade rovnaka:
pred: http://i40.tinypic.com/35iwpzl.jpg
po: http://i39.tinypic.com/vxdhtx.jpg
minimapu si mozes oddialit Mkom a Nkom prepinas satelit, hybrid, old
mna skor tankuje ze dokakali air radar: http://i44.tinypic.com/2d13c6c.jpg
pred: http://i40.tinypic.com/35iwpzl.jpg
po: http://i39.tinypic.com/vxdhtx.jpg
minimapu si mozes oddialit Mkom a Nkom prepinas satelit, hybrid, old
mna skor tankuje ze dokakali air radar: http://i44.tinypic.com/2d13c6c.jpg
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
ah so... tak to sorry za mistake. ale fakt mi prislo, ze je s jinym meritkem
v kazdym pripade mi prijde ta satelitni takova divna 
- xtron
- Začátečník

Moje K/D rychle klesá z 22000 zabití mám 1/3 headshotů. Teď nestrefím hlavu ani kdybych se posral. Teď můžu běhat s PKP, sice strefím hovno, ale protivníci nic neuvidí kvůli potlačovací palbě haha totální dojeb. Hodil jsem si na zem ammo a automaticky se mi dobíjely granáty jako na běžícím pásu. Zvykat si na jiné zbraně které jsou teď zvýhodněny nemám chuť ani sílu. Postavil bych DICE ke zdi a postřílel bych je PKPéčkem ... a nestrefil bych je 
vidím v tom jedno pozitivum:
aspoň mě stará nebude furt kárat, že hraju battlefielda, protože tenhle fail hrát nebudu
vidím v tom jedno pozitivum:
aspoň mě stará nebude furt kárat, že hraju battlefielda, protože tenhle fail hrát nebudu
Naposledy upravil(a) xtron dne pát 30. bře 2012, 01:12, celkem upraveno 1 x.
- T1ger
- Začátečník

-
Ako ja tie chyby tam moc ani nevidim. Jedine co mi velmi vadi po patchy je horsie fps. Predtym som mal 50+ skoro na najvyssich nastaveniach ale teraz mam horko tazko 30+ a to som uz postahoval vela veci
Kartu mam 7970 a ta by stacit mala. Takto si to uz velmi neuzivam
Kartu mam 7970 a ta by stacit mala. Takto si to uz velmi neuzivam
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
- jiricek_k
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
když mačkáš písmeno M na klávesnici můžeš si změnit vzhled minimapy (M je tuším v defaultním nastavení)Flegy píše:ah so... tak to sorry za mistake. ale fakt mi prislo, ze je s jinym meritkemv kazdym pripade mi prijde ta satelitni takova divna
- durod
- Středně pokročilý

To ano, ale museli snizit vydrz heliny, nyni velmi casto horim, viz MAA, jeji kulomet ma sakra velky damage a v patchi o tom ani zminka, stejne damage od pesaku ....Nerboard píše:
ved jet canon vs heli bol nerfnuty tak jak ta moze znicit skor?![]()
Celkove se musi zmenit strategie letani v heline. Doted(kdyz jsem sam), jsem vetsinouz letal ve stredni vysce ostreloval tanky a pomoci guided rockets dost upsesne.
Nyni, kdyz je locktime velmi kratky, je nutne letat v nizke hladine,rozsirili ucinnost Below radar i na Igla+ stinger, ted vas nezameri. Tim je zbytecne pouzivat Guideder rocket , z blizka techniku v pohode trefite a nepotrebujete, aby se rakety stacely. Misto toho pouzit napr. rychle opravovani, nebo hasici pristroj....
Jinak, jeste me tesi, ze upgrade guided rocket jiz nepusobi na heliny, totalne me sralo, kdyz nepratelska helina me ostrelvala a setrelila pres celou mapu
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
asi prejdu na jets only playing. nicim jinym nez AA kanonem prakticky nejdou sestrelit. no nic... vyndavam joystick... 
- Nerboard
- Začátečník

-
durod: armor heliny ostal rovnaky. jet canon vs heliny nerf. ale velky buff dostali 50tky z tankov a jeepov. uz ti to dava poriadne vacsi dmg a ked na teba palia 3 tanky + este aj jeep tak budes raz dva rychlo horiet co je podla mna fajn lebo vtedy davali 50tky fakt smiesny dmg. vypalil som cely zasobnik a dal som okolo 10%. a to som vsetko trafil. teraz sa mi zda ze tie 50tky maju aj trochu "push" efekt na helinu. below radar na manpady je sice fajn ale ked ides dole tak si velmi lahky ciel prave pre 50tky + tanky, bvpcka, rpg atd atd.
flegy: nezabudni na ine stihacky a helikoptery
. by si sa divil co vsetko moze otravovat a ohrozit stihacku. neustale beep beep uz to je na nervy niekedy. len co vzlietnes uz ta nieco zameriava
flegy: nezabudni na ine stihacky a helikoptery
- durod
- Středně pokročilý

