Mám základní desku ASUS P4VP-MX a tam je integrovaná grafika a potřeboval bych sehnat do té obstarožní základní desky nějakou grafickou kartu na AGP slot pochopitelně něco laciného a kdyby to bylo s VIVO tak bych jsem byl velice šťastný
Jakou grafickou kartu?
Moderátoři: morke, Walker1134
- setury
- Nováček

Jakou grafickou kartu?
Zdravím
Mám základní desku ASUS P4VP-MX a tam je integrovaná grafika a potřeboval bych sehnat do té obstarožní základní desky nějakou grafickou kartu na AGP slot pochopitelně něco laciného a kdyby to bylo s VIVO tak bych jsem byl velice šťastný
,abych pořád neztrácel nervy po každé kdy si chci prohlédnout video recenzi na serveru zive.cz nebo něco takového tak mám CPU na 100% a ten obraz se strašně trhá , jsem si vědom že je to spíš do muzea ale na nový PC nemám.Můžete mi poradit o něčem?díky
- Riku
- Začátečník

Re: Jakou grafickou kartu?
No jakou.. hlavně podle toho jakou vůbec se dá sehnat dneska. AGP karet už se ani po bazáčích moc neprodává...
ježiš to jsem se lekl tý ženský v tvym avataru
PS5 Pro | LG OLED CX55
- setury
- Nováček

Re: Jakou grafickou kartu?
No právě jestli se něco takového dá sehnat!!!Riku píše:No jakou.. hlavně podle toho jakou vůbec se dá sehnat dneska. AGP karet už se ani po bazáčích moc neprodává...
a k tomu avataru to je anglická herečka sharon small
Jsem samouk tak mi promiňte takové triviální otázky