coyd píše:btw Corsair ten zdroj vyrabi u seasonicu takze proc si nedoprat skutecny original zejo..
Ale ked chce mat niekto pekne cierne kable (aby to aj nejak vyzeralo), tak preco si nedopriat Corsair, zejo...
BTW to chces povedat, ze corsair je replika?
Mě se nejvíc zalíbyl HX750. Stejný střeva jak 850, takže velká rezerva (dovede držet přes 1KW) a neplatí se tam za zbytečné gold certifikace, atd, jako u AX modelu.
Ja jen doplnim, ze AX model ma uplne jinou konstrukci, imho mnohem technicky vyspelejsi. Vychazi z ni i platinum modely Seasonicu, ktere jsou obecne povazovany za momentalne nejlepsi zdroje na svete (anadtech, hardocp).
MB: Asrock Z690 Extreme CPU: Core i9-12900K cooler: Be quiet! Dark Rock PRO 4 RAM: 32GB 2x16 DDR4-3600 CL16 Kingston Renegade, VGA: MSI 4090 Suprim Liquid SSD: Samsung 960Pro 1TB + EK-M.2 HS HDD: 3TB Toshiba, 18TB WD DC HC550, 8TB Seagate SMR, 2x12TB HGST DC HC520 - RAID1, Optical: LG BH16NS55 BR-RW , Mouse: Logitech G502X Keyb.: Logitech G15+G13+F710, Case: BQ Dark Base PRO 900 r2 PSU: Seasonic Platinum 860W SS-860XP2, Monitor: Asus ROG Swift PG32UCDP, Repro: Logitech Z-5500, Headset: Logitech G935, OS: Win11/64 Pro
Tak jsem nakonec zvolila toho Seasonica X-660 a to hlavne kvuli cene, muj dodavatel IT mě ho muže sehnat za 2650. Snad vydrží to co ten Thermaltake, ktery tu nebyl moc dobře hodnocen, ale vydržel přes 4 roky a utahl i gtx480 a dvě gtx260 ve sli:)) Ještě jednou díky za rady.
Naposledy upravil(a) Pavlina dne pát 30. bře 2012, 10:43, celkem upraveno 1 x.
DOC_ZENITH píše:Mě se nejvíc zalíbyl HX750. Stejný střeva jak 850, takže velká rezerva (dovede držet přes 1KW) a neplatí se tam za zbytečné gold certifikace, atd, jako u AX modelu.
Pozor. Corsair HX vyrabi prave CWT ,ktery vyrabi i Thermaltaky.....neni to uplne super. Osazeny jsou soucastkama dobre, zvlneni vse ok ,ale i pres to maj vetsi poruchovost nez treba Seasonic X ci CoolerMaster Silent PRO serie.
Ano ať klidně maj, ale maj 7 let záruku (alespoň ten můj má, ale je pravda že jsem ho bral když ještě měli gold certifikaci, atd. A naložil jsem mu 1,1KW ani ani se nezahřál nebo nezrychlil fan, vylilo se mi do něj pití, zakouřilo se z něj, po vyschnutí opět fungoval a funguje dodnes. Takže k němu opravdu důvěru mam. Jestli je CWT mysleno Chieftec tak klidně, ty dělaj super zdroje, občas lepší než Seasonicy u kterejch poslední dobou ty levnější řady typu 520/620 začínaj chcípat. Ale pravda zde se bavíme o jiné kategorii, ale stejně. Chieftecy co stojej nad 1200kč mi nikdy nezklamaly, to samé se dá říci o OEM Seasonikách, to jsou taky super držáky za tu cenu. Skoro mi přijde kontraproduktvní kupovat až tak drahé zdroje. Mohu jasně řici že ta HX750 s tim co dokáže je pro mě overkill.
To se opravdu nestátá tak často kor u těch lepších zdrojů. A zbytek sestavy je v záruce také, data jsou zálohovaná, o co se bát? Pokud je v sestavě něco staršího jak 3 roky (běžná záruka pokud člověk vybírá solidnější výrobce), už to mělo bejt upgradováno a přesluhuje to.
CWT neni Chieftec http://www.cwt.com.tw/ . Chieftec zadny vnitrnosti zdroju nedela. Pro Chieftec dela zdroje taky CWT a HighPower/Sirfa a Chieftec tam jeste haze ne moc kvalitni soucastky. Jsou to sroty ,ktery rychle degenerujou stejne jako Thermaltake a ostatni tyhle zdroje. Cokoliv od Chieftecku mi prislo do rukou ,nebylo schopny jet na plno a chcipalo to stejne jako Thermaltake.