Co je to ta "50"? Lehky koaxialni kulomet, nebo ten "druhy"? Jinak right, sem cumel,kdyz me sundali z jeepu
Ale armor se musel snizit, fakt me letadlo sunda rychleji, kor kdyz v patchi psali o snizeni damage kanonu ....Stejne tak MAA, pred patchem, kdyz jsem "nacal" mobil AA jednou davkou guided rocket ze stredni vzdalenosti, udelal jsem nalet a druhou ho dodelal. nyni kdyz udelam nalet tak mne sunda drive....
Ale armor se musel snizit, fakt me letadlo sunda rychleji, kor kdyz v patchi psali o snizeni damage kanonu ....Stejne tak MAA, pred patchem, kdyz jsem "nacal" mobil AA jednou davkou guided rocket ze stredni vzdalenosti, udelal jsem nalet a druhou ho dodelal. nyni kdyz udelam nalet tak mne sunda drive....
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Me se ta minimapa stejně zdá upravená, odhad vzdálenosti je podle mě prostě těžší.
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Super,konečně má padesátka větší účinek než flusbrok 
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
Nerboard: vim, ale rozhodne lepsi nez chodit po svejch. vcera me vsichni davali jak maly decko na prvni naboje a pritom me to kope vsechno jak kobyla. tanky sou papirovy, aacko vylozene deadly oproti pechote. nic nejde z oblohy sestrelit...
- Nerboard
- Začátečník

-
durod: mobilne AAcko trochu bufovali. neviem ci aj armor ale kulomety urcite. Na pechotu to je strasne slabe. musis vypalit skoro cely zasobnik aby si zabil jedneho pesiaka ked netrafis hlavu no.
inac 50tky som myslel vsetky 50. cal zbrane. cize aj jeepy/clny, tanky a HMG na hlavni tanku atd.
flegy: tanky su slabsie voci rocket pods no ale zase zmenili dym za raketami takze je tazsie ich zamierit a vyrovnat. jedine co nerfli na tankoch je ten armor vs rocket pods a javelin buff - ale ked mas smoky tak to mozes uplne ignorovat a len ich vystrielat ked sa snazia lockovat.
na tie zbrane si treba zvyknut, mne to vcera tiez vobec neslo moc. zbrane sa inac chovaju. co som trafil pred patchom na 100m tak teraz netrafim vobec. ale tlmica sa nevzdam ani keby to nerfli do aleluja
co myslis tym "nic nejde z oblohy sestrelit". heliny su ovela zranitelnejsie teraz - ano dostali buff vs armor(rakety) ale kanon strelca bol nerfnuty vs armor aj vs pechota + mas buff stingrov(teraz su konecne uzitocne), 50tky ta teraz dokazu fakt znicit a mAA ma silnejsie kanony. utocnu heli to teraz rozporcuje na 1 zasobnik + znizena repair speed a lock on heatseekrov od stihaciek. heliny podla mna boli celkovo nerfnute respektive dostali este viac nepriatelov (50tky, stingre-vtedy to bolo sotva ohrozenie)
stihacky su ale v tomto najlepsie to mas pravdu. su uplne navrchu a znicit ich mozu len stihacky alebo schopny heli pilot/pesiak ked budes letiet nizko a este mAA.
inac tie stihacky su otravne hlavne kvoli 3D spotingu. skuste si zalietat v stihacke na HC a hned uvidite ze je ovela tazsie najst tanky/heliny a pesiakov ani nehovorim. mali ten 3D spot uplne vymazat, kazi to balance. takto len vyletim hore, nepouzivam oci len zaspamujem Q a idem hned utocit...
inac 50tky som myslel vsetky 50. cal zbrane. cize aj jeepy/clny, tanky a HMG na hlavni tanku atd.
flegy: tanky su slabsie voci rocket pods no ale zase zmenili dym za raketami takze je tazsie ich zamierit a vyrovnat. jedine co nerfli na tankoch je ten armor vs rocket pods a javelin buff - ale ked mas smoky tak to mozes uplne ignorovat a len ich vystrielat ked sa snazia lockovat.
na tie zbrane si treba zvyknut, mne to vcera tiez vobec neslo moc. zbrane sa inac chovaju. co som trafil pred patchom na 100m tak teraz netrafim vobec. ale tlmica sa nevzdam ani keby to nerfli do aleluja
co myslis tym "nic nejde z oblohy sestrelit". heliny su ovela zranitelnejsie teraz - ano dostali buff vs armor(rakety) ale kanon strelca bol nerfnuty vs armor aj vs pechota + mas buff stingrov(teraz su konecne uzitocne), 50tky ta teraz dokazu fakt znicit a mAA ma silnejsie kanony. utocnu heli to teraz rozporcuje na 1 zasobnik + znizena repair speed a lock on heatseekrov od stihaciek. heliny podla mna boli celkovo nerfnute respektive dostali este viac nepriatelov (50tky, stingre-vtedy to bolo sotva ohrozenie)
stihacky su ale v tomto najlepsie to mas pravdu. su uplne navrchu a znicit ich mozu len stihacky alebo schopny heli pilot/pesiak ked budes letiet nizko a este mAA.
inac tie stihacky su otravne hlavne kvoli 3D spotingu. skuste si zalietat v stihacke na HC a hned uvidite ze je ovela tazsie najst tanky/heliny a pesiakov ani nehovorim. mali ten 3D spot uplne vymazat, kazi to balance. takto len vyletim hore, nepouzivam oci len zaspamujem Q a idem hned utocit...
- icebosss
- Začátečník

