Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Battlefield 3
No to jako jo. Taky používám hlavně M4 a M16 ,ale zase mám nastříleno i s jinýma zbraněma.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- xtron
- Začátečník

já jsem po patchi objevil krásu abakanu
jinak s PKP už nejde dělat tolik killů jako dřív ale na to sere pes když mám body za potlačovačku 
- SlepiCza
- Nováček

Vždyť patch přinesl i jednu krásnou věc a to, že US assault panáček je teď černý pleti aby hra byla dostatečně multikulturní jak je dnes moderní. Tuhle featuru určitě uvítá Flegy

- Krteq
- Středně pokročilý

-
Nápodobně, hrál jsem s ním i před patchem, ale teprve po patchi má ty "správný grády", hlavně při semi-auto dvě kulky do takřka stejného místa, hlava = deathxtron píše:já jsem po patchi objevil krásu abakanu
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Neocení, začal hrát settlersSlepiCza píše:Vždyť patch přinesl i jednu krásnou věc a to, že US assault panáček je teď černý pleti aby hra byla dostatečně multikulturní jak je dnes moderní. Tuhle featuru určitě uvítá Flegy![]()
takže to nezjistí
- Nerboard
- Začátečník

-
Ludia: konecne nieco uzitocne!
http://battlelog.battlefield.com/bf3/ne ... 2366278/7/
- jiricek_k
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jj, teď je abakan teprve to pravé ořechové, stejně jako to bylo v BFBC2, přesný a účinný...xtron píše:já jsem po patchi objevil krásu abakanujinak s PKP už nejde dělat tolik killů jako dřív ale na to sere pes když mám body za potlačovačku
- LoCo99
- Začátečník

akorát na automat to začne lítat jak v counter strike z toho abakanu
- durod
- Středně pokročilý

Nerboard píše:Ludia: konecne nieco uzitocne!
To trvalo, konecne, ale zda se mi to, nebo hrava mene lidi? Ja mam cca 37 pratel a kdyz hraje tak 5 je moc, nekdy davno hralo i 15 najednou
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
a ty se divis?

- Nerboard
- Začátečník

-
Tak ja som tiez nehral a cakal som na tento velky patch ktory nefixol ZIADNY z tech. bugov a aj veci ktore ma otravovali (skakanie targetov u lock on zbrani/soflam, mav vytah, com rose atd) tiez nefixli, neopravili takze to hrajem menej ako som zvykol predtym.durod píše:Nerboard píše:Ludia: konecne nieco uzitocne!
To trvalo, konecne, ale zda se mi to, nebo hrava mene lidi? Ja mam cca 37 pratel a kdyz hraje tak 5 je moc, nekdy davno hralo i 15 najednou
Je to strasne zabugovane. Dovolim si dokonca povedat ze to bolo lepsie pred patchom. Akurat minimapa a klaksony sa mi pacia. Balance zbrani/doplnkov ma nezaujima. Tlmic ftw.
Som zvedavy na planetside 2. Pravdepodobne to bude viac battlefield ako bf3. Jedine na co som zvedavy u BF3 je este ten armored kill dlc. Ale to budu musiet este vydat vela patchov pred tym aby tu hru vobec fixli do hratelneho stavu.
http://www.twitch.tv/dontrevivemebro/b/313597227 - potlacovacku znova nerfnu...ved oni v DICE vobec nevedia co robia a hovno testuju sa stavim
Naposledy upravil(a) Nerboard dne úte 3. dub 2012, 17:39, celkem upraveno 1 x.
- LoCo99
- Začátečník

