Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- icebosss
- Začátečník

-
Re: Battlefield 3
jojo těch tanků, jak jsou pomalý jsem si taky všimnul... jinak říkám, já to teď snad ani hrát nebudu, jdu pařit BC 2 a je to... nemám chuť chodit do takovýhle hry, ted si teprv všímám, jak někdo používá ten no recoil script, jak vás sundá na dálku na pár ran fullautem, já střílím jak blázen a jemu zůstane 50+ hp.... a to zas tak špatnej v té hře nejsem 
- durod
- Středně pokročilý

Je to nekde zadokumentovano s below radarem? To jako klesnu k zemi a do 2 sek. muze lockovat?Nerboard píše:Inac durod na below radar treba 2sek kym sa zapne a ked si dole tak si lahky ciel pre vsetko ostatne a hlavne pre helinu co je vyssie.
Jinak jasne, kdyz je heli blizko, nepujdu k zemi pod ni. Ja myslel z dalky,jak vas ostrelovali guided rockets.
A taky jsi vsimnul, ze jsem dal tank TV missile na poprve, myslel,ze byl jiz nacnuty od nekoho jineho...Ale v popisu neni psane,ze se zvysuje damage
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- DxGamer
- Červená karta

-
No mužeš třeba vystřílet 3 zásobníky ale je to na skilu víš
bez skilu nedáváš žádnou hru v Csku znám lidi co prostě u toho sedí 24 hodin deně a dávají si to dost dobře
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
slovo skill vetsinou pouzivaji teenageri . jinak nemas pravdu. tohle je Bugfield. ted po patchi nedavam nic a to sem ve vetsine MP strilecek uz po cca 14 let vynikal
. na tom neco bude ne? 
- Riku
- Začátečník

DxGamer já bych skillem nenazýval to že nějakej nolifer sedí od rána do ráno u kompu... 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- DxGamer
- Červená karta

-
No ale když u toho bude seedět furt tak si to bude dávat
jako že se to naučí víš jak to myslím ne
- Riku
- Začátečník

Znám případy co jsou totální lamy po 5 letech hraní CS:S každej den několik hodin.. prostě na to nemaj buňky asi 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- DxGamer
- Červená karta

-
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
ono hlavne kde jsou doby cod1 nebo vietcongu. clovek musel strilet presne pac za nej hra nic nedopocitavala...
- DxGamer
- Červená karta

-
jojo si pamatuju ty Ery
VC
v MP to byla největší sranda 
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo trumsyFlegy píše:ono hlavne kde jsou doby cod1 nebo vietcongu. clovek musel strilet presne pac za nej hra nic nedopocitavala...
Pamatuju si to snad dobře
- mouldy
- Pokročilý

OMG
http://www.battlefield-3.cz/jake-chyby- ... lefield-3/
Tomu neschopnymu imbecilovi, co to mu v DICE veli, by mel nekdo dat poradnou facku, takhle vyje*avat s lidma...
http://www.battlefield-3.cz/jake-chyby- ... lefield-3/
Tomu neschopnymu imbecilovi, co to mu v DICE veli, by mel nekdo dat poradnou facku, takhle vyje*avat s lidma...
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
- LoCo99
- Začátečník

vyborne ted jsem asi 15 vteřin stál za borcem co klečel a já se ho snažil podříznout, .... mačkat jsem moh co sem chtěl, ale nakonec sem mu tak akorát nechal 1911tku projít hlavou
- Genital
- Začátečník

-
Docela by me zajimalo kolik lidi este hraje BC2...jestli se to vyplati koupit? Po tom pseudo patchi je mi z BF3 na bliti a chystam se na uninstall,ale chci neco hrat po netu a COD4 uz se vracet nechci...tak co ted??? 
- icebosss
- Začátečník

-
BC2 je po BF3 docela rozdíl
dřív sem na to byl zvyklej a pařil sem to docela dost, ale teď sem se připojil a pořád jen vytáčel, strašně pomalá rychlost běhání, střílení taky jiný atd atd 
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
tak prave sem presel na BF2 BC2 a zatim parada, akorat me docela stve, ze clovek pri behu nemuze strafovat do stran. pak jeste efekt kdy pri priblizeni se k oknu v dome vidite cca sekundu bilo 
ale jinak parada
ale rozkoukavam se... ale opravdu mi to prijde lepsi jak BF3
ale jinak parada
- durod
- Středně pokročilý

- LoCo99
- Začátečník

lítá se tam možná trochu líp, ale mil-24 a black hawk jsou tam líný... celkově je BFBC2 dobrá hra, a BF3 je ted zprasený, ale jelikož mam na BFBC2 nahrano asi trochu víc, tak se k tomu trochu nerad vracim
- H2SO4
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
fakt smutny to BF3:( toje ted tak dojebany....chjo 
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No tak ty to spíš sku*vyli než spravili. Za rohem natáhnu brka stále. Stíhačkou už střelím úplné hovno. Můj oblíbený tank i s vylepšeným obrněním sejmul hráč na jednu ránu SWAMEM. Také se mi zdá že je nějak o trochu tišší zvuk. Měli to radši nechat jak to bylo protože toto WFT 
Jen bych ale dodal že před tím mě ve stíhačce skoro hned zabili ,ale teď jsou bez šance. Je to ale na hovno když ani já netrefím.
Já mám BBC2 taky ale nějak se mi tam nevede už jsem asi zvyklej na BF3. Měl jsem to koupit hned jak to vyšlo a né tak pozdě no.
Jen bych ale dodal že před tím mě ve stíhačce skoro hned zabili ,ale teď jsou bez šance. Je to ale na hovno když ani já netrefím.
Já mám BBC2 taky ale nějak se mi tam nevede už jsem asi zvyklej na BF3. Měl jsem to koupit hned jak to vyšlo a né tak pozdě no.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1