-
To si snad dělaj prd**, ty tanky jsou úplně jeblý, pěkně si jedu, nahoře helina, namíří na mě raketu, nevím jaká to byla, jestli ta ručně naváděná nebo ta, co se musí lockovat, i když kouř sem měl vypuštenej... nalítne do mě raketa v tanku sem měl 100 hp + nerozbitej reactive armor a rozstřelí mě to na 1 ránu a já sem mrtvej, takhle mě sundala 2x na jednu ránu a znechuceně jsem hru vypnul, jdu asi hrát starý dobry BC 2
- durod
- Středně pokročilý

No nevim, stinger + igla jsou papirove lepsi- kratsi lock a vetsi damage, ale vice zavazi Below radar. nyni je nutnost letat nizko aspon kdyz se dobiji ECM/svetlice, pote opet vzletnout vystrilet 2-3 davky raket, ECM zrusit locky a opet k zemi a tak dokola. A neustale se pohybovat ,letat tam a zpatky. Je konec statickemu boji...
Kdyz jsem byl sam,nerad letal nizko prave kuli stingrum a hlavne nepratelske heli nebo letadlu, kde guided rockets byly sakra ucinne. Nyni je nerfli, a proti zvdusne technice jsou neucinne, reps. musite mirit uplne presne, coz z dalky =0% damage
Iceboss, javeliny a vzduch -zem strely navadene laserem se buffli
Kdyz jsem byl sam,nerad letal nizko prave kuli stingrum a hlavne nepratelske heli nebo letadlu, kde guided rockets byly sakra ucinne. Nyni je nerfli, a proti zvdusne technice jsou neucinne, reps. musite mirit uplne presne, coz z dalky =0% damage
Iceboss, javeliny a vzduch -zem strely navadene laserem se buffli
Naposledy upravil(a) durod dne pát 30. bře 2012, 12:08, celkem upraveno 1 x.
- icebosss
- Začátečník

-
ale co to je, aby ti to tank sundalo na 1 ránu??? naváděná laserem to být nemohla, měl sem vypuštěný kouř.....
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ty tanky jsou teď imho taky o dost pomalejší...
// jinak ty padesátky jsou teď super maso,Caspian na půl mapy maže všechno živý z kopců
// jinak ty padesátky jsou teď super maso,Caspian na půl mapy maže všechno živý z kopců
Naposledy upravil(a) Luks dne pát 30. bře 2012, 12:13, celkem upraveno 1 x.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- ToxicTears
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je to ta poslední naváděná střela, nic víc, takový javelin z pozice střelce. Musím říct, že včera jsem byl na Caspianu a jeden to používal furt a proč?icebosss píše:ale co to je, aby ti to tank sundalo na 1 ránu??? naváděná laserem to být nemohla, měl sem vypuštěný kouř.....
1. je to bugnutý a nedává to žádný signál zaměření pro vás
2. nic proti tomu nefunguje
3. ani se nemusí trefil a dá vás to na jedničku
Tohle mě fakt sere a nejvíc mě sere, když ty lidi té chyby využívají.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
to neni bug. je navadena oticky ne laserem 
- Nerboard
- Začátečník

-
TV raketa. Smoke ti proti nej nepomoze. Inac durod na below radar treba 2sek kym sa zapne a ked si dole tak si lahky ciel pre vsetko ostatne a hlavne pre helinu co je vyssie.