dneska se mi stalo, že když jsem jenom klepnul na klávesu A nebo D tak jsem se posunul jak na leďe místo abych ukročil, takovej zalagovanej pohyb, přitom ping 40 ms... celkem mě to štvalo
- jiricek_k
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
to se mi stává docela často a často je to vidět i u jiných hráčů, ping mám taky v pohodě...jestli je to chyba hry...LoCo99 píše:dneska se mi stalo, že když jsem jenom klepnul na klávesu A nebo D tak jsem se posunul jak na leďe místo abych ukročil, takovej zalagovanej pohyb, přitom ping 40 ms... celkem mě to štvalo
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem teď hrál chvíli s tlumičem na M4 a bud se mi to zdá a nebo je to fakt na nic, protože když jsem po někom střílel tak jsem pomalu vyprázdnil zásobník než natáhl brka, ale s těžkou hlavní ho dám jedna báseň. Ty tlumiče před patche ale byli lepší že jste do protivníka nemusel nasypat skoro celí zásobník. Teď vás možná soupeř nevidí na mapce ,ale zabít něco na větší dálku s tlumičem je pocuc.
Jinak jsem jezdil i hodně tankem a není to tak hrozný. To se musí protivník hodně dobře trefit aby ho zničil na 20% a když máte v tanku kolegu tak není co řešit vystoupí a jde opravit. Jo kdyby takto byli schopní všichni a né jen že se sváma svezou.
Jinak jsem jezdil i hodně tankem a není to tak hrozný. To se musí protivník hodně dobře trefit aby ho zničil na 20% a když máte v tanku kolegu tak není co řešit vystoupí a jde opravit. Jo kdyby takto byli schopní všichni a né jen že se sváma svezou.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- mouldy
- Pokročilý

Co ma znamenat to 200 nabojovy RPK? To jako nerfli MG36 a nahradili ji RPKackem? Jinak zkousel ste Famas? Ten kope fakt krutoprisne, nepozitelnej ani na metrofilnich mapach.
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
- LoCo99
- Začátečník

jojo, unlocknul sem famas a měl sem trochu WTF, střílí to jak PDW se zpětnym rázem těžkýho kulometu... ale nevěděl sem jestli to tak už bylo
RPK s 200naboji je vážně fail, to ani v reálu neni, nehledě na to že tam je textura toho 40ti rannýho kterej tam je původně... ale RPK je nicmoc zbraň, na nožičky možná fajn
RPK s 200naboji je vážně fail, to ani v reálu neni, nehledě na to že tam je textura toho 40ti rannýho kterej tam je původně... ale RPK je nicmoc zbraň, na nožičky možná fajn
- mouldy
- Pokročilý

Ne fams sice kopal, ale na mensi vzdalenost byl super, ted z toho vystrelis 5 naboju a misto do protivnika miris do stropu jak to kope...
RPK je fail jak prase. Je sice monstrozne neuciny, ale prebiji jak assault weapon a na nozickach nekope zas vubec a strili pak dost presne. Nevim co to ma znamenat...

RPK je fail jak prase. Je sice monstrozne neuciny, ale prebiji jak assault weapon a na nozickach nekope zas vubec a strili pak dost presne. Nevim co to ma znamenat...
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
- pekelnik
- Nováček

-
Taky se vám stává při aktualizaci Originu, že to trvá neuvěřitelně dlouho?
Mě to úplně vytáčí. Se mi to vždycky stahuje tak 60kB/s - nějakejch trapnejch 40MB se dělá 10 minut a pak zase se něco stahuje, dalších x miliard minut, zase krutě nízkou rychlostí... uááá... proč...
proč se patch co má 1,5GB sosne za 30 mminut a update na origin co má dohromady 120MB stejně dlouhou dobu... to jsou teda... služby...
PS: mé internetové připojení bez problémů dosahuje rychlostí vyšší než 60kB/s pro případné rýpaly
Mě to úplně vytáčí. Se mi to vždycky stahuje tak 60kB/s - nějakejch trapnejch 40MB se dělá 10 minut a pak zase se něco stahuje, dalších x miliard minut, zase krutě nízkou rychlostí... uááá... proč...
proč se patch co má 1,5GB sosne za 30 mminut a update na origin co má dohromady 120MB stejně dlouhou dobu... to jsou teda... služby...
PS: mé internetové připojení bez problémů dosahuje rychlostí vyšší než 60kB/s pro případné rýpaly
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
me to jede normalne 17MB/s, cili problem asi bude v tvem spojeni ci nejakem kiksu v os
- xtron
- Začátečník

nevíte jestli se dá zvětši minimapa? teď nedokážu odhadnout vzdálenost